Marko33 149 #7201 Napisano 22 Września 2021 W dniu 18.09.2021 o 16:02, Marko33 napisał(-a): Hmm, na deszczową porę😉 Jednak trochę za duży. Podjąłem decyzję o rozstaniu 😉 zanim trafi na bazarek to może ktoś tutaj go obejrzy.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andykrk 88 #7202 Napisano 23 Września 2021 Dołączam do fanów Orienta z moim Kamasu 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129524 #7203 Napisano 23 Września 2021 57 minut temu, andykrk napisał(-a): Dołączam do fanów Orienta z moim Kamasu Bransoleta gdzie kupiona? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andykrk 88 #7204 Napisano 23 Września 2021 5 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Bransoleta gdzie kupiona? Amazon. Miltat, to samo co od Strapcode. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129524 #7205 Napisano 23 Września 2021 7 minut temu, andykrk napisał(-a): Amazon. Miltat, to samo co od Strapcode. Dzięki. Nie różni się odcieniem od koperty? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andykrk 88 #7206 Napisano 23 Września 2021 (edytowane) Godzinę temu, Paulus57 napisał(-a): Dzięki. Nie różni się odcieniem od koperty? Chyba nie jak dla mnie bardzo dobrze pasuje. Super się nosi i bardzo poprawia odbiór zegarka. Edit: Ok teraz patrząc jeszcze raz na zdjęcie rozumiem skąd to pytanie. Faktycznie wygląda jak by te odcienie się znacznie różniły ale to tylko złudzenie. Edytowane 23 Września 2021 przez andykrk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 52421 #7207 Napisano 23 Września 2021 11 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 52421 #7208 Napisano 24 Września 2021 6 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 52421 #7209 Napisano 25 Września 2021 6 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chuba1921 400 #7210 Napisano 28 Września 2021 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz_M 2712 #7211 Napisano 28 Września 2021 @Dnlaie ile Ty masz tych OSów? 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 52421 #7212 Napisano 28 Września 2021 Trzy 6 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129524 #7213 Napisano 28 Września 2021 7 minut temu, Dnlaie napisał(-a): Trzy To zapraszam do grupy: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #7214 Napisano 29 Września 2021 Mój jedyny orient ale jestem z niego mega zadowolony. Tylko stockową branse trzeba bylo wyje***** 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz_M 2712 #7215 Napisano 29 Września 2021 15 godzin temu, Dnlaie napisał(-a): Trzy Czyli jeszcze czarnego bez dziury brakuje 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19142 #7216 Napisano 29 Września 2021 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz_M 2712 #7217 Napisano 2 Października 2021 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #7218 Napisano 3 Października 2021 https://kmziz.pl/artykul/orient-star-re-av0a03b00b-bardziej-mechaniczny-niz-mysliszPanie i Panowie na stronie KMZiZ ukazały się moje najnowsze wypociny 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14532 #7219 Napisano 5 Października 2021 Lato się skończyło mechaniczna Pomarańcza będzie szukać nowego domu 😜 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emiel 1651 #7220 Napisano 8 Października 2021 Uwielbiam tego Kamasu. Niestety szafir go dyskwalifikuje do wody, więc zakotwiczył on w grupie bezużytecznych diverów, których używam na lądzie. Ale jakość wykonania tip top, ta tarcza i indeksy robią robotę! Pasek zmieniłem na handmade skórę, jako, że nie planuję zabierać go do wody. Gdyby tylko tę datę zrobili w negatywie, albo w ogóle jej się pozbyli, to byłby jeszcze wyżej w moim personalnym rankingu. Za każdym razem, gdy patrzę na tarczę, mam uśmiech na twarzy. Tak wiele, za tak niewiele... 4 Ball, Casio, Citizen, Grand Seiko, Longines, Muhle, Orient, Orient Star, Oris, Seiko, Squale, Tissot, Vostok, Zodiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129524 #7221 Napisano 8 Października 2021 54 minuty temu, emiel napisał(-a): Uwielbiam tego Kamasu. Niestety szafir go dyskwalifikuje do wody, więc zakotwiczył on w grupie bezużytecznych diverów, których używam na lądzie. Ale jakość wykonania tip top, ta tarcza i indeksy robią robotę! Pasek zmieniłem na handmade skórę, jako, że nie planuję zabierać go do wody. Gdyby tylko tę datę zrobili w negatywie, albo w ogóle jej się pozbyli, to byłby jeszcze wyżej w moim personalnym rankingu. Za każdym razem, gdy patrzę na tarczę, mam uśmiech na twarzy. Tak wiele, za tak niewiele... Mam dokładnie tą samą wersję kolorystyczną i w pełni popieram. Sporym wyzwaniem jest pokazanie jego zalet na fotografii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wz71 784 #7222 Napisano 8 Października 2021 (edytowane) 6 godzin temu, emiel napisał(-a): Uwielbiam tego Kamasu. Niestety szafir go dyskwalifikuje do wody, więc zakotwiczył on w grupie bezużytecznych diverów, których używam na lądzie. Ale jakość wykonania tip top, ta tarcza i indeksy robią robotę! Pasek zmieniłem na handmade skórę, jako, że nie planuję zabierać go do wody. Gdyby tylko tę datę zrobili w negatywie, albo w ogóle jej się pozbyli, to byłby jeszcze wyżej w moim personalnym rankingu. Za każdym razem, gdy patrzę na tarczę, mam uśmiech na twarzy. Tak wiele, za tak niewiele... A dlaczego szafir go dyskwalifikuje w wodzie ? Edytowane 8 Października 2021 przez wz71 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129524 #7223 Napisano 8 Października 2021 21 minut temu, wz71 napisał(-a): A dlaczego szafir go dyskwalifikuje w wodzie ? Szafir jest bardziej kruchy, to grozi pęknięciem szkła i zalaniem zegarka. Mineralne rysuje się ale nie pęka tak łatwo. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alo70 991 #7224 Napisano 9 Października 2021 Na meshu całkiem mu dobrze 👍. Miłego dnia 😀 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emiel 1651 #7225 Napisano 9 Października 2021 17 godzin temu, wz71 napisał(-a): A dlaczego szafir go dyskwalifikuje w wodzie ? Tak jak kolega wyzej napisał, szafir to trochę igranie z ogniem. Dwa z trzech moich żółwi miały bliskie spotkania a) blue lagoon ze skałą, b) zielona limitka z metalową drabinką podczas wynurzania. W obu przypadkach bezele uszkodziły się niesamowicie (materiał, z których są wykonane jest dość miękki), ale szkło mineralne pozostało całe. Szafir w nurkach jest spoko dla tych, co divery kupują tylko do noszenia do pracy/etc. Mam 3 divery z takim szkłem i z żadnym nie pójdę pod wodę (chyba, że na jakimś basenie :D) 3 Ball, Casio, Citizen, Grand Seiko, Longines, Muhle, Orient, Orient Star, Oris, Seiko, Squale, Tissot, Vostok, Zodiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach