meXy 350 #1551 Napisano 20 Lipca 2006 Od dziś: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1552 Napisano 20 Lipca 2006 Nigdy mi się ten zegarek nie podobał, a teraz zaczyna :shock: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24469 #1553 Napisano 20 Lipca 2006 :? Mi też się tak robi, to jakaś choroba :shock: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #1554 Napisano 20 Lipca 2006 BĘDĘ WAS ZARAŻAŁ 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1555 Napisano 20 Lipca 2006 Najlepsze lekarstwo = LEWATYWA :twisted: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #1556 Napisano 20 Lipca 2006 Dobrze wygląda na opalonym nadgarstku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #1557 Napisano 20 Lipca 2006 Tak ... cierpliwość, jasna ocena wartości za jaką można kupić dany przedmiot, cierpliwość, cierpliwość i na koniec odrobina szczęścia. To wszystko a oto przykłądy:http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...W%3AIT&rd=1 Zena za nurkowego Candino rewelacja! Szkoda ze nie wiedzialem o tym wczesniej. Prawda jest taka, ze latwo kupic dobry/wymazony zegarek drogo, ale kupic go tanio to juz sztuka. :twisted: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PIOTR-S #1558 Napisano 20 Lipca 2006 Dziś przyszła kolej na Tissota Czy ma ktoś może pod ręką jakąś stronke gdzie moge znalezć jakieś informacje o nim? Wiem ze była tez wersja na bransolecie a czy były inne kolory? np czarny http://www.tissot.ch/?mod_collection/id_tr...009/action_show prosze bardzo :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PIOTR-S #1559 Napisano 20 Lipca 2006 gratuluje Zodiaca, na zywo widzialem je tylko w Krakowie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #1560 Napisano 20 Lipca 2006 Wielkie dzieki Piotrze S. Wlasnie czegos takiego szukałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1561 Napisano 24 Lipca 2006 Może nie dziś akurat, ale na ręce był :wink: A dziś taki (z paskiem rabatowym ze spotkania ): 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #1562 Napisano 24 Lipca 2006 Radek mam podobny jak na Twoim pierwszym zdjęciu, też masz z promocji :?: :twisted: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1563 Napisano 24 Lipca 2006 Nie wiem, ale chyba dawali takie razem z katalogami przy zgłaszaniu obecności 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #1564 Napisano 24 Lipca 2006 ...ja go dostałem jako dodatek do parasolki Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1565 Napisano 24 Lipca 2006 Widzę, że humory dopisują. Super... 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WULKANUS 0 #1566 Napisano 25 Lipca 2006 W TEJ CHWILI MAM CHOPARDA NA RĘCE.POZDRAWIAM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #1567 Napisano 25 Lipca 2006 Ja dziasiaj dalem 'jap'-owi odsapnac i zatrudnilem...http://img357.imageshack.us/img357/2599/img0083largeqi4.jpg...polowego hami-frogmana, ktorego dzis nosze (co wcale nie znaczy, ze dam 'japowi' dlugo odpoczac od pracy... :twisted: ) Jak zwykle, pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość IP #1568 Napisano 25 Lipca 2006 Omega Seamaster De Ville cal 1020, taki jak na zdjęciu na załaczonym linku, tylko z czarnym paskiem zamiast bransolety i ze stalowym deklem. http://www.watchestobuy.com/images/OmegaDe...ceBraceletb.JPG pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość padre_cornelone #1569 Napisano 25 Lipca 2006 Gdy nakręcisz atlantica cały smutek zaraz znika. Kiedy masz omegę czujesz się jak gwiazdor regge Gdy założysz komandora nikt nie zrzuci cię z traktora 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #1570 Napisano 26 Lipca 2006 Gdy nakręcisz atlantica cały smutek zaraz znika. Kiedy masz omegę czujesz się jak gwiazdor regge Gdy założysz komandora nikt nie zrzuci cię z traktora Dobre dobre 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Chevy'56 #1571 Napisano 26 Lipca 2006 Ja dzisiaj takie cos, z czarnym skorzanym paseczkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #1572 Napisano 26 Lipca 2006 Ja dziasiaj dalem 'jap'-owi odsapnac i zatrudnilem...http://img357.imageshack.us/img357/2599/img0083largeqi4.jpg...polowego hami-frogmana, ktorego dzis nosze (co wcale nie znaczy, ze dam 'japowi' dlugo odpoczac od pracy... :twisted: ) Jak zwykle, pozdrawiam. Kak pażywajetie liedi Gamiłton? 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #1573 Napisano 26 Lipca 2006 Kak pażywajetie liedi Gamiłton? Szi yz dżast fajn, rans de łej aj łont her tu, kijps de perfekt tajm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #1574 Napisano 26 Lipca 2006 Dzisiaj nosze 'japa':http://img149.imageshack.us/img149/3343/img0088largewu4.jpg Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1575 Napisano 28 Lipca 2006 dziś lansuje modę na mechaniczne telewizory: prawdziwy twardziel:gruby i duży +30 sek. na dobe nie regulowany 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach