golumiasty 77 #7326 Napisano 24 Września 2017 Widzę ze go polubileś bardziej niz Tisella Niby dlaczego akurat Tisela???Tisela nigdy nie miałem i raczej nie grozi mi jego posiadanie. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41676 #7327 Napisano 24 Września 2017 Żałuj. Fajny zegarek. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24351 #7328 Napisano 24 Września 2017 Sumiaczek kolegi. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #7329 Napisano 24 Września 2017 Pięknie pasek dobrany kolorystycznie.Tylk te 20mm w uszach Nawet na zdjęciu widać dysproporcje. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24351 #7330 Napisano 24 Września 2017 Na szczęście pasek zrobiłem tak aby wypełniał dużą przestrzeń, takie było założenie. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meehoo 613 #7331 Napisano 24 Września 2017 Ale kolega pisze o szerokości a mie odstępie od koperty... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komar_ns 5 #7332 Napisano 24 Września 2017 Hej, mam problem - spadl mi zegarek na gres i upadl tak niefortunnie ze peklo szkielko mineralne (model snzg15). I pytanie czy lepiej isc do zegarmistrza zeby on znalazl szkielko i wymienil czy lepiej samemu kupic i zaniesc tylko na wymiane? Gdzie ewentualnie szukac tego szkielka i ile moze kosztowac? A wymiana? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24351 #7333 Napisano 24 Września 2017 (edytowane) Problem wizualnego odbioru tych 20mm wynika także z tego odstepu. Z dopasowaniem i grubszym paskiem zdecydowanie nie razi. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Września 2017 przez eye_lip 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 287 #7334 Napisano 24 Września 2017 Hej, mam problem - spadl mi zegarek na gres i upadl tak niefortunnie ze peklo szkielko mineralne (model snzg15). I pytanie czy lepiej isc do zegarmistrza zeby on znalazl szkielko i wymienil czy lepiej samemu kupic i zaniesc tylko na wymiane? Gdzie ewentualnie szukac tego szkielka i ile moze kosztowac? A wymiana? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu TapatalkaNa stronie klubowej masz listę punktów zegarmistrzowskich. Z doświadczenia mogę podpowiedzieć, że lepiej wszystko przynieść na wymianę 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #7335 Napisano 24 Września 2017 (edytowane) Jakoś nigdy nie miałem problemu z tymi 20 mm w Sumo Ładne zestawienie. @komar_ns serwis Zibi powinien pomóc ze szkłem, następnie jak kolega Jan radzi. Edytowane 24 Września 2017 przez Meches 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #7336 Napisano 24 Września 2017 No to jak już mówimy o bransolecie do sumo to ja będę miał pytanie.Dla mnie osobiście szerokość bransolety nie stanowi problemu. Ale jej spasowanie z kopertą jest problemem. Miedzy uszami a bransoletką powstaje uskok który mnie irytuje. Na strapcode są kajdany do sumo i tam na zdjęciach wygląda to dużo lepiej. Chodzi mi szczególnie o taką jak na fotach. Może ktoś miał i jest w stanie coś powiedzieć o niej w porównaniu do oryginału ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41676 #7337 Napisano 24 Września 2017 Hej, mam problem - spadl mi zegarek na gres i upadl tak niefortunnie ze peklo szkielko mineralne (model snzg15). I pytanie czy lepiej isc do zegarmistrza zeby on znalazl szkielko i wymienil czy lepiej samemu kupic i zaniesc tylko na wymiane? Gdzie ewentualnie szukac tego szkielka i ile moze kosztowac? A wymiana?Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu TapatalkaJak już tak się stało, to może szafir kupisz❓ Ja wymieniłem u Dolińskiego. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komar_ns 5 #7338 Napisano 24 Września 2017 Dzieki za porady, bede sie kontaktowal z serwisem Zibi . Pomysl z szafirem dobry, ciekawe czy maja takie. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #7339 Napisano 25 Września 2017 Zastanawiałem się ostatnio, do jakiej profesji by pasował - wychodzi, bez dwóch zdań, że do radcy prawnego. Wskazówka daty nie bardzo centruje w indeksy, czy to tylko efekt paralaksy na foto? Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7340 Napisano 25 Września 2017 Wskazówka daty nie bardzo centruje w indeksy, czy to tylko efekt paralaksy na foto? Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu TapatalkaTo w końcu Seiko, więc na pewno paralaksa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #7341 Napisano 25 Września 2017 Dzieki za porady, bede sie kontaktowal z serwisem Zibi . Pomysl z szafirem dobry, ciekawe czy maja takie. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu TapatalkaDaj znac ile chca za szafir do tego modelu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71416 #7342 Napisano 25 Września 2017 Wskazówka daty nie bardzo centruje w indeksy, czy to tylko efekt paralaksy na foto? Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu TapatalkaTo Seiko paranormal activity. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
violon05 7 #7343 Napisano 26 Września 2017 coś pięknego, chyba nie dam rady go nie nabyć! Envoyé de mon SM-G900F en utilisant Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #7344 Napisano 26 Września 2017 Ciekawy, ale nie wiem co Seiko tak się uczepiło tej wskazówki godzinowej w kształcie grota... Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4081 #7345 Napisano 26 Września 2017 Sarb jest świetny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7346 Napisano 26 Września 2017 Ciekawy, ale nie wiem co Seiko tak się uczepiło tej wskazówki godzinowej w kształcie grota... Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu TapatalkaJak dla mnie, groty są w porządku. Bez wątpienia w ciemnościach pozwalają na błyskawiczne zorientowanie się, jaką mamy godzinę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4486 #7347 Napisano 26 Września 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7348 Napisano 26 Września 2017 (edytowane) Cudne są Edit Mod:Zwróć proszę uwagę cytując posty, robimy to bez zdjęć.We wszystkich tematach. Edytowane 26 Września 2017 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #7349 Napisano 26 Września 2017 (edytowane) Ciekawy, ale nie wiem co Seiko tak się uczepiło tej wskazówki godzinowej w kształcie grota... Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka To samo miałem pisać.Zegarek piękny, ale wskazówki kompletnie nie pasują.i 6R15 ! Edytowane 26 Września 2017 przez Mizu80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7350 Napisano 26 Września 2017 Cudne są Edit Mod:Zwróć proszę uwagę cytując posty, robimy to bez zdjęć.We wszystkich tematach.Przyjmuję do wiadomości i stosowania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach