Burns 4453 #7876 Napisano 25 Października 2017 Nie mają czasu na pierdoły - hahaha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #7877 Napisano 25 Października 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7878 Napisano 25 Października 2017 Za bardzo się wzorują na Rolexie, tam bezel "jak popadnie" tu chapeter ring" raz na lewo raz na prawo plus czasem indeks krzywo naklejony. Piąteczki klepane w piwnicy na nocnej zmianie nadal trzymają fason. Każden jeden igła. Może w tej Japonii złe światło mają? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7879 Napisano 25 Października 2017 (edytowane) To jest innowacja, jak wskazówka jest na indeksie to znaczy ze jest minuta po pelnej godzine, lub minuta przed, nic nie rozumiecie... Edytowane 25 Października 2017 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7880 Napisano 25 Października 2017 (edytowane) A jak godzinowa o pełniej godzinie nie jest równo po środku indeksu tejże godziny, to jak mamy to odebrać? :D No jakże to odczytać, jak żyć panie premierze? Edytowane 25 Października 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7881 Napisano 25 Października 2017 To wtedy jest zwykly zegarek, bez innowacji 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4453 #7882 Napisano 25 Października 2017 (edytowane) Za bardzo się wzorują na Rolexie, tam bezel "jak popadnie" tu chapeter ring" raz na lewo raz na prawo plus czasem indeks krzywo naklejony. Piąteczki klepane w piwnicy na nocnej zmianie nadal trzymają fason. Każden jeden igła. Może w tej Japonii złe światło mają? W Chinach drogi kolego. W JP prąd drogi jak cholera nic się nie da zrobić... Edytowane 25 Października 2017 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7883 Napisano 25 Października 2017 (edytowane) W Chinach drogi kolego. W JP prąd drogi jak cholera nic się nie da zrobić...Jaaaak toooo. Przecież napisane jest Nippon na tarczy Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Października 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #7884 Napisano 25 Października 2017 Może jednak made in Japan, bo to kraj dosyć ruchliwy tektonicznie, wciąż jakieś mikro wstrząsy i stąd te krzywe indeksy... Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarecky9 0 #7885 Napisano 26 Października 2017 Jednego wykręca w prawo drugiego w lewo.Produkcja z poniedziałku i piątku,te ze środy musi są OK. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7886 Napisano 26 Października 2017 Środa to mała sobota, na bank są wtedy nawaleni. Z tego dnia jest pokazany przeze mnie Presaż 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarecky9 0 #7887 Napisano 27 Października 2017 Żeby indeksy były równe, niech zrobią znaczniki tak jak 5-ce ...tylko zapomnieli ich usunąć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7888 Napisano 27 Października 2017 Indeksy może i masz równe ale zobacz jak w niektórych miejscach nie centrują z kreskami i trójkątami na chapter ringu (godzina 1, 2 i 3) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7889 Napisano 27 Października 2017 Identyczną przypadłość miał mój SNKM97 i dlatego poszedł do ludzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RysiekOchodzki 1836 #7890 Napisano 27 Października 2017 Dzień dobry, cześć i czołem!Poproszę o dopisanie do klubu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7891 Napisano 27 Października 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70764 #7892 Napisano 27 Października 2017 Moje Seiko i idealnie rozłożone pyłki and paprochi! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7893 Napisano 27 Października 2017 A pyłki i paprochi są na tarczy? Bo tak właśnie powinno być 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70764 #7894 Napisano 27 Października 2017 Tak jest tylko w tych tańszych i gorszych! W lepszych i droższych są WSZĘDZIE! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7895 Napisano 27 Października 2017 No to po powrocie do domu muszę sprawdzić, jak to wygląda w przypadku mojego Przy najmniej będę wiedział, czy mam zegarek porządny, czy nie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7896 Napisano 27 Października 2017 Ja mam jednak fejka w takim razie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7897 Napisano 27 Października 2017 (edytowane) Ja mam jednak fejka w takim razie Czyli znakiem tego, u Kolegi w ogóle nie ma paprochów Edytowane 27 Października 2017 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7898 Napisano 27 Października 2017 Niestety, ale jest na to rada. Wyślę na serwis, na pewno go uszlachetnią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7899 Napisano 27 Października 2017 To sugeruję, żeby poszli po całości, czyli koniecznie wersja z paprochami WSZĘDZIE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarecky9 0 #7900 Napisano 27 Października 2017 Indeksy może i masz równe ale zobacz jak w niektórych miejscach nie centrują z kreskami i trójkątami na chapter ringu (godzina 1, 2 i 3) Oj tam, oj tam, widziałem że ktoś wypunktuje Ale to tylko budżetowa 5-tka a nie Presage. Tak przy okazji, ta schiza na "5" jest tylko u nas w kraju czy ogólnoświatowa ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach