Maro66 63 #5926 Napisano 17 Listopada 2007 Dziękuję, to mój pierwszy "G" z życiu i myślę, że nie ostatni. :wink: :twisted: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #5927 Napisano 17 Listopada 2007 O kurcze Filip widzę że samurai jeszcze cały a przecież masz go już kilka dni :shock: :shock: :shock: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #5928 Napisano 17 Listopada 2007 A ja dzisiaj... :twisted: :twisted: Klasyka :-)!Przypomniała mi się podstawówka :-)!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #5929 Napisano 17 Listopada 2007 Seikacza zazdroszczę Alamo :!: Nie na sprzedaż/zamianę (jakby komornik czytał ;-) )!!Dostał nowe ubranko. Moim zdaniem - bardziej jego rozmiar ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #5930 Napisano 17 Listopada 2007 Ouć... Nie chciałbym się z nim spotkać siedząc w Twingo żony ;-)... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 25 #5931 Napisano 17 Listopada 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 4 #5932 Napisano 17 Listopada 2007 Po przerwie czas i na niego : 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #5933 Napisano 17 Listopada 2007 2 moje hobby na jednym zdjęciu (taki mały plenerek dzisiaj uskuteczniłem): 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #5934 Napisano 17 Listopada 2007 nowy nabytek więc na łapce: Piękna! Próbowałeś ją na pasku ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 25 #5935 Napisano 17 Listopada 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #5936 Napisano 17 Listopada 2007 Dosia dopiera co dzisiaj nabyta! Ale Cyma by Synchron wyglądała super. Postaram się znaleźć jakiś przystojny pasek i pstryknę jeszcze raz. A co mi tam pstryknąłem od razu. Przymierzyłem kilka pasków czarne, brązowe, skórzane i parciane, gładkie i ze wzorem, błyszczące i matowe i LIPA! Najbardziej podszedł mi gładki, matowy zamszowy pasek (na fotce) niestety nie mam takiego w kolorze tarczy. I choć nie jestem zwolennikiem bransolet Dosia wraca do firmowej bransolety!a oto fotka taka na szybko bo mecz się już zaczął! Mecza też oglądam jednym okiem, ale spróbuj coś w średnim brązie i z przeszyciem - ja tak walnąłem ostatnio na Seiko "5" w podobnych klimatach, i sie zaszokowałem efektem... Inna sprawa, że mam teraz jakieś 40 pasków bez właściciela, bo sie hurtowo obkupiłem, to se mogę eksperymentować... Jak sam siebie znam, wystarczy mi ten zapas na 2 miesiące... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pawel Frątczak #5937 Napisano 17 Listopada 2007 2 moje hobby na jednym zdjęciu (taki mały plenerek dzisiaj uskuteczniłem): Ładny! Kwarc? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 25 #5938 Napisano 17 Listopada 2007 Mecza też oglądam jednym okiem, ale spróbuj coś w średnim brązie i z przeszyciem - ja tak walnąłem ostatnio na Seiko "5" w podobnych klimatach, i sie zaszokowałem efektem... Inna sprawa, że mam teraz jakieś 40 pasków bez właściciela, bo sie hurtowo obkupiłem, to se mogę eksperymentować... Jak sam siebie znam, wystarczy mi ten zapas na 2 miesiące... Mam to samo - w poniedziałek poszalałem w hurtowni no i brakuje mi gdzieś tak ok. 30 zegarków . Przymierzałem różne także ciepły brąz kroko z białą nitką i po prostu wszystkie paski wyglądają nie halo - jakoś tak za wąsko. Poszukam gdzieś może znajdę w kolorze navy blue tak żeby pasował do tarczy ale chyba zostanie jak jest! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #5939 Napisano 17 Listopada 2007 2 moje hobby na jednym zdjęciu (taki mały plenerek dzisiaj uskuteczniłem): Ładny! Kwarc? Kwarc. Też mi się podoba, dlatego kupiłem ze względu na wygląd, nie mechanizm :-) No i jest dosyć mały (38mm), dla mnie akurat, bo mam bardzo szczupły nadgasrtek i duże zegarki mi nie pasują. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #5940 Napisano 17 Listopada 2007 Mam to samo - w poniedziałek poszalałem w hurtowni no i brakuje mi gdzieś tak ok. 30 zegarków . Przymierzałem różne także ciepły brąz kroko z białą nitką i po prostu wszystkie paski wyglądają nie halo - jakoś tak za wąsko. Poszukam gdzieś może znajdę w kolorze navy blue tak żeby pasował do tarczy ale chyba zostanie jak jest! Cytując komornika :-) - "może sie wymienimy" :-)??Ja właśnie nie wiem po kiego grzyba wziąłem takiego jaszczura barwionego na na navy blue... Wygląda jak służbowy pod kolor Su-33 :-> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość huberto #5941 Napisano 18 Listopada 2007 jest sweterek, jest auto, jest dobrze...kto wie jakie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #5942 Napisano 18 Listopada 2007 a4? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość huberto #5943 Napisano 18 Listopada 2007 proszę o precyzyjne odpowiedzi mała podpowiedź 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 2 #5944 Napisano 18 Listopada 2007 Oooo, klasa wozik. :wink: S4? :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość huberto #5945 Napisano 18 Listopada 2007 lepiej, ale blisko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 2 #5946 Napisano 18 Listopada 2007 skoro tak to "zwykły" Hamilton trochę nie pasuje do tej zabawki Chyba, że chodzi o nazwę i konotacje sportowe :wink: Audi mają tę wadę, że wnętrza od a4 przez a5 do a6 wyglądają praktycznie tak samo. poddaję się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość huberto #5947 Napisano 18 Listopada 2007 czas wyjawić prawdę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 26216 #5948 Napisano 18 Listopada 2007 RS4? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 2 #5949 Napisano 18 Listopada 2007 Audi RS4 zostało wyposażone w 4,2-litrowy silnik V8 o mocy 420 KM. Zastosowany w nim bezpośredni wtrysk benzyny FSI. Dzięki technologii FSI powstała mieszanka paliwowo-powietrzna gwarantuje szybką reakcję auta na wciśnięcie pedału gazu. RS4 przyśpiesza do setki w 4,8 sekundy, do 200 km/h w 16,6 sekundyOMG... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość huberto #5950 Napisano 18 Listopada 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach