SLAWEK 01 84339 #8376 Napisano 4 Kwietnia 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radomadre 2964 #8377 Napisano 5 Kwietnia 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 74295 #8378 Napisano 5 Kwietnia 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoffhoffski 2693 #8379 Napisano 5 Kwietnia 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 148422 #8380 Napisano 5 Kwietnia 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adventure 862 #8381 Napisano 5 Kwietnia Tego kruka też lubię 😎 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 22515 #8382 Napisano 6 Kwietnia 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adventure 862 #8383 Napisano 6 Kwietnia 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adventure 862 #8384 Napisano 7 Kwietnia No to jeszcze raz Mocny zawodnik. Jest w nim wszystko jak na Orienta przystało: świetnie wykonana koperta, doskonale spasowany bezel, niezawodny i dokładny werk, wielki lew na tarczy i wujowa bransoleta, z pokryciem wuj wie czym, ale na pewno nie tym samym co koperta. przełożyłem pseudo nato zapinane na rzepy od Garmina (genialne rozwiązanie) i znów jeździmy razem 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 9805 #8385 Napisano wczoraj o 06:58 Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adventure 862 #8386 Napisano wczoraj o 13:09 Dziś taki maluszek 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adventure 862 #8387 Napisano 9 godzin temu (edytowane) Dziś tak. Ciężko piernika dobrze uchwycić na zdjęciu. mod dawna planowałem kupić niemieckiego Poljota na 2409 w dawnym stylu, ale zawsze zatrzymywała mnie cena. A tu proszę, poniżej tysiąca genialny zegarek w stylu retro. Pasek, jak się da mu czas, to też się ułoży. Update: Trochę więcej informacji, bo dziś się bardziej poznajemy Z tego co zauważyłem, jest dokładny do bólu we wszystkich pozycjach i ma amplitudę 250-300. No podoba mi się coraz bardziej.- Zobaczymy co będzie po kilku dniach, ale przy F652 nie nastawiam się na niespodzianki. Będzie chodził długo i dokładnie Edytowane 6 godzin temu przez adventure 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach