blake 4 #29426 Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) U mnie dzisiaj za oknem pojawiło się śliczne słoneczko, więc i zegarek do tego odpowiedni pojawił się na nadgarstku Uploaded with ImageShack.us PIĘKNYY JEST GRATULACJE po stokroć!!! Edytowane 7 Lutego 2012 przez blake 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laferty 426 #29427 Napisano 7 Lutego 2012 Na to wychodzi. Piękna koperta, ale gdzież mu tam z wykonaniem do AP To ile to będzie tysiaków w dolarach? 0 Czas jest wielkim nauczycielem ale niestety zabija wszystkich swoich uczniów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29428 Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) PIĘKNYY JEST GRATULACJE po stokroć!!!Dzięki Ciesze się, że się podoba - jest to mój ulubiony wakacyjny zegarek. Szczerze Ci polecam, daje naprawde wiele radochy Edytowane 7 Lutego 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #29429 Napisano 7 Lutego 2012 Mnie jakoś zwykle nie wzruszał, ale faktycznie dobrze go zaprezentowałeś na fotkach bo prezentuje się świetnie. 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kfgz 3 #29430 Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) Gdzie takiego Łuczyka można kupić?Ja kupiłem na znanym portalu aukcyjnym od użytkownika lukegor1, aczkolwiek lepiej popytaj się użytkownika Rubinar1, bo ten ostatni czasami wybiera się na zakupy do braci ze wschodu. Edytowane 7 Lutego 2012 przez kfgz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #29431 Napisano 7 Lutego 2012 To ile to będzie tysiaków w dolarach? A pewnie z tysiak, albo aż tysiak Ale gdzie mu tam do prestiżu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #29432 Napisano 7 Lutego 2012 Dzięki Ciesze się, że się podoba - jest to mój ulubiony wakacyjny zegarek. Szczerze Ci polecam, daje naprawde wiele radochy Też sobie szczerze polecam tylko u mnie realizacje przebiegają trochę w wydłużonym terminie Gdybym trochę wcześniej się interesował zegarkami może bym już miał ten model A ja w zegarkach na razie siedzę od grudnia 2011 roku i do tej pory zdążyłem zgromadzić tylko 2 Monstery (Orange i Black) i Seiko SUMO black. ale teraz dla mnie czas na jakiegoś szwajcara strasznie mnie obok Doxy kręci ORIS DIVERS DATE 47mm, chyba że za te pieniądze lub trochę większe trafi się używana Omega PO, ale i w tych pieniądzach już mogę i myśleć powoli o Dosi. Przyjdzie pora będę się wtedy zastanawiał na kogo postawić, na razie rozeznanie terenu i badanie gruntu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #29433 Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) * Edytowane 7 Lutego 2012 przez blake 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #29434 Napisano 7 Lutego 2012 Manta S2000PW, więcej fotek w odpowiednim wątku 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #29435 Napisano 8 Lutego 2012 Tak mnie Michał wczoraj nakręcił na Dosię, że nic innego dziś nie mogło być 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lev 0 #29436 Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) Witam, Pierwszy dzień na ręku i jestem zachwycony. Piotrkrakow dzięki za świetny zegar. Sorry za jakość zdjęcie komórkowe Edytowane 8 Lutego 2012 przez lev 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29437 Napisano 8 Lutego 2012 Tak mnie Michał wczoraj nakręcił na Dosię, że nic innego dziś nie mogło być I słusznie. A przy okazji, dalej Seiko jest Twoim ulubionym zegarkiem, czy możesz powiedzieć, że Doxa jest na równi? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #29438 Napisano 8 Lutego 2012 Seiko mam dużo dłużej, więc trochę się opatrzył, ale mogę Ci powiedzieć tyle, że oba w tej chwili podobnie lubię i gdybym miał wybrać tylko ten jeden jedyny z tej parki, to miałbym ogromny problem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29439 Napisano 8 Lutego 2012 Rozumiem, że te zegarki z Tobą zostaną. Ja mam pare zegarków, których nie sprzedam, też tak masz? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #29440 Napisano 8 Lutego 2012 w pracy dziś wyjątkowo ciężki dzień dlatego od rana w bojowym nastawieniu 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #29441 Napisano 8 Lutego 2012 jak TV to tylko z kablówką Pozdrawiam 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #29442 Napisano 8 Lutego 2012 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #29443 Napisano 8 Lutego 2012 To widzę, że dziś zrobił nam się dzień Suba Rozumiem, że te zegarki z Tobą zostaną. Ja mam pare zegarków, których nie sprzedam, też tak masz?Tak sądzę- do końca mojego lub ich, tylko, że one chociaż są noszone A są też takie zegarki których w ogóle nie noszę, a aż mi serce krwawi na samą myśl, że miałbym się ich pozbyć- to dopiero jest schiza- ale cóż choroby się nie wybiera Cytochrom- jakbyś kiedyś chciał się tej 750 pozbywać to daj cynka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #29444 Napisano 8 Lutego 2012 Wczoraj i dziś lotniczo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #29445 Napisano 8 Lutego 2012 Pustyrze, super fotka! A ja dzisiaj ten: Pozdrowionka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #29446 Napisano 8 Lutego 2012 Dzisiaj ubrałem się pod kolor stanowiska pracy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29447 Napisano 8 Lutego 2012 Dzisiaj zegar przeznaczony tylko dla dużych chłopców Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #29448 Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) znowu daty niedzisiejsze chrono-craze bardzo klimatyczny Fortisik, "podoba mnie sie" Edytowane 8 Lutego 2012 przez Jaro_swatcH 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #29449 Napisano 8 Lutego 2012 Dzisiaj ubrałem się pod kolor stanowiska pracy Świetne to Porsche! Co to za model? Co siedzi w środku? Można więcej zdjęć? Bezel to ceramika? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirtom 0 #29450 Napisano 8 Lutego 2012 Super koperta w tym porszaku jaką ma średnice ten zegar? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach