kurant 2 #11051 Napisano 11 Maja 2009 Na ten przykład,wchodzi taki Marcin i zamiata wszystko i wszystkich... Gratulacje !jestem pozamiatany ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #11052 Napisano 11 Maja 2009 Nowy towarzysz codziennych przygod... Wow, nie wypada nie pogratulować! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #11053 Napisano 11 Maja 2009 Na ten przykład,wchodzi taki Marcin i zamiata wszystko i wszystkich... Wszystkich to nie bardzo, mnie nie pozamiatało nie mniej gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #11054 Napisano 11 Maja 2009 No i fajnie Marcin, zawsze to jakaś elegancka przeciwwaga do tej pośrubkowanej konserwy 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomplikowany 0 #11055 Napisano 11 Maja 2009 Sam nosze SEIKO Samuraja, to dobry zegarek, tyle ze na tle PAMA, Breitlinga czy nawet Perreleta moje SEIKO wypada jak uzywane CInquecento.... Kompleksy, ach te kompleksy. Gratuluję Marcinie. Ty z felkiem macie dużo wspólnego.Przygarniacie pod swój dach wszelkie brzydactwa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #11056 Napisano 11 Maja 2009 Marcin, rewelka - koperta tego JLC to dla mnie czysta poezja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #11057 Napisano 11 Maja 2009 ciężko dzisiaj było wybrać, ale w końcu jednak debiut lodówki śliczna!jest to temat do akademickiej dyskusji: jak przy centralnym planowaniu można było robić takie ładne zegarki? 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #11058 Napisano 11 Maja 2009 Sszwedo, bardzo ladny ten Poljot - z aktualnej oferty? Krzysiek W - powalające pudełko w tle...!;-) PzdrSpinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #11059 Napisano 11 Maja 2009 A u mnie dziś było tak W weekend było tak W poprzednim tygodniu całym było tak Nie miałem czasu w tyg robić zdjęć więc teraz odrobiłem lekcje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #11060 Napisano 11 Maja 2009 z wczoraj : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #11061 Napisano 11 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #11062 Napisano 11 Maja 2009 Ja dzisiaj z nowym nabytkiem By rafalbar By rafalbar 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiolka 4 #11063 Napisano 12 Maja 2009 tak nieśmiało zapytam ile masz tych nowych nabytków? ten również bardzo fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #11064 Napisano 12 Maja 2009 Na dzien dzisiejszy w domu - 5x jlc, 2 x omega, + iwc+eterna, + u zegarmistrza 1x jlc i 1 x omega + 1x omega kolegi + 1x zenith kolegi+ 2 zegarki malzonki - ogolnie malo sporo zegarkow sie pojawia, czesc zostaje czesc zmienia szybko wlasciciela i pozwala zgromadzic fundusze na inne nowe zabawki - staly zestaw to jlc - memovox 70te, geografic, oraz z lat 40 tych oraz omega PO - reszta zegarkow raczej zniknie ta omega byla okazja - jest po regulacji ale trzeba bedzie ja dopracowac estetycznie ale cena byla okazyja - celem tego roku jest utrzymac wspomniany trzon kolekcji i zgromadzic fundusze na rolexa sub bez naruszania trybu oszczedzania lub rezerw - taka zasada, oczywiscie jak cos mi sie podoba to zostaje:) taka metoda na zabicie czasu 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11065 Napisano 12 Maja 2009 Żeby nie było że tylko rosyjskie i rosyjskie, tym razem coś ze stajni ML 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #11066 Napisano 12 Maja 2009 Żeby nie było że tylko rosyjskie i rosyjskie, tym razem coś ze stajni ML bardzo ladny garniturowiec i swietne wskazanie dnia tygodnia - z ciekawosci tylko angielskie czy ma tez jakis inny jezyk/\? 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11067 Napisano 12 Maja 2009 bardzo ladny garniturowiec i swietne wskazanie dnia tygodnia - z ciekawosci tylko angielskie czy ma tez jakis inny jezyk/\? Porozumiewamy się tylko po angielsku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #11068 Napisano 12 Maja 2009 wystarczy nie lubie tego jezyka ale co zrobic... ale zegar swietny:) przy okazji pozdrawiam kolege z moich starych stron - ja kiedys Nowa Sol 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #11069 Napisano 12 Maja 2009 No proszę, "krajanie"! Tak aby OT nie było - komórką, przy niedzielnym grillu:-)) PzdrSpinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11070 Napisano 12 Maja 2009 wystarczy nie lubie tego jezyka ale co zrobic... ale zegar swietny:) przy okazji pozdrawiam kolege z moich starych stron - ja kiedys Nowa SolDzisiaj dzięki netowi świat jest mały i Birmingham i Nowa Sól jest blisko, tylko kilka kliknięć na klawiaturze Dziękuję i pozdrawiamSu22 dawniej sszwedo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4709 #11071 Napisano 12 Maja 2009 Rafał - a jak mówimy na mieszkankę Twojego dawnego miasta? Nowa Solniczka? Lubię to miasto. Na Piłsudskiego był fajny sklep z tanimi Levisami Ja dzisiaj : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #11072 Napisano 12 Maja 2009 Nowy towarzysz codziennych przygod... Pozdrawiam,Marcin Nieźle! - Gratulacje! Jak dla mnie znacznie lepsza opcja niż AP ... 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #11073 Napisano 12 Maja 2009 Żeby nie było że tylko rosyjskie i rosyjskie, tym razem coś ze stajni ML Jakbym go skądś znał 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #11074 Napisano 12 Maja 2009 Przeciez zawsze mowilismy, ze zegarek mechaniczny nie sluzy do odmierzania czasu Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #11075 Napisano 12 Maja 2009 Master - wiecej zdjec blagam:) JEST SWIETNA Adi - bylo cos takiego ale chyba bigstar czy cus - nie wiem juz tyle lat nie bylem, 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach