kokop 13 #12126 Napisano 11 Lipca 2009 ok. 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #12127 Napisano 11 Lipca 2009 kokop bez nerw faktycznie nic sie nie wyswietlało a zegarek fajny i na pewno swoje przeszedł.pozdrowka gdzie jestes 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #12128 Napisano 11 Lipca 2009 Pewnie, to kawałek metalu zwykły. Był jednak tam gdzie ty nie byłeś. I mierzył czas komuś kto dla mnie ważny.( mały ps. normalnie to mam gdzieś gesty. Jednak tym razem ten języczek mnie lekuśko poirytował. To dla twojej informacji tylko) Nie denerwuj się mi też się nie chciało zdjęcie pokazać, ale już widać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #12129 Napisano 11 Lipca 2009 kokop bez nerw faktycznie nic sie nie wyswietlało a zegarek fajny i na pewno swoje przeszedł.pozdrowka gdzie jestes Właśnie wróciłem z urlopu Mam wyhaczone kolano od jazdy na rowerze. Jest jednak super.Wlepie kilka zdjęć w Fotografii za chwilę 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość _r2_ #12130 Napisano 11 Lipca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #12131 Napisano 11 Lipca 2009 Pewnie, to kawałek metalu zwykły. Był jednak tam gdzie ty nie byłeś. I mierzył czas komuś kto dla mnie ważny.( mały ps. normalnie to mam gdzieś gesty. Jednak tym razem ten języczek mnie lekuśko poirytował. To dla twojej informacji tylko)Rozumiem, że kolega kokop pisał to do mnie, a że mnie nie było chwilę to kolejna atrakcja tego forum mnie ominęła. Otóż kolego kokop jak jesteście tacy nerwowi to proponuję przed napisaniem kolejnego postu kilka głębokich oddechów. Zegarek jest fajny i fajnie, że dostałeś go od dziadka. Nie wiem co Cię poirytowało w tym języczku, tak mi się wstawił, ot co. Równie dobrze mogło to być to Nie bardzo kumam o co Ci chodzi. Po prostu fotka się nie pokazywała i tyle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #12132 Napisano 11 Lipca 2009 Spoko, ale wyobraź sobie siebie że piszesz ten post zamiast mnie i widzisz ten zegarek który wlepiasz. |Poczym ktoś odpowiada:> niczego nie mabez wzmianki że o tym ze nie widzi zdjęcia. Odebrałem to jak ocenę historii którą dla mnie ten zegarek ma. I źle sie poczułem.Potem dodałeś edit. Ale ja wcześniej odpisałem. No i nie ominęła ciebie żadna sensacja na forum i nie musze brać głębokich oddechów przed pisaniem postów. Nie będę jednak przepraszać za to co napisałem. Tez zrobiłem edit i wstawiłem > OKTo było i mineło 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #12133 Napisano 12 Lipca 2009 Ok, rozumiem, że chodziło o historię. Peace 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #12134 Napisano 12 Lipca 2009 brudny i co najgorsze ze chincki (a fuj) Najgorsze to jest to, że działa! A nie ma moralnego prawa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #12135 Napisano 12 Lipca 2009 edi17, czy ona ma wszystko teges na indeksie 1? No faktycznie dziwnie jakoś ten pierwszy indeks wyszedł. To musiało światło psikusa zrobić.Na żywo jest wszystko ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #12136 Napisano 12 Lipca 2009 dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #12137 Napisano 12 Lipca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #12138 Napisano 12 Lipca 2009 Czesc. Cztery pamiatki z wakacji: I dwa zakupy tuz sprzed wyjazdu: Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #12139 Napisano 12 Lipca 2009 Pięknie! gdzie byłeś na tych wakacjach?;] też bym po takie pamiątki pojechał 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #12140 Napisano 12 Lipca 2009 Na Gran Canarii. Upusty w salonie niespotykane, np. 18% na Pama przy platnosci karta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #12141 Napisano 12 Lipca 2009 Jędrek ciekawe pamiątki z wakacji A dziś w nowym nabytku .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #12142 Napisano 12 Lipca 2009 wrrr nawet daty nie przestawiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #12143 Napisano 12 Lipca 2009 Pięknie! gdzie byłeś na tych wakacjach?;] też bym po takie pamiątki pojechał W Turcji :( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #12144 Napisano 12 Lipca 2009 O jaaa, Jędrek gratulacje.A za Radka to żółwik za odwagę i oryginalność! Chociaż dla mnie piękny - czyli jest nas dwóch 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #12145 Napisano 12 Lipca 2009 Jedrek gratulacjewakacje chyba możesz uznać za udane 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #12146 Napisano 12 Lipca 2009 Tak, dosc udane. Wprawdzie mialem jeszcze ochote na Aquanauta, ale karta juz by chyba odmowila wspolpracy-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #12147 Napisano 12 Lipca 2009 Jędrek , trzeba było poprosić druga kartę do współpracy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #12148 Napisano 12 Lipca 2009 Niby prawda, ale jeszcze trzeba jakos zyc. Wytrzymalosc zony tez ma swoje granice, choc przyznaje ze sa one dosc elastyczne -) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #12149 Napisano 12 Lipca 2009 Cztery pamiatki z wakacji: Nie można wypuścić Cię w świat bo zaraz szalejesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #12150 Napisano 12 Lipca 2009 Jędrek...fajne te pamiatki ....ale 1. szkoda ze TAG nie z nowej lini "Calibre 12" 2. jeszcze wieksza szkoda, ze jednak nie 312 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach