PustyRZE 69 #1 Napisano 23 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bsk 2 #2 Napisano 23 Maja 2009 mozesz dac wieksze zdjecia? tak o 100% przynajmniej... na tych za duzo widac 0 czasem cos "cyka" a czasem cos "pika" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #3 Napisano 23 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kieszonkowy 0 #4 Napisano 23 Maja 2009 Jak dla mnie - dno, ale co zrobić, taka moda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #5 Napisano 23 Maja 2009 UUUuuu zapomnieli tarczy wsadzić hehe , nie mój styl .. Niech się dobrze nosi !! gratuluję ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nillu 0 #6 Napisano 23 Maja 2009 Bardzo ładny, intrygujący, oryginalny, no i pewnie dający sporo radości. Mnie to właśnie ten model kojarzy się z marką ORIS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1742 #7 Napisano 23 Maja 2009 Gratuluję Oris to solidna marka i fajne zegarki, dobrze wykonane - życzę dużo radości z nietuzinkowego zegarka 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bujan50 1 #8 Napisano 23 Maja 2009 Piękny zegarek i do tego takiej solidnej firmy jak Oris.Moje gratulacje,niech Ci dobrze mierzy czas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TowRoupas 0 #9 Napisano 24 Maja 2009 mnie to tylko tyl sie podoba ale za to bardzo mi sie podoba bardzo bardzo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #10 Napisano 25 Maja 2009 Mam go od soboty. Czy jest to duzo jak na dobe spieszy mi 14s ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5026 #11 Napisano 25 Maja 2009 w normie, ale poczekaj ze 2 - 3 miesiące. Mechanizm zegarka, jak każdy - musi popracować aby sie dotrzeć. Po tym okresie obserwuj odchyłkę. Jeśłi jest stabilna (co dzień podobna i w tą samą strone) to do regulacji - i będzie ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach