Gość Blaz #11101 Napisano 13 Maja 2009 Jutro spróbuję coś wyczarować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voli 22 #11102 Napisano 13 Maja 2009 Niby skromny... ...ale trzyma się +0,7s/dobę jak skała pomimo, ze przez ponad pół wieku tyrał i nikt nigdy go nie rozbierał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11103 Napisano 14 Maja 2009 Jak przystało na rusofila 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #11104 Napisano 14 Maja 2009 Mój 16,5 centymetrowy nadgarstek od dziś poskramia takie oto bydle. 10 minut na ręku - boli nadgarstek, po godzinie nawet głowa mnie rozbolała Ale prezentuje się tak :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11105 Napisano 14 Maja 2009 Mój 16,5 centymetrowy nadgarstek od dziś poskramia takie oto bydle. 10 minut na ręku - boli nadgarstek, po godzinie nawet głowa mnie rozbolała Ale prezentuje się tak :) Przyzwyczaisz się, a po kilku dniach jak założsz coś mniejszego to będziesz się zastanawiał jak coś takiego małego można nosić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #11106 Napisano 14 Maja 2009 Przyzwyczaisz się, a po kilku dniach jak założsz coś mniejszego to będziesz się zastanawiał jak coś takiego małego można nosić. Jak zdobyłem Archiego to Lolek mi się przestał podobać. A teraz przez Amphibię Archi przestaje mnie kręcić. No zgłupieję Z drugiej strony, to kiedyś myślałem, że 40 to max...teraz nie ma dla mnie żadnej granicy, magiczny ten mój nadgarstek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11107 Napisano 14 Maja 2009 Jak zdobyłem Archiego to Lolek mi się przestał podobać. A teraz przez Amphibię Archi przestaje mnie kręcić. No zgłupieję Obserwuję u ciebie pierwsze symptomy uzależnienia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #11108 Napisano 14 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickey 2 #11109 Napisano 14 Maja 2009 A teraz przez Amphibię Archi przestaje mnie kręcić. Jak coś to o mnie pamiętaj :) A żeby nie było offa. Piękne ujęcie z komóry. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #11110 Napisano 14 Maja 2009 Edit:O! a przy okazji jaki fajny nr postu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darq 1 #11111 Napisano 14 Maja 2009 0 www.pajacyk.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robak 117 #11112 Napisano 15 Maja 2009 dzisiaj trochę oldskulowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11113 Napisano 15 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #11114 Napisano 15 Maja 2009 Majowy Jarku ten RÓż bije wszystko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11115 Napisano 15 Maja 2009 Majowy Jarku ten RÓż bije wszystko Zgadzam się z tobą, ja mam "Majowego Diabła" a Jarek z rozpaczy zabrał dziecku zegarek, tak się uzależnił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #11116 Napisano 15 Maja 2009 gdzie Wy róż widzicie!?! no może jest go trochę w odcieniu indeksów bo przecież koperta i pach to gustowna i stylowa rozmleczona pomarańcza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #11117 Napisano 15 Maja 2009 ech moze byc i pomarancz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11118 Napisano 15 Maja 2009 gdzie Wy róż widzicie!?! no może jest go trochę w odcieniu indeksów bo przecież koperta i pach to gustowna i stylowa rozmleczona pomarańcza Na indeksach i wyświetlaczu, ta pomarańczka wygląda bardzo ładnie, ale raczej na kobiecej i dziecięcej rączce a nie na twojej "włochatej łapie" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #11119 Napisano 15 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11120 Napisano 15 Maja 2009 Noo teraz dużo lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackill 0 #11121 Napisano 15 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11122 Napisano 15 Maja 2009 Dośc już miałem waszych zgryźliwych uwag że jak nie mam mechanika to wciąż jestem bezzegarkowcem No to jest: Nie za duży jest co prawda, no i pasek muszę wymienić ale ogólnie jest git 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #11123 Napisano 15 Maja 2009 noooo Arek - pikny, nawet jako pepsi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 4 #11124 Napisano 15 Maja 2009 zimny-wietrze - wg mnie nie za duży a idealny wymiarowo;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11125 Napisano 15 Maja 2009 Możliwe, ale przyzwyczaiłem się do większych zegarków, z resztą widzę że ty też masz Seiko Atlas to wiesz o czym mówię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach