BRABUS 249 #16301 Napisano 27 Lipca 2010 Trochę grubaśne ale mi akurat to się podoba. Jednak ja wciąż marzę o Nautilusie.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #16302 Napisano 27 Lipca 2010 W ciągu ostatniego tygodnia widziałem je dwa razy u przypadkowych ludzi na ulicyskąd wiesz ,że oryginały ? 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #16303 Napisano 27 Lipca 2010 wieczorową porą 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #16304 Napisano 27 Lipca 2010 frogman w pracy 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #16305 Napisano 27 Lipca 2010 seawolf off duty 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #16306 Napisano 27 Lipca 2010 Sergeant z Brajtkiem?? niceA swoją drogą to fajoskie masz tło do tych zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #16307 Napisano 27 Lipca 2010 To ty jesteś Pan POLICMAN ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #16308 Napisano 28 Lipca 2010 Sergeant z Brajtkiem?? niceA swoją drogą to fajoskie masz tło do tych zdjęć no coz policjanci ktorzy dla mnie pracuja nosza przewaznie Rolexy, mnie do nich nie ciagnie wiec wole Breitlingi, co do tla to takie mamy wykladziny na podlodze 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #16309 Napisano 28 Lipca 2010 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #16310 Napisano 28 Lipca 2010 Irku - czy to GP???? u mnie nowa maszkara kolejny taki blekitniuski brzydal z 70tych 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #16311 Napisano 28 Lipca 2010 Rafał, bajeczny JLC - one jednak pięknie na karbonach wyglądają. 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #16312 Napisano 28 Lipca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #16313 Napisano 28 Lipca 2010 Irku - czy to GP???? u mnie nowa maszkara kolejny taki blekitniuski brzydal z 70tych . Czesc Rafal Admiral's Cup Competition 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #16314 Napisano 28 Lipca 2010 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #16315 Napisano 28 Lipca 2010 Rafale,nie mam słów ,.. niebywały ten JLC... ja skromnie..: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #16316 Napisano 28 Lipca 2010 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gludek 404 #16317 Napisano 28 Lipca 2010 Od tyłu... Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #16318 Napisano 28 Lipca 2010 . Czesc Rafal Admiral's Cup Competition Witaj Irku Gratuluje -- bardzo ciekawe zegarki o bardzo oryginalnym wygladzie - chwilowo czy wyparl GP??? pozdr R ja nadal z blekitnymi 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voit 5 #16319 Napisano 28 Lipca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #16320 Napisano 28 Lipca 2010 Jeśli w tym wieku doceniałeś, na przekór szczenięcej modzie i szpanowi stary zegarek bez wodotrysków i w dodatku nakręcany, to wielki szacun dla Ciebie. Ja pamiętam, że płynąca wskazówka kojarzyła mi się kiedyś z absolutnym dziadostwem i nic nie wartą "starzyzną" (choć nie wiedziałem jeszcze nic o zegarkach i ich mechanice) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #16321 Napisano 28 Lipca 2010 Ja kilkakrotnie próbowałem sobie przypomnieć swój komunijny i dopiero dzięki fotce yasiooo zaskoczyłem, że był to także Cornavin, z charakterystyczną rybką. Tylko że, tak jak pamiętam, mój był cały srebrny. Chętnie bym taki model gdzieś nabył. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #16322 Napisano 28 Lipca 2010 Cytochrom Moja kolekcja GP's troche sie skurczyla , ale tylko chwilowo . Dostalem oferte nie do odrzucenia na trzy moje egzemplarze, wiec zmienily wlasciciela . Jeszcze dwa mi sie ostaly ale jak znam zycie to tylko kwestia czasu kiedy cos sprzedam/zamienie . A teraz znowu szukam jakis ciekawych egzemplarzy . 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #16323 Napisano 29 Lipca 2010 Stowa Seatime Prodiver 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4335 #16324 Napisano 29 Lipca 2010 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #16325 Napisano 29 Lipca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach