Marcin_1978 61 #1701 Napisano 7 Lutego 2015 Witam, mam krótkie pytanie, czy Seiko Shogun wystepuje w wersji staowej czy tylko tytan? Lubie cięższe czasomierze, tytan jakos niebardzo mnie przekonuje, zas sam wyglad, wykonanie Shoguna bardzo mi sie podobaPozdrawiamMarcin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4492 #1702 Napisano 7 Lutego 2015 (edytowane) tylko tytan - cała istota tego zegarka. Jeśli stal pozostaje Sumo, jeśli w wersji limitowanej SBDC027 raczej bije Szoguna...Opisałem go stronę wcześniej... Edytowane 7 Lutego 2015 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_1978 61 #1703 Napisano 7 Lutego 2015 (edytowane) tylko tytan - cała istota tego zegarka. Jeśli stal pozostaje Sumo, jeśli w wersji limitowanej SBDC027 raczej bije Szoguna...Opisałem go stronę wcześniej...limitowana odpada, kompletnie mi sie nie podoba, SBDC001 wyglada swietnie, niestety nie mialem go na rece, ale moze uda sie w niedlugim czasie zrobic przymiarke, mysle jeszcze Oriencie 300, ale jego wielkosc daje do myslenia wiem, ze to dzial Seiko, ale tak sobie rozkminiam tylko... Edytowane 7 Lutego 2015 przez Marcin_1978 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19146 #1704 Napisano 8 Lutego 2015 Tu się jeszcze nie chwaliłem Lubię ten zegarek za prostotę na tarczy jak i sam jej kolor... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #1705 Napisano 8 Lutego 2015 Miało być niebieskie sumo... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plose55 183 #1706 Napisano 8 Lutego 2015 No wiesz co Cezar, kto to słyszał drażnić kolegów takim zegarkiem Poszłeś po bandzie, gratki ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #1707 Napisano 8 Lutego 2015 Mówi się poszedłeś Ale fakt...cały czas się oswajam z tym .... pomysłem 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2025 #1708 Napisano 8 Lutego 2015 Graty Cezary! Czy poszłeś, czy poszedłeś, ale po bandzie z pewnością! Super! 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #1709 Napisano 8 Lutego 2015 Mówi się poszedłeś Ale fakt...cały czas się oswajam z tym .... pomysłem Mam Kolegę który mocno z tym polemizował .Poszłem - jak miał gdzieś blisko , poszedłem - jak droga była dłuższa 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plose55 183 #1710 Napisano 8 Lutego 2015 Mówi się poszedłeś No tak , fajny sikor to zaczyna się mądrzyć , pouczać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4492 #1711 Napisano 8 Lutego 2015 Cezar... Dla chwalipiętów mamy temat "co udało się upolować" popraw się bo pójdziesz stąd .Spełnił twoje oczekiwania, czy popłynąłeś w ciemno ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #1712 Napisano 8 Lutego 2015 Mam Kolegę który mocno z tym polemizował .Poszłem - jak miał gdzieś blisko , poszedłem - jak droga była dłuższa Zapomniałeś o "pojszłem" to trzecia forma tego określenia, używa się jej, jak miał dobyr humor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #1713 Napisano 8 Lutego 2015 Pierwszy raz widziałem go trzy lata temu, wrażenie...bez emocji.Porównywałem go z sumo i nie wypadł zadowalająco - ale wtedy miałem inne preferencje.MM wydawał się za mały w płaszczyźnie bezela, małe szkiełko no i cena zaporowa.Ale zdecydowałem się sprawdzić bardziej dogłębnie...na wnioski chwilkę potrzebuję Na razie mam mieszane uczucia, ale tylko w kwestii ceny - reszta super.Choć cena...jak pomyślę o śfajcarach na zwykłej ecie i ich cenach, to ten Japończyk na in hous`ie już tak blado nie wypada p.s.a komu mam się pochwalić...kobiecie swej ?By mnie z domu wyrzuciła 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4492 #1714 Napisano 8 Lutego 2015 przyjdź, przytulę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27892 #1715 Napisano 11 Lutego 2015 Graty Cezary! Czy poszłeś, czy poszedłeś, ale po bandzie z pewnością! @Cezar, najważniejsze, że doszłeś do celu Również gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #1716 Napisano 11 Lutego 2015 Pierwszy raz widziałem go trzy lata temu, wrażenie...bez emocji.Porównywałem go z sumo i nie wypadł zadowalająco - ale wtedy miałem inne preferencje.MM wydawał się za mały w płaszczyźnie bezela, małe szkiełko no i cena zaporowa.Ale zdecydowałem się sprawdzić bardziej dogłębnie...na wnioski chwilkę potrzebuję Na razie mam mieszane uczucia, ale tylko w kwestii ceny - reszta super.Choć cena...jak pomyślę o śfajcarach na zwykłej ecie i ich cenach, to ten Japończyk na in hous`ie już tak blado nie wypada p.s.a komu mam się pochwalić...kobiecie swej ?By mnie z domu wyrzuciła Czyżby brak zrozumienia dla pasji 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #1717 Napisano 11 Lutego 2015 (edytowane) Pierwszy raz widziałem go trzy lata temu, wrażenie...bez emocji.Porównywałem go z sumo i nie wypadł zadowalająco - ale wtedy miałem inne preferencje.MM wydawał się za mały w płaszczyźnie bezela, małe szkiełko no i cena zaporowa.Ale zdecydowałem się sprawdzić bardziej dogłębnie...na wnioski chwilkę potrzebuję Na razie mam mieszane uczucia, ale tylko w kwestii ceny - reszta super.Choć cena...jak pomyślę o śfajcarach na zwykłej ecie i ich cenach, to ten Japończyk na in hous`ie już tak blado nie wypada p.s.a komu mam się pochwalić...kobiecie swej ?By mnie z domu wyrzuciła Edit . Edytowane 11 Lutego 2015 przez pawelb29 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #1718 Napisano 11 Lutego 2015 Czyżby brak zrozumienia dla pasji Nieeee, skąd Dla mojej Pani wszystkie zegarki co mam/miałem są takie same...więc jeden mi wystarczy 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #1719 Napisano 11 Lutego 2015 Nieeee, skąd Dla mojej Pani wszystkie zegarki co mam/miałem są takie same...więc jeden mi wystarczy Czyli jednak brak zrozumienia 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #1720 Napisano 11 Lutego 2015 (edytowane) a może raczej pragmatyzm, racjonalizm? Czyż zegarki dla mężczyzn nie stanowią substytutu biżuterii? pytania prowokacyjne, ale zawierają w sobie ziarno (niejedno) prawdy.... Świetnie (lapidarnie i dowcipnie ) ujął to Kolega jslanina jednym zdaniem: Po poddaniu mojego planu zakupowego zjawisku legalizacji - usłyszałem - masz już zegarek z białą tarczą, po co Ci podobny. w recenzji : http://zegarkiclub.pl/forum/topic/76024-orient-ffd0f004w-cfd0f004w/ Edytowane 11 Lutego 2015 przez Tomek z Wrocławia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4492 #1721 Napisano 12 Lutego 2015 Czyli jednak brak zrozumienia obawiam się jednak, że to One mają rację (uwzględniając ten sam typ zegarka) i piszę to zupełnie poważnie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #1722 Napisano 12 Lutego 2015 Dla nas każdy zegarek jest inny, dla nich wystarczy jeda cecha wspólna ( np. czarna tarcza ), żeby były takie same wymęczone z fona.... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XYS 9 #1723 Napisano 12 Lutego 2015 Dubluję posta do tego tematu bo w policzmy SKX007 cisza... Panowie jakieś zdjęcia/opinie jak świeci SKX007(najlepiej w porównaniu do Sumo)? Co sądzicie o takim zestawieniu:1. 2. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sokolow 153 #1724 Napisano 12 Lutego 2015 Dla nas każdy zegarek jest inny, dla nich wystarczy jeda cecha wspólna ( np. czarna tarcza ), żeby były takie same a to ponoć my faceci nie jesteśmy w stanie odróżnić różowego od łososiowego. ba. nie wiemy, że są takie kolory 0 Eterny Eterny Kontiki Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #1725 Napisano 12 Lutego 2015 obawiam się jednak, że to One mają rację (uwzględniając ten sam typ zegarka) i piszę to zupełnie poważnie...Czepiasz się 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach