carlito1 59 #36451 Napisano 12 Października 2012 Sto lat ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #36452 Napisano 12 Października 2012 (edytowane) U mnie przez cały tydzień MUDMAN od Casio, a dziś wieczorem i przez cały weekend Delbana kupiona od kolegi "piotr123". Edytowane 12 Października 2012 przez ladek22 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 454 #36453 Napisano 12 Października 2012 Przez jakiś czas nie zejdzie z łapy,cieszę się nim jak dziecko.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #36454 Napisano 12 Października 2012 Akism, piękny jest. Nic więcej nie powiem, bo słów mi zabrakło. 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asterix 0 #36455 Napisano 12 Października 2012 Dziś w pracy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36456 Napisano 12 Października 2012 Mierząc tego Aqiatimera nie przypadła mi do gustu jego koperta, natomiast tarcza jest bardzo fajna. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #36457 Napisano 12 Października 2012 @dawid82 Fantastyczny ten Heuer...Gratulacje! 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 454 #36458 Napisano 12 Października 2012 Mierząc tego Aqiatimera nie przypadła mi do gustu jego koperta, natomiast tarcza jest bardzo fajna. Koperta moim zdaniem ma ponadczasowy kształt bryły,jest masywna troszkę podobna do koperty portugalca.Mnie nie podobały się koperty z kulawym mocowaniem gumy przypominające bryłą lata 90-te..(jest taki model bez i z chrono z wewnętrznym ringiem) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1710 #36459 Napisano 12 Października 2012 (edytowane) Dzięki TAG Edytowane 12 Października 2012 przez dawid82 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heniz #36460 Napisano 12 Października 2012 z bazarku Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #36461 Napisano 12 Października 2012 (edytowane) Mnie nie podobały się koperty z kulawym mocowaniem gumy przypominające bryłą lata 90-te..(jest taki model bez i z chrono z wewnętrznym ringiem) że taki ? a mnie się podoba! .. ale Twój (też) bardzo fajny! piotrek Edytowane 12 Października 2012 przez michalop 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 454 #36462 Napisano 12 Października 2012 (edytowane) Noo..Jakoś mi ten kształt nie pasi.Mogłem nabyć niwiutkiego odentycznego jak ten na focie za 65% ceny i go nie kupiłem.. Edytowane 12 Października 2012 przez akism 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_omega 0 #36463 Napisano 12 Października 2012 Panerai 111 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36464 Napisano 12 Października 2012 Nie za duży? Gratuluję, każdy Pam jest świetny, a 111stka to klasyka. Tylko zdjęcie słabe 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_omega 0 #36465 Napisano 12 Października 2012 (edytowane) Nie za duży? Gratuluję, każdy Pam jest świetny, a 111stka to klasyka. Tylko zdjęcie słabe Na zdjęciach każdy mój zegarek wychodzi zawsze taki duży, ale w realu już taki nie jest Uwierz mi na słowo, że jest idealny jeśli chodzi o rozmiar.Mam dwa 2 metry wzrostu długie ręce ale przy nadgarstku się zwężają, poprzednik Aquatimer Vinatage był dla mnie zdecydowanie za mały.Zdjęcia z telefonu... Edytowane 12 Października 2012 przez black_omega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 454 #36466 Napisano 12 Października 2012 Pamy są fajne,ale jakos ostatnimi czasy owczy pęd na zegarki tej marki nieco zwolnił.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36467 Napisano 12 Października 2012 Wierze, często zdjęcia przekłamują. Niech się dobrze nosi Jak wrażenia? To Twój pierwszy Panerai? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36468 Napisano 12 Października 2012 Pamy są fajne,ale jakos ostatnimi czasy owczy pęd na zegarki tej marki nieco zwolnił..Wszystko kiedyś przemija. Mnie strasznie kręcą te zegarki, obok Rolexa jest to mój ulubiony brand 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 454 #36469 Napisano 12 Października 2012 [ poprzednik Aquatimer Vinatage był dla mnie zdecydowanie za mały.Zdjęcia z telefonu... Aquatimer był za mały?Przecież on ma 44mm średnicy.Ja mam nadgarstek ponad 22cm o zegar prezentuje się wyśmienicie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_omega 0 #36470 Napisano 12 Października 2012 Wierze, często zdjęcia przekłamują. Niech się dobrze nosi Jak wrażenia? To Twój pierwszy Panerai? Pierwszy i od razu idealnie trafiłem na okazję bo właśnie szukałem 111: polerowana stal, przeszklony dekiel, brak logo itd.Myślę, że oprócz obwodu nadgarstka liczy się także wzrost, jeśli masz dużo cm to wtedy duże zegarki jeszcze bardziej pasują. PozdrawiamMaciek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_omega 0 #36471 Napisano 12 Października 2012 Aquatimer był za mały?Przecież on ma 44mm średnicy.Ja mam nadgarstek ponad 22cm o zegar prezentuje się wyśmienicie. Aquatimer Vintage 3548z mechanizmem ETA, nie ten Twój z własnym mechanizmem miał 42mm i sprawiał wrażenie małego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #36472 Napisano 12 Października 2012 @black_omega Jakos ciagle nie mam wiary w Paneraia, ale ten wyglada naprawde fajnie.Uwazaj na Michala, wmowi Ci, ze za duzy, a potem odkupi i bedzie sie chwalil 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 454 #36473 Napisano 12 Października 2012 Aquatimer Vintage 3548z mechanizmem ETA, nie ten Twój z własnym mechanizmem miał 42mm i sprawiał wrażenie małego Aaa to co innego,chyba ostatnio go wystawiałeś na bazarku..Do mnie także ten model nie przemawia.Mimo,że jestem fanem IWC uważam,że uczyniłeś dobrze zmieniajac ten model na Pama.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelee 10 #36474 Napisano 12 Października 2012 Zamknięcie sezonu działkowego z takim towarzyszem. Niestety tylko telefon miałem pod ręką. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36475 Napisano 12 Października 2012 Jakos ciagle nie mam wiary w Paneraia, ale ten wyglada naprawde fajnie.Uwazaj na Michala, wmowi Ci, ze za duzy, a potem odkupi i bedzie sie chwalil Tomek, a widziałeś Pamy na żywo? Dla mnie mają te zegarki w sobie to coś, i są wyjątkowo męskie Nie wspominając o świetnym wykonaniu. Moim celem na przyszły rok jest 275 - dosłownie miażdżący zegar! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach