Gość Jash #10251 Napisano 23 Marca 2009 Ja bym celował w coś takiegohttps://teddy-straps.3dcartstores.com/zoomi...ages/dive03.jpg Ten jest fajny http://divestraps.com/media/AA/AB/divestra...ain/ts2-COM.jpgLink do sklepu --> http://www.divestraps.com/shop/800 Pomyślałbym też nad jakimś meshem albo jakimś rekinem Dzięki, ale skoro ciężko mi uzbierać na pasek za 73 dolce, to tym bardziej nie ma mowy o pasku z linków, które podałeś. Są dla mnie za drogie, poza tym wizualnie i tak przegrywają z tym, który sobie wymarzyłem. Mesh odpada i to bardzo, rekin też za drogi. Ale dzięki PSTak na marginesie szukam paska 20mm. Nie ma mowy o żadnym docinaniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #10252 Napisano 23 Marca 2009 nawijajcie o paskach w odpowiednim miejscu(a nikt tam juz dawno nic nie napisał.. )tu wszyscy chetnie oglądamy czasomierze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10253 Napisano 23 Marca 2009 nawijajcie o paskach w odpowiednim miejscu(a nikt tam juz dawno nic nie napisał.. )tu wszyscy chetnie oglądamy czasomierze Mówisz i masz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #10254 Napisano 23 Marca 2009 BBRABUSSDobrześ wybrał...jak zdążę,też przygarnę.bo sie pierońsko podoba! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10255 Napisano 24 Marca 2009 Dzisiejszy wybór. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #10256 Napisano 24 Marca 2009 b. ładna strzałka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #10257 Napisano 24 Marca 2009 wstawiłem bateryjke i działa -czyli dzis na reku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #10258 Napisano 24 Marca 2009 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #10259 Napisano 24 Marca 2009 POwitołPasek jak zwykle, ale ubranko i obcacik nowe Fajowa jest klamerka bisseta. Wyjątkowo pasuje od polerowanej koperty SKXa. 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10260 Napisano 25 Marca 2009 Dzisaij Classic_a 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #10261 Napisano 25 Marca 2009 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackBombay 0 #10262 Napisano 25 Marca 2009 ][ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #10263 Napisano 25 Marca 2009 Atlas Zaskoczył mnie...pozytywnie.Idealny rozmiar, WYKONANIE PEFEKCYJNE :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10264 Napisano 25 Marca 2009 Atlas Zaskoczył mnie...pozytywnie.Idealny rozmiar, WYKONANIE PEFEKCYJNE :) twoja sygnatura ... Nie mam zegarka! Żadnego!...nie jest zgodna z rzeczywistością , chyba już masz. A tak na poważnie to coraz bardziej fascynuje mnie SEIKO tylko że Black Samurai 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #10265 Napisano 25 Marca 2009 no tak...zmieniam juz...Nareszcie:) Sammy..jakos mnie nie zaszczepił szczególnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10266 Napisano 25 Marca 2009 no tak...zmieniam juz...Nareszcie:):) Sammy..jakos mnie nie zaszczepił szczególnie. Jak można żyć tylko z jednym zegarkiem!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #10267 Napisano 25 Marca 2009 Rip, świetna Doxia Atlas Jakoś mi smutno ;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #10268 Napisano 25 Marca 2009 Jakoś mi smutno Eeetam...nie bądz masochistą,wracaj na stare śmieci:)Już teraz,po kilku chwilach,wiem,że WARTO BYŁO zmienić decyzję odnośnie modelu,który miałem brać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubama 1 #10269 Napisano 25 Marca 2009 Bliźniaki 7002 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #10270 Napisano 25 Marca 2009 Dzisiaj zupełnie, ale to zupełnie niespodziewanie znalazł mi się na nadgarstku taki oto sikor... ...wygląda na to, że jest mój 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #10271 Napisano 25 Marca 2009 jaki to byłby fantastyczny zegar gdyby mechaniczny był......... 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #10272 Napisano 25 Marca 2009 No cóż, darowanemu koniowi pod ogon się nie zagląda, czy jakoś tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #10273 Napisano 25 Marca 2009 Ale za to przedniej urody. Zazdroszczę takiego darczyńcy Rip.... Doxa miażdży..... 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10274 Napisano 25 Marca 2009 Rip.... Doxa miażdży..... Oj mało powiedziane. Wojtek miażdży i kopie d*pę !!! Czy będzie mi w końcu dane ją obczaić, że się tak wyrażę w języku młodzieżowym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #10275 Napisano 26 Marca 2009 Dziś Hami na nowym pachu od Verca "Admirał" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach