dek01 1 #2501 Napisano 12 Października 2016 Witamdla zainteresowanych: na creationwatches właśnie pojawił się bambino opisywany przez kolegę Krygo w tym poście http://zegarkiclub.pl/forum/topic/32066-orienty-forumowiczów/page-118#entry1811905 sam właśnie zakupiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18686 #2502 Napisano 12 Października 2016 (edytowane) W rzeczy samej, polecam 5 stówek, a zegarek piękny. Tylko te paski do d*py... Edytowane 12 Października 2016 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #2503 Napisano 12 Października 2016 E tam, tragedii znowu z paskiem nie ma Może nie do noszenia na co dzień, ale od święta czemu nie 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apsel__92 9 #2504 Napisano 12 Października 2016 Witamdla zainteresowanych: na creationwatches właśnie pojawił się bambino opisywany przez kolegę Krygo w tym pościehttp://zegarkiclub.pl/forum/topic/32066-orienty-forumowiczów/page-118#entry1811905sam właśnie zakupiłemJakbyś gdzieś trafił bambino z kremową tarczą i niebieskimi wskazówkami to daj znać czekam aż się na dutyfreeisland pojawi, ale bez skutku :\ Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18686 #2505 Napisano 12 Października 2016 Hmm, ale to była wersja z kremową tarczą właśnie. Pojawią się jeszcze na bank. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dek01 1 #2506 Napisano 13 Października 2016 Jakbyś gdzieś trafił bambino z kremową tarczą i niebieskimi wskazówkami to daj znać czekam aż się na dutyfreeisland pojawi, ale bez skutku :\ Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Ten bambino na creationwatches właśnie taki był, niestety dziś już jest niedostępny.Ponieważ sam wczoraj zakupiłem ten model, to raczej nie będę sprawdzał kiedy się ponownie pojawi.Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nightingale 5 #2507 Napisano 14 Października 2016 Skąd wynikają tak niske ceny w tym sklepie? W oficjalnej dystrybucji pewnie będzie kosztował 2 razy więcej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinomaniak 16 #2508 Napisano 14 Października 2016 Witammój pierwszy zegarek z duszą. Moja dziewczyna ma nadzieję, że ostatni Poszedłem do sklepu po Bambino, ale zaciekawił mnie ten zupełnie mi nieznany. Dopiero po zakupie dowiedziałem się, że noszę patelnię. Strasznie lubię ją. No i pasuje do pióra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #2509 Napisano 15 Października 2016 Dobry klasyk. Możesz zostać taksówkarzem 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinomaniak 16 #2510 Napisano 15 Października 2016 Hehe z tego co się zorientowałem, najlepiej taksówkarzem w "dawnych czasach".Nie wiem dokładnie których.Ciekawi mnie ile generacji patelni powstało, i od kiedy produkowana jest moja. Z wujkiem googlem nie mogę się porozumieć w tej materii. Może ktoś z użytkowników na poczekaniu potrafi przywołać takie info i zechce się podzielić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #2511 Napisano 15 Października 2016 Ja nie wiem i się nie znam ale też mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinomaniak 16 #2512 Napisano 15 Października 2016 Noo zieleń też pikna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #2513 Napisano 15 Października 2016 I ten mesh do kompletu...zaczyna mi się podobać! 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #2514 Napisano 15 Października 2016 Bo to fajny zegarek, zawsze mi się podobał. A po tej recenzji Słonia po prostu musiałem go mieć http://zegarkiclub.pl/forum/topic/109345-orient-feu07007fx/?hl=%2Borient+%2Bfeu07007fxNo i zresztą ta trzecia wersja patelni podoba mi się najbardziej bo nie ma dodatkowych kolorowych wstawek, tak jak jest w innych wersjach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #2515 Napisano 15 Października 2016 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #2516 Napisano 15 Października 2016 Fajny pasior, bo zegarek wiadomo, klasa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #2517 Napisano 15 Października 2016 Pierwsza wersja Raya ma chyba więcej charakteru. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #2518 Napisano 15 Października 2016 Trzeba przyznać, że druga koronka wyróżniała Mako i Ray'a z tłumu Pasek to Rios Louisiana, ostatnio noszę Ray'a wyłącznie na nim - jakoś mocno przypadł mi do gustu taki zestaw Nieco starsze zdjęcie: 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinomaniak 16 #2519 Napisano 15 Października 2016 W towarzystwie subtelnie połyskującego Watermana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MWATCH 18 #2520 Napisano 15 Października 2016 To i ja się przypomnę , z ręki nie schodzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apsel__92 9 #2521 Napisano 15 Października 2016 Ten bambino na creationwatches właśnie taki był, niestety dziś już jest niedostępny.Ponieważ sam wczoraj zakupiłem ten model, to raczej nie będę sprawdzał kiedy się ponownie pojawi.PzdrNo to zazdro, że trafiłeś. Po ile był? Może kiedyś też się uda trafić. Jak nie na dutyfreeisland to na creationwatches. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #2522 Napisano 15 Października 2016 (edytowane) To i ja się przypomnę , z ręki nie schodzi W dobrej cenę na olx taki się pojawił. z Poznania Edytowane 16 Października 2016 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MWATCH 18 #2523 Napisano 16 Października 2016 W dobrej cenę na olx taki się pojawił. z PoznaniaKoperta amatorsko wypolerowana,mało używany..... cena dobra ,to brzmi jak ogłoszenie ,nie bity po lekkich poprawkach lakierniczych ,kobieta prowadziła...... Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71293 #2524 Napisano 16 Października 2016 Pasek to Rios Louisiana, ostatnio noszę Ray'a wyłącznie na nim - jakoś mocno przypadł mi do gustu taki zestaw Fajnie wygląda na tym pasku. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dek01 1 #2525 Napisano 16 Października 2016 No to zazdro, że trafiłeś. Po ile był? Może kiedyś też się uda trafić. Jak nie na dutyfreeisland to na creationwatches. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka zapłaciłem 125USD, plus ewentualny Vat i cło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach