Gość Noodles #7401 Napisano 25 Stycznia 2022 Godzinę temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Potrzebuje do tego jegomościa jubilee na pełnych endlinkach i ogniwach. Jakies pomysły bo strapcode nie chce...??? no tu panie nie ma lekko. zostaje aliexpress 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28191 #7402 Napisano 25 Stycznia 2022 Nadal całkiem dobrze to wygląda. Choć chyba z trzema z nich chcesz się rozstać... Heritage Gothic zasługuje na lepsze zdjęcie. Stale mam wystawiną ok. 1/4 kolekcji. Jak się znajdzie kupiec to super. Jak nie, to też super. Sprzedaję, aby nie przekroczyć liczby sekund w minucie i minut w godzinie . Do tego uwielbiam jak goście piszą do mnie na olx "za tego mogę dać pińcset" 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 57970 #7403 Napisano 25 Stycznia 2022 A pisał ktoś, że za takie pieniądze ma świetną replikę Rolexa? Tacy też są śmieszni😎 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28191 #7404 Napisano 25 Stycznia 2022 Poza tym, zbieram na Polarisa Nagminnie powołują się na strony z super ceną, bez dostępności. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28191 #7405 Napisano 25 Stycznia 2022 Albo Outdoora GMT, jak Orient go stworzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 57970 #7406 Napisano 25 Stycznia 2022 To byłoby coś, z taką jasną, lekko opalizującą tarczą👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28191 #7407 Napisano 26 Stycznia 2022 Już się poprawiam, chociaż IMO żadne zdjęcie nie odda uroku tego zegarka, jaki tkwi w kolorze w indeksów i wskazówek.Miałem to szczęście, że jak patrzę na Wasze Orienty, to większość przewineła się przez mój nadgarstek. I mogę powiedzieć, to są jedne z lepszych zegarków, a napewno w swojej klasie cenowej i mam tylko nadzieję, że Seiko ich nie zepsuje. 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129683 #7408 Napisano 26 Stycznia 2022 22 minuty temu, Miszkolc napisał(-a): Już się poprawiam, chociaż IMO żadne zdjęcie nie odda uroku tego zegarka, jaki tkwi w kolorze w indeksów i wskazówek. Miałem to szczęście, że jak patrzę na Wasze Orienty, to większość przewineła się przez mój nadgarstek. I mogę powiedzieć, to są jedne z lepszych zegarków, a napewno w swojej klasie cenowej i mam tylko nadzieję, że Seiko ich nie zepsuje. Ładny, ale zmiana daty chyba nie jest szybka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28191 #7409 Napisano 26 Stycznia 2022 Jak w większości mechanicznych japończyków. Nauczyłem się z tym kohabitować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129683 #7410 Napisano 26 Stycznia 2022 8 minut temu, Miszkolc napisał(-a): Jak w większości mechanicznych japończyków. Nauczyłem się z tym kohabitować Mimo wszystko w wyższej klasie Orienta, powinno to działać szybko a nie zaczynać się ponad godzinę przed końcem dnia. Ale jestem oczywiście jak najdalszy od próby obrzydzania zegarka . Niech Cię cieszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28191 #7411 Napisano 26 Stycznia 2022 Cieszy już ponad 2 lata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek p 172 #7412 Napisano 26 Stycznia 2022 14 godzin temu, Miszkolc napisał(-a): Stale mam wystawiną ok. 1/4 kolekcji. Jak się znajdzie kupiec to super. Jak nie, to też super. Sprzedaję, aby nie przekroczyć liczby sekund w minucie i minut w godzinie . Do tego uwielbiam jak goście piszą do mnie na olx "za tego mogę dać pińcset" eeee tam ...nic nie przebija olixowych mistrzów negocjacji (zapewne po specjalistycznym kursie w wyższej szkole żonglowania ryżem) : "Daje pu ceny i jestem u pana za godzinę" 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28191 #7413 Napisano 26 Stycznia 2022 Przebija - poproszę za pobraniem, kurier będzie po przesyłke 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek p 172 #7414 Napisano 27 Stycznia 2022 (edytowane) 21 godzin temu, Miszkolc napisał(-a): Przebija - poproszę za pobraniem, kurier będzie po przesyłke no wow faktycznie, zawalczę bo mi się jeszcze jeden przypominał (ale marne szanse z Twoim przykładem). ktoś: Proszę wysłać paczkę, czekam, bo już przelew zrobiłem. ja: ..ale ja jeszcze nie podałem nr konta ktoś: kurtyna P.S. grunt, że Orienty fajne i jak zrobię miejsce to zapoluję na RA-AS0003S10B, bo na niego choruję Edytowane 27 Stycznia 2022 przez Darek p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14532 #7415 Napisano 27 Stycznia 2022 3 godziny temu, Darek p napisał(-a): ktoś: Proszę wysłać paczkę, czekam, bo już przelew zrobiłem Miałem idetycza sytuację na olx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9554 #7416 Napisano 27 Stycznia 2022 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19165 #7417 Napisano 29 Stycznia 2022 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28191 #7418 Napisano 29 Stycznia 2022 Napisałem wcześniej że poluję na Polarisa, oczywiście pomyliłem. Poluję na OS GMT 22 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9554 #7419 Napisano 29 Stycznia 2022 Trzymam kciuki, ciężko znaleźć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5739 #7420 Napisano 29 Stycznia 2022 9 minut temu, Chorwat napisał(-a): Trzymam kciuki, ciężko znaleźć Raz że ciężko znaleźć a dwa to tanio nie będzie wiem bo rok już szukam... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #7421 Napisano 29 Stycznia 2022 Raz że ciężko znaleźć a dwa to tanio nie będzie wiem bo rok już szukam...Były niedawno w komplecie 3 szt. w dobrej cenie, ale poszły od ręki. Następnie natychmiast zostały wystawione osobno. I też poszły szybko mimo już niepromocyjnej ceny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28191 #7422 Napisano 29 Stycznia 2022 Wiem ,że tanio i lekko nie będzie ale w tym cała zabawa, że jest na liście zakupowej. Jak się trafi to będzie, jak nie, to będzie coś innego Cały czas mam wrażenie, że bardziej kręci mmie "polowanie" na zegarek niż noszenie go.Tym bardziej, że teraz mam "faze" na GMT i wielokoronkowce Były niedawno w komplecie 3 szt. w dobrej cenie, ale poszły od ręki. Następnie natychmiast zostały wystawione osobno. I też poszły szybko mimo już niepromocyjnej cenyZ ciekawości, gdzie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #7423 Napisano 29 Stycznia 2022 Z ciekawości, gdzie?Na jakiejś grupie na FB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5739 #7424 Napisano 29 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Miszkolc napisał(-a): Cały czas mam wrażenie, że bardziej kręci mmie "polowanie" na zegarek niż noszenie go. To bardzo zdrowy odruch 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129683 #7425 Napisano 29 Stycznia 2022 Piękny kolor tarczy. Marzy mi się jakiś solidny zegarek Orienta, ale jak miałem na oku prawdziwego Tritona, to nie miałem kasy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach