Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

post-27475-0-21940600-1331585550.jpg

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duniek - idealnie Ci leży ten Tissot. Czy ten pasek jest OEMowy?

Waldii, świetnie wygląda ten Epos na nadgarstku!

Bardzo dobry wybór moim zdaniem!

Edytowane przez roj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlito1

Bardzo ladny ten ML , w sumie jezeli chodzi o estetyke to niewiele mozna im zarzucic , wiekszosc modeli mi sie podoba

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj sie zegnam z moim emergency mission, obiecalem go znajomemu z pracy B)

mission2.jpg

ROBERT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze fantastyczny, strasznie mi się podoba. Możesz zdradzić okoliczność nabycia, cena itp...

Cena z przesyłką do Polski to 200 USD,

Ja kupiłem u Higuchiego http://www.higuchi-inc.com/index-e.html - w zasadzie tylko on i Seiya - san są

jedynym racjonalnym wyborem żeby bez wygórowanej prowizji kupować zegarki dostepne prawie wyłącznie na japońskim rynku.

W zasadzie odnoszę wrażenie że ceny mają identyczne - pewnie nawzajem podglądają swoje oferty B).

Oczywiście trzeba uwzględnić również udział fiskusa w tej operacji (głownie VAT), choć ja go obszedłem i to w pełni legalnie korzystając z dużo wyższych limitów zwolnień celnych w przewozie lotniczym - poprosiłem znajomych wracających do Polski o przysługę.

Gorz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po kolei - Rafale świetna Bulova zaj...sty model B) .

Koledzy czy jest ktoś na sali kto nie ma PO ? Gratulacje choć na satynowanym meshu wyglada znacznie lepiej :)

Lechu Wroc - świetny Wyler , rozumiem ze to ta sama firma co dzisiejsza Wyler Wetta ? Kilka lat temu było sporo ich czasomierzy do kupienia , tyle ze na ecie klasycznie ale design troszkę zachowany , gratulacje świetnego zakupu i przywrócenia do życia .

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie wiedziałem ze coś jeszcze Robnyc masz tyle fajnych zegarków a wklejasz w tym temacie same :) kilka Breitlingów fajnych ale nie ten i jednego Kobolda - ten drugi jak dla mnie do bani

Chronocrazy - świetny Seawolf i nawet nie wyglada na dużego na Twoim nadgarstku B) u mnie taki nie przejdzie :)

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki Staruszek.

Albo takie zludzenie optyczne, albo rzeczywiscie mam gruby nadgarstek B)

A tak juz na powaznie, to jest to dosc masywny czasomierz, z jakiegos powodu o wiele bardziej odczuwalny na nadgarstku (przynajmniej w moim odczuciu) niz np. o wiele masywniejszy od niego chrono- Super Avenger.

Edytowane przez chrono-craze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz , masz "łapę" nie ma co czarować i przyznaje ze wyjątkowo pasuje Ci a ze ciężki - co robić tytanowego trzeba było brać - chociaż ja bym tytanowego - nigdy B)

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tata i synek kilka dni temu nad ciepłym morzem

dfb397b03f36b67emed.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24vlmx4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maciato - ekstra dodzia !!!!!!!!

Piotrze dzieki - odezwij sie czasem !!!

pozdr

Rafal

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrze dzieki - odezwij sie czasem !!!

pozdr

Rafal

jestem na skypie i juz będę - przepraszam zapomniałem hasła , ale jakoś sie udało B)

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jestem jednym z niewielu na forum którego absolutnie nie podnieca PO B) Ostatnio oglądałem na żywo,mierzyłem i na żywo jak dla mnie wygląda dużo gorzej niż na zdjęciach.Fenomen tego zegarka jest dla mnie zupełnie niepojęty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Heinz_Dundersztyc
post-0-0-65183200-1331585638.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-27475-0-11450000-1331585644.jpg

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ps maxwell nie znasz sie B) krystek stan w obronie naszych poczciwych PO ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ps maxwell nie znasz sie B) krystek stan w obronie naszych poczciwych PO ! :)

a co ja mam bronić? PO sama się obroni :)

żeby nie było OT:

post-22904-0-72487800-1331585645.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Dzięki Robert :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj podoba mi sie ! B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi