Sol 7154 #3976 Napisano 4 Kwietnia 2018 Może przesadzam, ale nie mam go z powodów, które przytoczyłem Za to miałem Raya i cały czas żałuję, że sprzedałem.Ray - takSumo - nieMałżeństwo z rozsądku, nie dla mnie 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmedela 14 #3977 Napisano 5 Kwietnia 2018 Pozdrowienia z rana :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #3978 Napisano 5 Kwietnia 2018 To my też z rana odpozdrawiamy ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #3979 Napisano 5 Kwietnia 2018 Pierwszy Orient w mojej małej kolekcji. Chyba się starzeję, bo zaczęły mi się podobać "złote" czasomierze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #3980 Napisano 5 Kwietnia 2018 W końcu masz coś ładnego, a nie tylko użytecznego W kategorii najładniejszy nurek do tysiąca (może nawet dwóch?), Blue Ray wygrywa.Do tego rozsądny/wygodny rozmiar. Blu ray wygrywa ale ex aequo z orange rayem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8243 #3981 Napisano 5 Kwietnia 2018 Pierwszy Orient w mojej małej kolekcji. Chyba się starzeję, bo zaczęły mi się podobać "złote" czasomierze tarcza ma kolor czarny czy brązowy?bardzo ciekawy orient 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #3982 Napisano 5 Kwietnia 2018 Czarny mat. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością wykonania. Jest też wersja niebieska i czarna bez złotych wstawek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #3983 Napisano 5 Kwietnia 2018 tarcza ma kolor czarny czy brązowy?bardzo ciekawy orient 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #3984 Napisano 5 Kwietnia 2018 No właśnie takie chciałem zrobić, ale mi czarnej pleksi brakowało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rkorona 61 #3985 Napisano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) Mój świeży nabytek w oczekiwaniu na nowy pasek Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez rkorona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3986 Napisano 6 Kwietnia 2018 Całkiem fajny GMT.Ile ma średnicy? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josh.kowalski 8 #3987 Napisano 6 Kwietnia 2018 Mój świeży nabytek w oczekiwaniu na nowy pasek Kurcze. Zapomniałem, jaki to ładny zegarek. Moim zdaniem tylko OS GMT jest ładniejszy od niego.Graty. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rkorona 61 #3988 Napisano 6 Kwietnia 2018 Zegarek ma 42mm. Faktycznie OS GMT to klasa sama w sobie, ale ten mi się bardzo spodobał ze względu na połączenie jasnej tarczy i niebieskich wskazówek PozdrawiamRadek Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3989 Napisano 7 Kwietnia 2018 :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8243 #3990 Napisano 7 Kwietnia 2018 Ładna fotka Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3991 Napisano 7 Kwietnia 2018 Ładna fotka Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaDzięki, fotograf ze mnie żaden, ale pomyślałrm sobie, że zabiorę Bambino na słoneczko i pobawię się filtrami :-) Mam sporo radochy z tego zegarka ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4050 #3992 Napisano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) Do usunięcia Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subarist 4308 #3993 Napisano 9 Kwietnia 2018 Panowie czy ktoś z posiadaczy bambino v4 w kol. granatowym zmieniał pasek - jakieś pomysły? Mile widziane fotki Ten fabryczny strasznie twardyMyślę o czarnym vintage:zagra? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26777 #3994 Napisano 9 Kwietnia 2018 Bierz ten koniakowy - ładniej zagra z niebieskim 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subarist 4308 #3995 Napisano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) ten koniakowy chyba jest w rzeczywistości ciemnym brązowym /wg zdjęć niepodrasowanych ze sklepów int/.Tymczasem wygrzebałem pasek kupiony kiedyś do big mako /ale nie podpasował wtedy/. Z bambino jest lepiej.Może być - wg mnie - jak na wersję casual. Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez subarist 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26777 #3996 Napisano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) Skoro ten koniakowy jest ciemnym brazem, to jaki kolor ma w tym zestawieniu ten ciemno brązowy? (jakis mega ciemny brąz) Taki z przeszyciem w kolorze tarczy jest nawet ok Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez Pit83 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subarist 4308 #3997 Napisano 10 Kwietnia 2018 może faktycznie kolory pomieszałem.... sorki .... ten o którym mówisz jest chyba trochę za jasny jak na mój gust 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dizzit 0 #3998 Napisano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) Pomogłem ? (pasek zmieniłem 2 tygodnie temu) Od mojej strony, to trochę dziwne uczucie jak się zamienia ten oryginalny ponieważ on się zwęża a paski vintage nie.I faktycznie pasek na który wymieniłem jest dużo miększy i przyjemniejszy. Moim zdaniem też to jakoś wygląda na gołą rękę.Oryginalny zostanie na długie koszule i garnitury Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez dizzit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #3999 Napisano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) może faktycznie kolory pomieszałem.... sorki .... ten o którym mówisz jest chyba trochę za jasny jak na mój gust Ja osobiście jakbym był pewien zostawienia tego zegarka na dłużej zasponsorowałbym mu dosyć ciemny brąz z niebieskim przeszyciem ładnie zwężany do 18 mm zrobiony przez forumowego speca. O, coś w takich barwach: http://i.imgur.com/UDd9TLj.jpg Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26777 #4000 Napisano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) To jak juz lecimy z tematem pasków, to jaki byłby lepszy do pomarańczowego M-Forca ? Przymierzam sie do zamówienia pasiora Pattini i nie do konca wiem czy pomarańczowy z czarnym przeszyciem, czy czarny z pomarańczowym przeszyciem.Dodam ze to zegar typowo letni w moim dress code Acha, czarna guma juz jest np Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez Pit83 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach