neixet 11 #9526 Napisano 28 Stycznia 2009 Bartek, Twoje 007 na tym nato strapie mnie urzeklo po powrocie do domu sprawdzilem sobie ceny na ebayu co prawda teraz i tak nie kupie 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #9527 Napisano 28 Stycznia 2009 P.S. Bartheck co to za piękność na pierwszym zdjęciu? JLC Hans Kloss 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #9528 Napisano 28 Stycznia 2009 JLC Hans Kloss Genialny stan i zjawiskowy zegarek w klimacie! Tak myślałem, ale zdjęcie mi się coś powiększać nie chciało. Dzięki za odp. i gratuluję -teraz skojarzyłem, że to ten Twój. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #9529 Napisano 28 Stycznia 2009 bo to jest ten mój 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #9530 Napisano 28 Stycznia 2009 Daniel, ja kupowałem tego nato na allegro za 25 zeta 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #9531 Napisano 29 Stycznia 2009 Bartheck ten pierwszy zegarek to JLC z serialu "Stawka wieksza niz zycie" ? Co prawda H. Kloss to także był agent, ale te zdjęcie z zapaliczka bardziej by pasowało do Rolexa na Nato Strapie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robak 117 #9532 Napisano 29 Stycznia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #9533 Napisano 29 Stycznia 2009 Bartheck ten pierwszy zegarek to JLC z serialu "Stawka wieksza niz zycie" ? Co prawda H. Kloss to także był agent, ale te zdjęcie z zapaliczka bardziej by pasowało do Rolexa na Nato Strapie. Dokładnie tak, identyczny nosił gwiazdor naszego wywiadu a zdjęcie z zapalniczką było robione z premedytacją i miało nawiązywać do Bonda Oba rekwizyty: JLC i Zippo należą do Kadariusa natomiast ręka i sweterek są moje. Robak, fajny VE 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jareddd 5 #9534 Napisano 29 Stycznia 2009 Nowy nabytek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot 0 #9535 Napisano 29 Stycznia 2009 Na pasku od Blaza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #9536 Napisano 29 Stycznia 2009 Cytryna na nartach. Piękny Zenek na tym jaszczurze prezentuje się wysmienicie . Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #9537 Napisano 29 Stycznia 2009 Małżowinkowy Fajny,nie czujesz go na łapie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9538 Napisano 29 Stycznia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #9539 Napisano 29 Stycznia 2009 służbówka ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #9540 Napisano 29 Stycznia 2009 Nie wchodzi, bo się nie mieści czy nie wchodzi bo nie chcesz żeby się zmieściła:)? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #9541 Napisano 29 Stycznia 2009 Pod mankiet nie wchodzi, nie ma bata !!!Kup sobie angielska koszulę. Mają szerszy lewy mankiet 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9542 Napisano 29 Stycznia 2009 Nie wchodzi, bo się nie mieści czy nie wchodzi bo nie chcesz żeby się zmieściła:)?Nie mieści się Kup sobie angielska koszulę. Mają szerszy lewy mankiet Zegarek noszą na prawej, tylko do zdjęć wrzucam na lewą, bo inaczej fotki nie zrobię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #9543 Napisano 29 Stycznia 2009 murderotic teraz koniecznie codziennie fotka czegoś innego 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9544 Napisano 29 Stycznia 2009 murderotic teraz koniecznie codziennie fotka czegoś innego Dni w kalendarzu nie wystarczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #9545 Napisano 29 Stycznia 2009 No chyba popracujesz dłużej co? 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9546 Napisano 29 Stycznia 2009 No chyba popracujesz dłużej co? Wiesz. Nie poszedłem do tej pracy "na chwilkę". Mam zamiar zapuścić tam korzenie. Nie mniej nie bardzo mam czas na pstrykanie. Muszę zarabiać, a nie focić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #9547 Napisano 29 Stycznia 2009 Pstrykaj fotki a szefowi wytłumacz że to aktywny marketing!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #9548 Napisano 29 Stycznia 2009 Pstrykaj foty na klientowych nadgarstkach 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #9549 Napisano 29 Stycznia 2009 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek24 0 #9550 Napisano 29 Stycznia 2009 Piękna OMEGA prezentuje się wysmienicie . Gratuluje!!!!!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach