Gość sszwedo #11126 Napisano 15 Maja 2009 To się nareszcie doczekałeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #11127 Napisano 15 Maja 2009 To gratulacje. Przyjemny on jest i diver, więc zegarek pełną gębą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #11128 Napisano 15 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11129 Napisano 15 Maja 2009 Kurant u ciebie też można znaleźć kilka całkiem fajnych zegarków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #11130 Napisano 15 Maja 2009 Kurant u ciebie też można znaleźć kilka całkiem fajnych zegarkówa taka tam zbieranina bez mysli przewodniej ,ale mnie cieszą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #11131 Napisano 15 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #11132 Napisano 15 Maja 2009 Zetore fajne fotki i motorki! 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maneton 0 #11133 Napisano 15 Maja 2009 Właśnie w pracy: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #11134 Napisano 15 Maja 2009 Na weekend Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #11135 Napisano 15 Maja 2009 Podejrzewam,że to ostatnie dni Atlasa na branzolu.Kol nick555 po dniach i nocach w pocie czoła rodzi dla mnie coś inkszego,skórzanego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #11136 Napisano 15 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #11137 Napisano 15 Maja 2009 Dośc już miałem waszych zgryźliwych uwag że jak nie mam mechanika to wciąż jestem bezzegarkowcem No to jest: Nie za duży jest co prawda, no i pasek muszę wymienić ale ogólnie jest git Poznaję skurczybyka! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11138 Napisano 15 Maja 2009 Poznaję skurczybyka! Skąd????? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #11139 Napisano 15 Maja 2009 Skąd????? Kiedyś był mój, ale ryska na 7 to nie moja wina Bardzo fajny zegarek za śmieszną kasę! Niech się nosi! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11140 Napisano 15 Maja 2009 Cholera, widać rysę na zdjęciu, czy to "ptaky" ci powiedzieli?? Kamil nie był w stanie sobie przypomnieć od kogo go kupił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11141 Napisano 15 Maja 2009 Patrzcie jaki ten świat mały, to teraz zimny-wiatr i DonDonov są "szwagrami po zegarku" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #11142 Napisano 15 Maja 2009 a tę ryskę to ja chyba popełniłem na urlopie na Suwalszczyźnie http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?show...c=25886&hl= i pojęcia nie mam jak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyle 3 #11143 Napisano 15 Maja 2009 te Obywatele istotnie nie są duże ale u Arka prezentuje się w sam raz. Poza tym mają moim zdaniem fajne wskazówki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11144 Napisano 15 Maja 2009 A to był i też twój zegarek diable??? kyle, akurat wskazówki mi nie leżą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #11145 Napisano 15 Maja 2009 A to był i też twój zegarek diable??? kupiłem od WAR ale nówkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11146 Napisano 15 Maja 2009 czyli że:-War-Majowy Diabeł-DonDonov-Cieślak- i teraz ja?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyle 3 #11147 Napisano 15 Maja 2009 czyli że:-War-Majowy Diabeł-DonDonov-Cieślak- i teraz ja?? zobaczymy, kto następny, bo jak wskazówki Ci nie leżą, to obawiam się, że pójdzie za jakiś czas w świat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11148 Napisano 15 Maja 2009 z taką historią to chyba żal sprzedawac EDIT: faktycznie, wychodzi że to "zegarek klubowy" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11149 Napisano 15 Maja 2009 czyli że:-War-Majowy Diabeł-DonDonov-Cieślak- i teraz ja?? No to jesteście jak rodzina, a może to będzie klubowy zegarek przechodni, potem kupię go ja, sprzedam Blazowi, Blaz Bibliotek@rzowi..... i tak dalej EditWidzisz zimny - wichrze masz zegarek z historią, lepiej go nie sprzedawaj bo twoi poprzednicy prędzej czy później za nim zatesknią. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11150 Napisano 15 Maja 2009 No to jesteście jak rodzina, a może to będzie klubowy zegarek przechodni, potem kupię go ja, sprzedam Blazowi, Blaz Bibliotek@rzowi..... i tak dalej EditWidzisz zimny - wichrze masz zegarek z historią, lepiej go nie sprzedawaj bo twoi poprzednicy prędzej czy później za nim zatesknią. Myślisz że stanie się to samo co z Samurajem?? Bibliotek@rz to nas wszystkich wkrótce zakasuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach