TAG 1 #19051 Napisano 28 Grudnia 2010 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19052 Napisano 28 Grudnia 2010 U mnie zmiana na Lagunare. Jeden z moich ulubionych zegarów Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #19053 Napisano 28 Grudnia 2010 (edytowane) Glycerynka ma fajny pasiurek, co to? Edytowane 28 Grudnia 2010 przez Krzysiek_W 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #19054 Napisano 28 Grudnia 2010 Glycerynka ma fajny pasiurek, co to? wygląda na Pietro..,a jeśli nie to równie fajny.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19055 Napisano 28 Grudnia 2010 Oczywiście że od mistrza Pietro 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19056 Napisano 28 Grudnia 2010 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #19057 Napisano 28 Grudnia 2010 Dobrze, ze nie ma koronki bo by Ci dlon zaslonila 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #19058 Napisano 28 Grudnia 2010 Nowy nabytek London Clock Small Second. Miałem obawy że będzie za duży ale jednak co zresztą widać na zdjęciu jest w sam razUploaded with ImageShack.us Nie dość, że kwarc to jeszcze za mały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #19059 Napisano 28 Grudnia 2010 Wy tu śmichu chichu, ale jak ściana niewielka, to może się okazać że zegarek będzie za duży 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #19060 Napisano 28 Grudnia 2010 Michał wielkością pobiłeś moje wynalazki .Muszę coś innego wymyślić . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19061 Napisano 28 Grudnia 2010 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #19062 Napisano 28 Grudnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #19063 Napisano 28 Grudnia 2010 y60 nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19064 Napisano 28 Grudnia 2010 Telentu do robienia zdjec czy zegarka? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #19065 Napisano 28 Grudnia 2010 y60 nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę Ja również ... zarówno zegarka jak i umiejętności 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19066 Napisano 28 Grudnia 2010 (edytowane) Z całym szacunkiem dla wszystkich uzdolnionych fotografów z naszego wspaniałego forum, ale koledzy y60 i zetore robią zdecydowanie najlepsze foty bez dwoch zdan. Tylko zastanawiam sie który z nich jest lepszy... Fajną sprawą byłby pojedynek na najlepszą fotke : y60 vs zetore. Edytowane 28 Grudnia 2010 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #19067 Napisano 28 Grudnia 2010 y60 vs zetore. Michał, może ankieta? Żartowałem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19068 Napisano 28 Grudnia 2010 ok juz zakładam 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #19069 Napisano 28 Grudnia 2010 Zetoriuszu nie daj się podpuścić.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19070 Napisano 28 Grudnia 2010 Oczywiście również żartowałem z tą ankietą Mimo wszystko macie chłopaki talent. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #19071 Napisano 28 Grudnia 2010 Oczywiście również żartowałem z tą ankietą Mimo wszystko macie chłopaki talent. rzuć okiem na foty kol Temption i rip.. ja tam pokornie chylę czoło..ale dzięki tak czy inaczej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #19072 Napisano 28 Grudnia 2010 y60 wszedłem w link ze stopki, przejrzałem folder watches i ... zwariowałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #19073 Napisano 28 Grudnia 2010 Zetoriuszu nie daj się podpuścić.. poddałbym walkowerem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19074 Napisano 28 Grudnia 2010 No tak, zupełnie zapomniałem o Temtionie i Ripie. Rownież wyższa półka. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #19075 Napisano 28 Grudnia 2010 Michalop też klasowym fotografem jest. Tylko opuścił nasze grono. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach