y60 2272 #18376 Napisano 1 Grudnia 2010 również,kolejny dzień.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heinz_Dundersztyc #18377 Napisano 1 Grudnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelm87 198 #18378 Napisano 1 Grudnia 2010 Mój nowy nabytek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #18379 Napisano 1 Grudnia 2010 dobry nabytek..,niech służy.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr_T 0 #18380 Napisano 1 Grudnia 2010 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18381 Napisano 1 Grudnia 2010 Już nawet zapomniałem że mam taki zegarek 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #18382 Napisano 1 Grudnia 2010 Już nawet zapomniałem że mam taki zegarek i dobrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18383 Napisano 1 Grudnia 2010 Nie podoba ci sie? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #18384 Napisano 1 Grudnia 2010 Dobijacie mnie tymi Seamasterami Panowie... 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #18385 Napisano 1 Grudnia 2010 Nie podoba ci sie? Serio pytasz? Twój najbrzydszy zegarek. Przyznaj się, że dlatego go nie nosisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #18386 Napisano 1 Grudnia 2010 A mi się bardzo podoba ! Carlito jak zapomnisz jeszcze kiedyś to wiesz zawsze możesz mi wysłać :D 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18387 Napisano 1 Grudnia 2010 Serio pytasz? Twój najbrzydszy zegarek. Przyznaj się, że dlatego go nie nosisz Poważnie tak uważasz? Mnie sie tam bardzo podoba (ulubiony zegarek kolezanek z pracy ) A nie nosze go często bo mam inne które poprostu wole A mi się bardzo podoba ! Carlito jak zapomnisz jeszcze kiedyś to wiesz zawsze możesz mi wysłać Ok bede miał Cię na uwadze 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #18388 Napisano 1 Grudnia 2010 A nie nosze go często bo mam inne które poprostu wole No właśnie. Skoro o innych mowa, to gdzie się podziewa Twoja pomarańczowa ślicznotka? Powinna być na nadgarstku i w tym temacie pięknie obfocona... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18389 Napisano 1 Grudnia 2010 Moja pomaranczowa slicznotka sobie lezakuje w rotomacie, przeciez nie moge jej non stop nosic bo inne cukiereczki sie na mnie obrażą 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #18390 Napisano 1 Grudnia 2010 W końcu coś dobrałem do niebieskiego paska (thx Spinner ) 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #18391 Napisano 1 Grudnia 2010 A no na zdrowie... Gites jest... A Edox jest super... Jak zreszta reszta zegarynek carlito1... 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18392 Napisano 1 Grudnia 2010 Przez Jacka przez mysl mi przeszło zeby go sprzedać 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #18393 Napisano 1 Grudnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18394 Napisano 1 Grudnia 2010 Strasznie ci zazdroszcze tego Taga gdzie ja bylem jak te zegarki byly produkowane i sprzedawane jako nowki? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #18395 Napisano 1 Grudnia 2010 Ja podobnie jak kolega parę postów wyżej 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #18396 Napisano 1 Grudnia 2010 i bardzo dobrze.. to fajny zegar... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #18397 Napisano 1 Grudnia 2010 wraQ Druga fotka bardzo fajna. Zegar zresztą też. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #18398 Napisano 1 Grudnia 2010 Przez Jacka przez mysl mi przeszło zeby go sprzedać A co na to koleżanki z pracy . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18399 Napisano 1 Grudnia 2010 Nie wiem, jutro zapytam 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #18400 Napisano 2 Grudnia 2010 Przez Jacka przez mysl mi przeszło zeby go sprzedać No daj spokój, przecież gościowi sie podoba damski diverek Seiko a Ty bierzesz pod uwagę jego opinie? Dzis wszedzie biało to i u mnie na łapie też 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach