yanek 3 #16526 Napisano 15 Sierpnia 2010 Sorki za cytat zdjęć, ale bez tego nie byłoby może wiadomo OCB To, że piękna to już wszyscy powiedzieli Jak resetuje się stoper? Wyciągnięcie koronki? (tak, wiem że głupie pytanie laika ) Dzięki Mam takie dwa To nie fair Powinieneś się podzielić z jakimś kolegą z forum. Np ze mną morning dew Fotka jak zwykle słaba 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #16527 Napisano 15 Sierpnia 2010 cytochrom-masz naprawde imponujaca kolekcje.i kazdy z tych zegarkow jest piekny.zazdroszcze ci chlopie... nawet nie wiem gdzie takie cuda mozna dostac... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #16528 Napisano 15 Sierpnia 2010 Jak resetuje się stoper? Wyciągnięcie koronki? (tak, wiem że głupie pytanie laika ) Jeden przycisk uruchamia, zatrzymuje i zeruje stoper. Autorem Monopushera dla Eterny jest Paul Gerber. 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #16529 Napisano 15 Sierpnia 2010 O, to ciekawe.Tzn jak? Przyciskasz - uruchamia się stoper. Naciskasz ponownie - zatrzymuje się. Za trzecim przyciśnięciem zerujesz? 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #16530 Napisano 15 Sierpnia 2010 Dokładnie tak. 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #16531 Napisano 15 Sierpnia 2010 Sporo czasu mnie tu nie było. Oto mój wojownik - okupant 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #16532 Napisano 15 Sierpnia 2010 Sowa rozmiar patelniowy 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hewitt 0 #16533 Napisano 15 Sierpnia 2010 Ale pada... 0 Hmmm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #16534 Napisano 15 Sierpnia 2010 a ja takie cus Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #16535 Napisano 15 Sierpnia 2010 Bardzo fajny Hamilton !! 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #16536 Napisano 15 Sierpnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #16537 Napisano 15 Sierpnia 2010 cytochrom-dzieki ale twoje i tak lepsze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #16538 Napisano 15 Sierpnia 2010 Nie ma lepsze gorsze - to bardzo wzgedne i personalne - vintage maja wiele wad - nawet deszcz moze zaszkodzic a Hamiltonik swietny - ja bardzo lubie stare zegarki tej marki - elektryki, chociaz sekronem tez bym nie wzgardzil - naprwde Hamilton obecnie to swietny stosunek jakosc/cena i duza tradycja szczegolnie jesli chodzi o zegarki militarne powszechnie uzywane -mialem przyjemnosc podziwiac ich chronometr okretowy i mnie poskladal pozdr Rafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heinz_Dundersztyc #16539 Napisano 15 Sierpnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #16540 Napisano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) cytochrom-mnie sie twoje podobaja.i skad Ty je wogole bierzesz?sa naprawde piekne.i utrzymane a Hamiltony bardzo lubie.ta firma ma cos w sobie...widziales Rive?piekne sapozdrLukasz Edytowane 15 Sierpnia 2010 przez luki2323 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #16541 Napisano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) Coz poluje - setka obserwowanych to zwykle u mnie norma - do tego czeste odwiedziny u zegramistrza i telefony od znajomych - i duzo ksiazek - aby wiedziec czego i jak szukac - w efekcie czasem sie uda - czesto tez wtopi - ale frajda jest i o to chodzi:) pozdrawiam Rafal aby zostac w temacie - nadal cieszy mnie branzoleta dla pieszczocha Edytowane 15 Sierpnia 2010 przez cytochrom 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #16542 Napisano 16 Sierpnia 2010 Rafał, piękne są Twoje Vintage ! I choć wolę współczene, to od Twoich oczu nie idzie oderwać, winszuje dobrego zegarkowego "smaku" i wyczucia gustu a dziś data dzisiejsza 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hakan 0 #16543 Napisano 16 Sierpnia 2010 (edytowane) Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez Hakan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #16544 Napisano 16 Sierpnia 2010 Rafał, piękne są Twoje Vintage ! I choć wolę współczene, to od Twoich oczu nie idzie oderwać, winszuje dobrego zegarkowego "smaku" i wyczucia gustu a dziś data dzisiejsza Twoja Eterna to klasyka klasyk - wieksza sztuka chyba jest znalezc wspolczesny zegarek w tym stylu niz vintage - Tobie naleza sie powinszowania Mido tez swietny - bardzo fajny i rzadko spotykany zegarek pozdrawiam serdecznie Rafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CornCobbMan 1 #16545 Napisano 16 Sierpnia 2010 Cytrynka 0 PozdrawiamAdam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #16546 Napisano 16 Sierpnia 2010 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4334 #16547 Napisano 17 Sierpnia 2010 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #16548 Napisano 17 Sierpnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #16549 Napisano 17 Sierpnia 2010 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #16550 Napisano 17 Sierpnia 2010 (edytowane) Sowa rozmiar patelniowy Musiałem zacytować fotkę - piękna , jakos wcześnie - gdzie ją dorwałeś, tzn tego muchomora ?Rafale ta bransoleta do JLC - firmowa, pilnik przypomina Zenitha ... Edytowane 17 Sierpnia 2010 przez STARUSZEK 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach