stork 26 #8551 Napisano 25 Września 2008 ostatnio zadomowil sie u mnie nowy kolega: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość solo501 #8552 Napisano 25 Września 2008 Choć nie gustuję w chłopcach to muszę przyznać, że piękny ten Twój kolega :razz: EDIT :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8553 Napisano 25 Września 2008 Choć raczej nie gustuję w chłopcach to muszę przyznać, że piękny ten Twój kolega :razz: To raczej brzmi podejrzanie i niezdecydowanie :mrgreen: a tak serio zegarkowego kolegę coś cienko widać na tej fotce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość solo501 #8554 Napisano 25 Września 2008 Zabrzmiało niezdecydowanie, ale jestem zdecydowany! :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8555 Napisano 25 Września 2008 ostatnio zadomowil sie u mnie nowy kolega:[url=""]Obrazek[/url]ObrazekŚwietny szkoda tylko ,że taka mała fota.. :/ 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WooWoo #8556 Napisano 26 Września 2008 ostatnio zadomowil sie u mnie nowy kolega: Nieźle, nieźle... Zenith to piękny zegarek jest... :wink:Zrób trochę więcej dokładniejszych zdjęć i wrzuć do galerii pls... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #8557 Napisano 26 Września 2008 A przy okazji zakupu gnomonika uczciwość nakazuje mi podziękować TIK TAK'owi za wyjście w kierunku klienta i późniejszy profesjonalizm w działaniu. Dzięki Paweł Niech wyjdzie jeszcze raz i dośle Ci brakującą wskazówkę :mrgreen: Gratuluję, ciekawie wygląda :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8558 Napisano 26 Września 2008 < 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8559 Napisano 26 Września 2008 krowiak 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #8560 Napisano 26 Września 2008 krowiak No co ty :roll: :roll: Fortis :> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8561 Napisano 26 Września 2008 krowiakPudło - ten gatunek jest bardzo specyficzny dzieki - no wlasnie - jak powiem dzieki czemu - to juz nie bedzie zagadki - ktoś nawet zadal to pytanie na forum grzybowym i na razie cisza - ogolnie ja po raz trzeci w zyciu znalazłem tego grzybka - dla porownania - szmaciaki znajduję na codzień - a to gatunek chroniony z powodu rzadkości występowania :roll: dobra mała podpowiedż :wink: ten gatunek pod kapeluszem nie ma ani rurek ani blaszek :mrgreen: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #8562 Napisano 26 Września 2008 niewim o czym gadaciei tak padalec rządzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8563 Napisano 26 Września 2008 < 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prof.Woland 0 #8564 Napisano 26 Września 2008 Piekny ten Fortis. 0 Si vis pacem, para bellum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8565 Napisano 26 Września 2008 Pudłojest to : sarniak dachówkowaty.potoczna nazwa : krowiak , krowia gęba , krowi język , krowia munia ( rejony Kurpii ) .nie kłóć się żona wie co mówi i co znalazła :razz: :mrgreen: 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8566 Napisano 26 Września 2008 Pudłojest to : sarniak dachówkowaty.potoczna nazwa : krowiak , krowia gęba , krowi język , krowia munia ( rejony Kurpii ) .nie kłóć się żona wie co mówi i co znalazła :razz: :mrgreen:Ogólnie krowiak - mi kojarzy sie z krowiakiem podwinietym - czyli olszówką - sarniak - jak najbardziej - ogolnie w wiekszści atlasow polskich widnieje pod nazwą kolczak dachówkowaty z powodu kolcow , szpilek pod kapeluszem z tą moja odpowiedż ze pudlo ! ale nie wiem jakie nazwy są uzywane w poszczególnych rejonach - jesli tak jest jak mowisz - to oczywiście masz rację - jest jeszcze kolczak obłączasty - drugi z dwoch gatunkow z igielkami pod kapeluszem - pozdrawiam i zyczę udanych zbiorow :mrgreen: Trzeba bylo od razu dodać ze dachówkowaty - wtedy byloby jasne wszytsko . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8567 Napisano 26 Września 2008 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8568 Napisano 26 Września 2008 Rossi, chyba pali Ci się w domu :roll: :wink: Masz PO i nosisz takie dziadostwo :shock: :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8569 Napisano 26 Września 2008 Masz PO i nosisz takie dziadostwo :shock: :twisted:Dzisiaj założyłem ponieważ miałem zamiar dorzucić coś do galerii jak wyszło sam widzisz.. :wink: PS.Chyba przejde z Tobą na PW bo trzeci dzień ćwicze i coraz gorzej... :evil: PS2.Ten ML to nie dziadostwo tylko za***isty zegarek :!: :evil: :evil: :evil: :wink: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8570 Napisano 26 Września 2008 Bardzo podoba mi się ten ML, a tło za zegarkiem wygląda jakby się paliło :grin: Szkoda, że łapy się odbiły i koperta trochę przepalona, a tak to jest git :cool: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8571 Napisano 26 Września 2008 Bardzo podoba mi się ten ML, a tło za zegarkiem wygląda jakby się paliło :grin: Szkoda, że łapy się odbiły i koperta trochę przepalona, a tak to jest git :cool:Na 200 zdjęć tego zegarka zaledwie trzy się jeszcze jakoś nadają...Jedno jak określiłeś przepalone,drugie z czymś na szkle i trzecie też jakieś takieś.No ale co tam skoro tyle się narobiłem a leń ze mnie okropny to wrzucę co mi tam.. :mrgreen: :wink: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #8572 Napisano 26 Września 2008 Rossi, nie było Evidenzy wziąć? Żartuję, dobry sikor, dopracowany stylistycznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #8573 Napisano 26 Września 2008 naprawdę tak uważasz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8574 Napisano 26 Września 2008 naprawdę tak uważasz?Stylistyka to kwestia gustu.Sądzę natomiast,że ML RM nie ustępuje Longinesowi Evidenzie w jakości wykonania... :wink: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #8575 Napisano 27 Września 2008 [img=] Witam Właśnie zakupiłem od jednego z klubowiczów mojego wymarzonego Sinna UX-a Hydro to nic że to kwarc dla mnie i tak jest boski. pozdrowionka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach