neuro 3 #1126 Napisano 25 Maja 2006 Ja myślę że człowiek wiedział co ma. I jakoś się nie dziwię jego reakcji 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #1127 Napisano 26 Maja 2006 Gratulacje Klaudiusz. Wygląda prawie jak samuraj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1128 Napisano 26 Maja 2006 u mnie dziś na reku -,,samoumartwiacz''(rysuje ręke niemiłosiernie ) 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #1129 Napisano 26 Maja 2006 prawie jak jeden co to nosił na udzie ( ze znanego ostatnio filmu) Nie mam cyfrówki pod reką ,więc zrobiłem Nokią ,ale wstyd :oops: mimo to wklejam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 317 #1130 Napisano 26 Maja 2006 Nie mam cyfrówki pod reką ,więc zrobiłem Nokią ,ale wstyd :oops: mimo to wklejam Mimo kiepskiego zdjęcia, ten zegarek broni się sam... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #1131 Napisano 26 Maja 2006 świetny ! gratuluję Darku ! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #1132 Napisano 26 Maja 2006 zdjęcie nie jest kiepskie , tylko fatalne i porażka !! ale tylko to miałem pod ręką Jadę na "leśną " imprezę , to pozwolę sobie wkleić jeszcze jeden ( przepraszam ,ale też robiony komórką ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1133 Napisano 26 Maja 2006 ten Rolek jest moim marzeniem! Wypas! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość rend #1134 Napisano 26 Maja 2006 Ja tez zrobie wklejke. Czubki pierwszy raz robilem zdjecie zegarka. mod mode > eeetam nie wyszło 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość rend #1135 Napisano 26 Maja 2006 Cos mi nie wyszlo. http://img125.imageshack.us/my.php?image=pict07730ep.jpg wiec puszcze linki. http://img144.imageshack.us/my.php?image=pict07757dp.jpg Sorry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość rend #1136 Napisano 26 Maja 2006 Dzieki. Patrze i wyszlo. 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1137 Napisano 26 Maja 2006 No, No Rend - piękny B. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość rend #1138 Napisano 26 Maja 2006 Dziekuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #1139 Napisano 26 Maja 2006 Ja myślę że człowiek wiedział co ma. I jakoś się nie dziwię jego reakcji Ja jednak jestem zdania, że nie wiedział. Widziałem pierwszą reakcję tego człowieka na słowo "Inżynier", i nie była to reakcja typu - ...proszę nie tak głośno! To jest drogi zegarek!... :wink:Po tej rozmowie pytał się mnie o zegarki złote, za ok. 50k PLNów, bo w Arkadii takie widział...Nie krył się więc z tym, że stać go na to. Klaudiusz, mnie nasunęło się o wiele więcej po tej historii, ale to zostawię sobie (padły by stwierdzenia bardzo "niepolityczne" :wink: ) Z resztą, do tego zdarzenia można dorobić sobie całą ideologię, ale po co... :?Ot po prostu, faceta stać na najlepsze, najdroższe więc to ma 8) rend, wspaniały Breitling. Teraz tylko od 5 do 7 pasków na różne okazje i pełnia szczęścia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1140 Napisano 26 Maja 2006 @Satyr. Widać zegarek dla faceta był tylko oznaką prestiżu. Dlatego ja lubię zachodzić do naszego Gdańskiego salonu Nr1: Timeless. Nie tylko mogę porozmawiać o zegarkach, pooglądać i przymierzyć nowe modele. Ale również pogadać o zegarkach. Prowadza go pasjonaci, widać, że ich to kręci. Wczoraj dostałem SMS-a: Zapraszamy do salonu, dostaliśmy dużą dostawę Omegi. Oczywiście dzisiaj wpadłem do salonu, gdzie pooglądałem ich nowe zegarki. Salon się rozbudowuje i będą mieli specjalne stoisko Omegi, więc uzupełnili kolekcję. Trafiłem na cały zespół sklepu w komplecie, wszyscy musieli pooglądać mojego inżyniera, potem była dyskusja o fosforyzujących tarczach itd, super sprawa. A żeby nie iść off-topic miałem dzisiaj na ręku (w kolejności): PO, pomarańczowa, XXL, wielki, super maszyna, robi wrażenie.De Ville z czarną tarczą, najładniejszy z całej kolekcji. No i wersja w złocie.Speedy, lEgend - naprawde piękny. Double Eagle Chrono, tez piękny.No i na deser, naprawdę wymiata. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekhobby 473 #1141 Napisano 26 Maja 2006 widze rend że korzystasz z mojej maszyny z pod znaku czarnego konia, moja kryje pod maską 2 gb 0 czas to pieniądz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #1142 Napisano 26 Maja 2006 Widać zegarek dla faceta był tylko oznaką prestiżu. I dlatego Klaudiuszu nie powiem tego o czym pomyślałem w pierwszej chwili o tym człowieku :wink: Ta ostatnia devilka to nie jest zegarek! To hipnotyzer :!: :shock: Widziałem, miałem w łapce, i nie mogłem oka odwiesić od niej :oops: Jeśli tak dalej pójdzie, to zmienię zdanie o designie Omegi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość rend #1143 Napisano 26 Maja 2006 Jak to z Twojej to moja maszyna. Ja ten drugi jeden mam w drugim laptopie.To 4005 nie namowilem sie na 6. Pamiec doloze sam nie za 2000pln. Jakas taka byla roznica. By the way swietna maszyna. Zaden tam korporacyjny dell. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekhobby 473 #1144 Napisano 26 Maja 2006 ale MASZYNA WYMIATA!!! cały czas jej urzywam i fajną grafe ma :twisted: 0 czas to pieniądz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #1145 Napisano 27 Maja 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #1146 Napisano 27 Maja 2006 :shock: Cudo... :!: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość panikuj #1147 Napisano 27 Maja 2006 Co tu duzo mówic - piękna! Co więcej, zdaje się, że Twój egzemplarz ma bardzo rzadką kopertę - przynajmniej ja widzę ją po raz pierwszy.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #1148 Napisano 27 Maja 2006 Witam - tak, to fakt. Większość zegarków ma prostą kopertę z różowego złota. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #1149 Napisano 27 Maja 2006 Dziś jakiś dokładny: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1150 Napisano 27 Maja 2006 klasyka niejedno ma imię 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach