Santino 917 #36951 Napisano 24 Października 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artuus 0 #36952 Napisano 24 Października 2012 Fajnie ta Alpha prezentuje się na galowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwachus 61 #36953 Napisano 24 Października 2012 Piękny PP gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #36954 Napisano 24 Października 2012 Сегодня Полет хронограф 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1664 #36955 Napisano 24 Października 2012 Ten Patyk to klasyka klasyki , mnie sie podoba @ Bartek Rolex fajnie u Ciebie wyglada znacznie bardziej proporcjonalnie niz AP , szkoda ze nie bylo wiecej niz 10s zeby pogadac wczoraj Dzięki Irek. Też żałuję,że nie pogadaliśmy bo na pierwszy rzut oka widać,że fajny ziomek z CIebie Będzie jeszcze okazja, często bywam w Katowicach,złapiemy się jakoś i może Darka zaprosimy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #36956 Napisano 24 Października 2012 dziś z czołgiem na ręku 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #36957 Napisano 24 Października 2012 Daty mi się nie chciało ustawiać: Karol - przesiadłeś się na ruską kłalitę ? 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #36958 Napisano 24 Października 2012 Prezes z Patkiem to się nazywa klub ! Nielubiane przez niektórych słowo prestiż aż się ciśnie na usta. Darku- gratuluję pięknego zegarka! Fakt, że sfotografowałeś go tak , że gorzej się chyba nie da . Jak rozumiem ręce Ci drżały .Aż strach coś teraz pokazać w tym temacie ale co tam:Jesień zimno i mokro więc nurek: 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #36959 Napisano 24 Października 2012 Uploaded with ImageShack.uspiekna Omega i w ogole fajna kompozycja na fotce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #36960 Napisano 24 Października 2012 Wreszcie normalny , elegancki rozmiar - koniec z potworami na nadgarstku Wspanialy PP, to jest to! wskazowki moze rzeczywiscie moglyby w tym modelu byc mniej 'modern' (no i fotka lepsza), ale co tu duzo mowic, czasomierz miod-malina, gratuluje nabytku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #36961 Napisano 24 Października 2012 Pan prezes ma dobry aparat z bardzo dobrym macro - ale z lenistwa robi telefonem ... ale kto posiadaczowi PP zabroni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #36962 Napisano 24 Października 2012 tys profda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #36963 Napisano 24 Października 2012 (edytowane) Pan prezes ma dobry aparat z bardzo dobrym macro - ale z lenistwa robi telefonem ... ale kto posiadaczowi PP zabroni Jakim telefonem! Telefonem to ja robię ! Pan Prezes najprawdopodobniej użył do tego celu drugiego zegarka Edytowane 24 Października 2012 przez @rtur 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 337 #36964 Napisano 24 Października 2012 Dzięki uprzejmości Kolegi Lawnowerman'a (dzięki raz jeszcze Bartek)od wczoraj na ręku. I zejść nie chce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kindybal 1873 #36965 Napisano 24 Października 2012 0 Ball, Eterna, JeanRichard 1681, CyS, Glycine, Damasko, ChWard, Epos, Herbelin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #36966 Napisano 24 Października 2012 (edytowane) fiu, fiuUSS Enterprise gotów do skoku w nadprzestrzeń Edytowane 24 Października 2012 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kindybal 1873 #36967 Napisano 24 Października 2012 Albo na grzyby . 0 Ball, Eterna, JeanRichard 1681, CyS, Glycine, Damasko, ChWard, Epos, Herbelin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #36968 Napisano 24 Października 2012 Wreszcie normalny , elegancki rozmiar - koniec z potworami na nadgarstku Jeśli to tradycyjne zapytanie o autentyczność, to takie zdjęcie z iSłuchawki to możesz sobie... sam wiesz co.. A więc biegusiem do prawdziwego fotografa Żart.Poważnie, to powierzchowność czyli wygląd tego Patka może się mniej lub bardziej podobać. Mnie tak średnio. Ale jego dusza to szczyty zegarmistrzostwa, można powiedzieć Himalaje. Każdy kto zdaje sobie sprawę jak skomplikowany jest mechaniczny 100-letni kalendarz, wie że zmieszczenie tego w tak małej przestrzeni (w dodatku z automatem) jest mistrzostwem świata w mikromechanice. Precyzja na niezwykłą skalę.Gratuluję. Następna zmiana ustawień kalendarza za trzy, cztery pokolenia 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #36969 Napisano 24 Października 2012 (edytowane) Właśnie przyszedł - zdjęcie szybko - światło słabe Edytowane 24 Października 2012 przez Mikołaj N 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #36970 Napisano 24 Października 2012 Jeśli to tradycyjne zapytanie o autentyczność, to takie zdjęcie z iSłuchawki to możesz sobie... sam wiesz co.. A więc biegusiem do prawdziwego fotografa Żart.Poważnie, to powierzchowność czyli wygląd tego Patka może się mniej lub bardziej podobać. Mnie tak średnio. Ale jego dusza to szczyty zegarmistrzostwa, można powiedzieć Himalaje. Każdy kto zdaje sobie sprawę jak skomplikowany jest mechaniczny 100-letni kalendarz, wie że zmieszczenie tego w tak małej przestrzeni (w dodatku z automatem) jest mistrzostwem świata w mikromechanice. Precyzja na niezwykłą skalę.Gratuluję. Następna zmiana ustawień kalendarza za trzy, cztery pokolenia Święte słowa. I święty zegarek 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #36971 Napisano 24 Października 2012 dziś odebrany pierwsze wrażenie zajebiaszcze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #36972 Napisano 24 Października 2012 Daty mi się nie chciało ustawiać: Mam takiego samego Poljota, razi mnie ta rzymska czwórka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parigot 1 #36973 Napisano 24 Października 2012 Ten PP oldskulowy, ale najważniejsze ze podoba się właścicielowi. 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #36974 Napisano 24 Października 2012 wiem wiem nudzę trochę ale tak sie ciesze że go już mam że pokaże jeszcze na reku (zgodnie z tematem ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #36975 Napisano 24 Października 2012 Fajny LLD Coraz bardziej mi się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach