TAG 1 #36751 Napisano 19 Października 2012 (edytowane) Edytowane 19 Października 2012 przez TAG 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #36752 Napisano 19 Października 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #36753 Napisano 19 Października 2012 Piękny i elegancki . Głębia koloru powala na kolana. Piękny zegarek! 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #36754 Napisano 19 Października 2012 Ja od kilku dni z moim "brzydalem" Uploaded with ImageShack.us 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dżeff 0 #36755 Napisano 19 Października 2012 Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36756 Napisano 19 Października 2012 Piękny i elegancki . Głębia koloru powala na kolana. Piękny zegarek!Nie mogę uchwycić aparatem jak w rzeczywiście wygląda ta tarcza, w każdym razie nie widziałem ładniejszej. Do tego polerowane części zegarka i bezelek z białego złota dają naprawdę świetny efekt, czasami nie mogę oderwać wzroku od tego zegarka 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #36757 Napisano 19 Października 2012 Nie mogę uchwycić aparatem jak w rzeczywiście wygląda ta tarcza, w każdym razie nie widziałem ładniejszej. Do tego polerowane części zegarka i bezelek z białego złota dają naprawdę świetny efekt, czasami nie mogę oderwać wzroku od tego zegarka Wygląda naprawdę pięknie. Wyjątkowo. Gratuluję - szczerze. Nigdy nie myślałem o tym modelu - teraz jest inaczej. 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36758 Napisano 19 Października 2012 Cieszę się, że się podoba Tutaj galeria : http://zegarkiclub.pl/forum/topic/74748-rolex-dj-ii/page__st__40 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28202 #36759 Napisano 19 Października 2012 Nadal urlop i złota polska jesień Wysłane za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #36760 Napisano 19 Października 2012 Dzięki za miłe słowa pod adresem mewki. To faktycznie bardzo udany zegareczek Dzisiaj jest tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #36761 Napisano 19 Października 2012 Dzisiaj ten (nadal skromnie i na sportowo): 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #36762 Napisano 19 Października 2012 (edytowane) 日本人シンガポール - >シカゴ>ニューヨークのまたは現在の時刻No i pięknie kolejny Orient na forum , czekam aż ktoś zaprezentuje Royal Orient . Edytowane 19 Października 2012 przez pawelb29 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #36763 Napisano 19 Października 2012 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawdys 0 #36764 Napisano 19 Października 2012 Ależ pięknie błyszczy skurczybyczek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 606 #36765 Napisano 19 Października 2012 Dokupiłem gumę do breitka ,zupełnie inny komfort użytkowania zegarka.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 607 #36766 Napisano 19 Października 2012 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdancz 7351 #36767 Napisano 19 Października 2012 0 ,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36768 Napisano 19 Października 2012 Dokupiłem gumę do breitka ,zupełnie inny komfort użytkowania zegarka..Aktualnie jeden z nielicznych Breitlingów, który mi się podoba. Coś w sobie ma. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 606 #36769 Napisano 19 Października 2012 Aktualnie jeden z nielicznych Breitlingów, który mi się podoba. Coś w sobie ma.Ma w sobie baterię i sporo uroku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36770 Napisano 19 Października 2012 To, że ma w sobie baterie, to wiem, wiem również, że ma w sobie sporo uroku Fajny jest, trzymaj go. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 606 #36771 Napisano 19 Października 2012 Wiesz jak jest u mnie z zegarami Kolega sie koło niego kręci,ale powiem szczerze wcale nie zależy mi na jego zbyciu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36772 Napisano 19 Października 2012 (edytowane) Wiem, wiem, ja natomiast staram się być stały w uczuciach Masz go wystawionego na bazarku? Edytowane 19 Października 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 606 #36773 Napisano 19 Października 2012 (edytowane) Nie,na alledrogo..Chcę troszke uszczuplić kolekcję do 3 zegarków (zabujałem się w IWC) Edytowane 19 Października 2012 przez akism 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darmar41 15 #36774 Napisano 19 Października 2012 Dlaczego ja nie mam mniejszego nadgarstka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36775 Napisano 19 Października 2012 (edytowane) (zabujałem się w IWC)Wcale Ci się nie dziwie, też bardzo lubię te zegarki, w przyszlym roku będę chciał sobie sprawić IW5001, ale najpierw AP 15400 i Pam 275 Edytowane 19 Października 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach