Krygo 18690 #2901 Napisano 12 Lutego 2017 (edytowane) Wskazówki w tym Bambino w zależności od kąta oglądania i padania światła są czarne/ granatowe/ fioletowe i niebieskie tak jak widać na zdjęciu. To jego najlepsze oblicze i tak, na żywo wygląda również bardzo dobrze Jeżeli mówimy o wersji z niebieskimi wskazówkami to ja takie kupowałem na creationwatches kiedyś, a teraz na skywatches. Co jakiś czas się pojawiają... Edytowane 12 Lutego 2017 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bigalquin 18 #2902 Napisano 12 Lutego 2017 Niestety, ale to Bambino trudno dostać i trzeba mieć sporo szczęścia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomtytus 2 #2903 Napisano 13 Lutego 2017 Ostatnio w jednym ze znanych sklepów była taka promocja...że musiało mi porządnie coś paść na umysł, że hurtem nie brałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #2904 Napisano 13 Lutego 2017 Spokojnie, trzeba być cierpliwym, co jakiś czas się pojawiają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomtytus 2 #2905 Napisano 14 Lutego 2017 Ale za to byłem na etapie rozmyślań, którą wersję wziąć dla siebie a którą ewentualnie na handel...i chyba ta z powyższego zdjęcia mi się najbardziej podoba. I pozostałym użytkownikom również 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #2906 Napisano 14 Lutego 2017 (edytowane) musze powiedziec ze mozna to Bambino dostac tylko cena Edytowane 14 Lutego 2017 przez Normad 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomtytus 2 #2907 Napisano 14 Lutego 2017 musze powiedziec ze mozna to Bambino dostac tylko cenajak co to moge podac link na pw No właśnie chodzi o to, że ostatnio był do dostania za niecałe 500zł.Zakładając wszystkie dodatkowe opłaty, cena około 600zł jest bardzo atrakcyjna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garbb 38 #2908 Napisano 14 Lutego 2017 Na dutyfreeisland sa w dobrej cenie (ok. $110) tylko trzeba polować bo z dostępnościa różnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert L. 0 #2909 Napisano 14 Lutego 2017 Obecnie do dostania na longislandwatch, ale niestety, cena 149$ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #2910 Napisano 14 Lutego 2017 jest na amazon ale cena kosmos moim zdaniem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StefekB 1 #2911 Napisano 14 Lutego 2017 Dzisiaj tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikimike 3 #2912 Napisano 14 Lutego 2017 Mój pierwszy dzięki Jorguś77 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8413 #2913 Napisano 15 Lutego 2017 dobry wybór, da się lubić ten zegarek 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #2914 Napisano 15 Lutego 2017 Mój jedyny Orient 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #2915 Napisano 15 Lutego 2017 O witamy kolegę i jego pięknego klasycznego sikora . Bardzo ładny kolor tarczy 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #2916 Napisano 15 Lutego 2017 Jedyny ale od razu po bandzie. Zazdraszczam gdybys kiedyś chciał się go pozbyć... 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikimike 3 #2917 Napisano 15 Lutego 2017 Piękny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #2918 Napisano 15 Lutego 2017 Jest piekny os w Poznaniu na OLX za 900 zl. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadeS 0 #2919 Napisano 16 Lutego 2017 (edytowane) Witam wszystkich. Przejrzałem 90% Orientów w tym temacie i postanowiłem wymienić swój obecny zegarek (Niestety Aztorin) na właśnie Orienta. Po wielogodzinnym poszukiwaniu mój wybór padł na: I z racji tego, że nie orientuje się jeszcze do końca, w którym dziale założyć swój temat odnośnie mojego pytania to pozwolę sobie zadać je tutaj. Czytałem dużo na temat stron takich jak dutyfreeislandshop czy też longislandwatch. Przechodząc do meritum - czy któryś z użytkowników zamawiał zegarki ze strony longislandwatch i podpowiedziałby mi, która opcja dostawy była by najbardziej bezpieczna jeśli chodzi o podatki etc? Zegarek kosztuje 329$. I jeśli już musiałbym opłacić jakikolwiek podatek to jakiej kwoty na oko mogę się spodziewać? Z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam Edytowane 16 Lutego 2017 przez shadeS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #2920 Napisano 16 Lutego 2017 Na oko 25 % wartosci zegarka. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #2921 Napisano 16 Lutego 2017 Mój jedyny OrientW tej chwili u mnie też 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercikk5 3 #2922 Napisano 16 Lutego 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #2923 Napisano 16 Lutego 2017 Tomaliusz miałem tą wersje i jak sprzedałem wiedziałem, że kiedyś wrócę. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert L. 0 #2924 Napisano 16 Lutego 2017 I z racji tego, że nie orientuje się jeszcze do końca, w którym dziale założyć swój temat odnośnie mojego pytania to pozwolę sobie zadać je tutaj. Czytałem dużo na temat stron takich jak dutyfreeislandshop czy też longislandwatch. Przechodząc do meritum - czy któryś z użytkowników zamawiał zegarki ze strony longislandwatch i podpowiedziałby mi, która opcja dostawy była by najbardziej bezpieczna jeśli chodzi o podatki etc? Zegarek kosztuje 329$. I jeśli już musiałbym opłacić jakikolwiek podatek to jakiej kwoty na oko mogę się spodziewać? Z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam Przy tej cenie zerknij najpierw na happytime - 1064 PLN w promocji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ketrab 0 #2925 Napisano 17 Lutego 2017 Możesz coś więcej powiedzieć o nowym pasku jaka szerokość paska? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach