Seeban 4 #2151 Napisano 27 Czerwca 2016 Z cyklu "Pamiętnik oficera armii czerwonej" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #2152 Napisano 27 Czerwca 2016 Widzieliście juz gdzieś do kupienia Ray II w wersji blue? Na orientuhr jest chyba tylko czarna wersja. Nie wiem czy nie ma na longiland. Można tam kupować bez obawy o dostawę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sauat 1 #2153 Napisano 29 Czerwca 2016 (edytowane) OS w wersji militarnej Ten zegarek pasuje do wszystkiego.Na noc go wieszam za klamerkę od paska - w ciągu 2 dób zrobił +2 sekundy! Taka pozycja jest idealna. Leżąc na jakimkolwiek boku przyspieszał o 4 sekundy w ciągu nocy. Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Sauat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesmer 0 #2154 Napisano 29 Czerwca 2016 Sauat- ten OS coraz bardziej mnie kręci. W jakim sklepie go kupowałeś? Co to za pasek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sauat 1 #2155 Napisano 29 Czerwca 2016 Kupowałem go na forum, ale na aledrogo facet miał kilka dni temu za 1350. Nie wiem, czy nie na bransie. Pasek to beżowy NATO. Na tyle gruby, że musiałem wymienić teleskopy, żeby się zmieścił. W oryginale jest trochę jaśniejszy, fotka robiona wieczorem, łapałem zachodzące słońce ;)Zawsze lubiłem duże zegary, min. 44mm i Orienta brałem bez przekonania. Ale idealnie leży i pasuje. Świetne są wskazówki, w połowie matowe, w połowie polerowane. Światło po nich ładnie skacze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71511 #2156 Napisano 29 Czerwca 2016 Ktoś ma/widział na żywo? Bambino 4. Jeśli tak, jakie wrażenia? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #2157 Napisano 29 Czerwca 2016 (edytowane) ilość odsłon bambino staje się jak słowo k*wa zamiast przecinka - prostackie i pospolite,co innego dowalić do pieca raz na jakiś czas, odnośnie OSa - no niby to NATO nawet pasuje, ale jakoś brak kropki nad i w formie w jakiej chciałbyś postrzegać ten zegarek, żeby był do tego stworzony,takim zegarkiem jest Seiko SARG009: czy to NATO jest szersze niż natywny rozstaw uszu 20mm ? Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sauat 1 #2158 Napisano 30 Czerwca 2016 NATO ma 20mm. Na poprzednim zdjęciu, 2 strony wcześniej jest kolorowe NATO 22mm, za to sporo cieńsze i wchodzi bez problemu. Mnie tam kropki nad i nie brakuje, choć lubię dociekliwość Olejnik Do pracy zakładam czarnego krokodyla, na weekend NATO. A jeśli to weekend w górach, to OS zostaje w domu a jedzie Suunto Elementum.Twój SAR jest świetny, raz przegapiłem na bazarku i już go potem nie widziałem. Bambino mi z kolei kompletnie nie podchodzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #2159 Napisano 30 Czerwca 2016 to nie mój, ale też takiego mam Tu naprawdę nie chodzi o Olejnik a o prawdę czy fałsz: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18708 #2160 Napisano 30 Czerwca 2016 OS w wersji militarnej Ten zegarek pasuje do wszystkiego.Na noc go wieszam za klamerkę od paska - w ciągu 2 dób zrobił +2 sekundy! Taka pozycja jest idealna. Leżąc na jakimkolwiek boku przyspieszał o 4 sekundy w ciągu nocy. Nato ok, ale delikatne- sam się przymierzam. Te ringi wg mnie za duże do takiego maluszka. Mój czarnuch chyba jednak najlepiej na jaszczurce wygląda: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krota 0 #2161 Napisano 5 Lipca 2016 Przekonałem sie na własnej skórze ze można śmiało zamawiać online. Zegarek dotarł dzisiaj i już jest na ręku. Popularny bambino. Ładny jest, dobrze kupiony :-) jestem zadowolony. I o to chodzi. Będzie do ślubu jak znalazł :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sauat 1 #2162 Napisano 5 Lipca 2016 Krota - podwójne gratulacje! Przede wszystkim za sikor hahaha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #2163 Napisano 5 Lipca 2016 (edytowane) Krota a gdzieś kupował? Edytowane 5 Lipca 2016 przez suqub 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #2164 Napisano 6 Lipca 2016 (edytowane) Tutaj masz dobre miejsce z przystępnymi cenami ( zegarki co jakiś czas pojawiają się , trzeba obserwować na bieżąco )http://www.dutyfreeislandshop.com/pl/orient-bambino-watches Edytowane 6 Lipca 2016 przez pawelb29 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71511 #2165 Napisano 6 Lipca 2016 ilość odsłon bambino staje się jak słowo k*wa zamiast przecinka - prostackie i pospolite,co innego dowalić do pieca raz na jakiś czas,Znaczy, nie podoba się? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #2166 Napisano 6 Lipca 2016 Ma prawo 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71511 #2167 Napisano 6 Lipca 2016 A ja, kto wie, może sobie tego pyknę - taki fikuśny z tym paskiem. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #2168 Napisano 6 Lipca 2016 Jedzie do mnie Zobaczymy na żywo . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71511 #2169 Napisano 6 Lipca 2016 Czyli nie tylko mnie zaintrygował lekko. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krota 0 #2170 Napisano 6 Lipca 2016 (edytowane) Krota a gdzieś kupował?Właśnie tak jak kolega wskazał. Na Dutyfree :-) sprawnie. 21.06 wysyłka. 1 lipca na poczcie. Jestem b. Zadowolony. Drobna rzecz to ze na tyle zegarka czyli w miejscu gdzie ma styk z nadgarstkiem. Zauważyłem drobna rysę i to nie ode mnie. Ale przymruzylem oko. Nigdy tam nie bede zaglądał. Ogólnie cena w porównaniu do PL miodna :-) Ps. Dziękujemy gratulacje :-) PS. ten nowy model z indeksem w kolorze różowego złota bardzo elegancko sie prezentuje. Świetny model :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 6 Lipca 2016 przez Krota 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #2171 Napisano 6 Lipca 2016 Czyli nie tylko mnie zaintrygował lekko. Tak właśnie.Przy tej cenie można spróbować . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #2172 Napisano 8 Lipca 2016 (edytowane) Świetny zegar .... i zapewniam że na żywo wygląda o niebo lepiej... Edytowane 8 Lipca 2016 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gripen 69 #2173 Napisano 8 Lipca 2016 Na zdjęciu wygląda już genialnie więc na żywo jest pewnie jak mówisz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #2174 Napisano 8 Lipca 2016 Świetny , ale i wielki. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #2175 Napisano 8 Lipca 2016 (edytowane) Świetny , ale i wielki. Ej tam zaraz wielki... zegarek ma właściwy rozmiar - tylko co niektórzy mają nadgarstki za cienkie Edytowane 8 Lipca 2016 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach