pete 0 #626 Napisano 2 Sierpnia 2014 Kanary?Jesli tak, to można wiedzieć jaka różnica w cenie w stosunku do sklepów w PL?Dutyfreeislands, czyli Hong Kong. Różnica to połowa ceny w Polsce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #627 Napisano 2 Sierpnia 2014 No tak, z tej strony na to nie spojrzałem , a jak się okazało nieraz warto , nie zawsze trzeba szukać sensu . Hobby ma być zabawą a nie śmiertelnie poważną sprawą Czasami patrząc na niektóre wypowiedzi bliżej niektórym do tej drugiej postawy . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #628 Napisano 2 Sierpnia 2014 Obiecuję się poprawić, chociaż w moim przypadku trudno się pozbyć wszystkich zasad . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #629 Napisano 2 Sierpnia 2014 Obiecuję się poprawić, chociaż w moim przypadku trudno się pozbyć wszystkich zasad . Akurat nie chodziło o Twoje wypowiedzi To było bardziej ogólnie , chociaż kilku fanatyków by się znalazło . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4483 #630 Napisano 2 Sierpnia 2014 To mój świeżutki Orient FEZ09003BOze sklepu na pewnej wyspie. Najmniejsza subtarcza do czego ? Data ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #631 Napisano 5 Sierpnia 2014 A mnie taki maluszek wpadł półdarmo ;-)Co prawda nie jest to jeszcze najbardziej poszukiwana wersja, ale i tak jestem zadowolony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yeti800 1 #632 Napisano 7 Sierpnia 2014 Witam wszystkich Chciałbym pochwalić się swoim nabytkiem, dzięki któremu dołączyłem do zacnego grona posiadaczy Orientów jak i posiadaczy jakiegokolwiek zegarka, gdyż do tej pory mój nadgarstek świecił pustkami. Orient SUBARU BRZ 300GT Limited Edition 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #633 Napisano 7 Sierpnia 2014 Gratulacje, fajny zegar i dość trudno dostępny. U mnie dziś taki maluch. Dotarł już jakiś czas temu ale nie było kiedy zdjęć porobić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yeti800 1 #634 Napisano 7 Sierpnia 2014 Ja swojego kupowałem jakiś czas temu od sprzedawcy polecanego na forum. Wczoraj jednak padłem jak zobaczyłem to http://www.ebay.de/itm/Orient-watch-Subaru-BRZ-GT300-limited-edition-NEW-sti-wrx-rally-ken-block-/221442259246?pt=Wristwatches&hash=item338efcb92e Różnica w cenie kolosalna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #635 Napisano 7 Sierpnia 2014 Ta cena to żart. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12795 #636 Napisano 8 Sierpnia 2014 I to raczej mało śmieszny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #637 Napisano 8 Sierpnia 2014 Pewnie miało być 320 i gościowi się usnęło z palcem na "0". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #638 Napisano 11 Sierpnia 2014 Dojechały kolejne Orienty Orient Royal, vintage, wymaga trochę pracy, ale będzie dobrze )I taki trochę nowszy OS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #639 Napisano 11 Sierpnia 2014 Kolejne dobre zakupy . Gratuluje .Ciekawa bransoleta w pierwszym zegarku. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #640 Napisano 12 Sierpnia 2014 M-force doszedł. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prof. Avenarius 0 #641 Napisano 12 Sierpnia 2014 Ostatnio nie schodzi z nadgarstka: 0 keep cool but care Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84695 #642 Napisano 13 Sierpnia 2014 Mistrz gratulacje. Tylko delikatnie z koronką i najlepiej wykałaczką nasmaruj gwint może być oliwa do maszyn. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #643 Napisano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Czytałem, że lata i skrzypi i fakt w porównaniu z Seiko przepaść, ale i tak jest Ok. Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez Mistrz17 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84695 #644 Napisano 13 Sierpnia 2014 U mnie nie latała ale gwint się zerwał a nosiłem zegarek jako któryś tam. Jest po wymianie koronki więc posłuchaj rady 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #645 Napisano 13 Sierpnia 2014 U mnie nie latała ale gwint się zerwał a nosiłem zegarek jako któryś tam. Jest po wymianie koronki więc posłuchaj rady Jeżeli oleju takowego nie mam czy mogę użyć oleju silikonowego bezbarwnego? 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #646 Napisano 14 Sierpnia 2014 Mistrz, M-Force fajny.Do mnie dziś taki przyjechał i na ręku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #647 Napisano 14 Sierpnia 2014 Świetny OS ale napis subaru mogli dać na deklu 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84695 #648 Napisano 14 Sierpnia 2014 Jeżeli oleju takowego nie mam czy mogę użyć oleju silikonowego bezbarwnego?Myślę, że będzie ok. Tylko wykałaczką i delikatnie 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #649 Napisano 14 Sierpnia 2014 Ma coś w sobie ten Orient, ale też uważam, że Subaru pasowałoby lepiej na dekielku. Chyba, że jeździsz Subaru, a wtedy to niezły komplecik. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #650 Napisano 14 Sierpnia 2014 Na deklu jest obrazek, a sam napis z tarczy mógłby zniknąć, choć aż tak bardzo się w oczy nie rzuca. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach