Gość fidelio #7926 Napisano 28 Października 2017 Miałem tak z whisky Ardbeg 10 ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72430 #7927 Napisano 28 Października 2017 To znaczy, dałeś jej czas i okazało się, że jesteś bez szans? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7928 Napisano 28 Października 2017 Nie, przekonałem się do niej, choć to bardzo trodne wejście w świat "single malt", ale o tym dowiedziałem się później ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #7929 Napisano 28 Października 2017 Mnie tam MM się podoba, tylko faktycznie grubasek jest. Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #7930 Napisano 28 Października 2017 A mnie od wczoraj niezmiennie cieszy taki wybrakowany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7931 Napisano 28 Października 2017 To jednak zegarek, który potrzebuje czasu i przyzyczajenia. Na miłość od pierwszego wejrzenia nie ma co liczyć. Bez porównania z innymi jak na powyższym zdjęciu przegrywa na starcie. Grube to takie. Trzeba dać mu czas i szansę...Zauważyłem jednak, albo poprawcie mnie jeśli jestem w błędzie, że wielu nie dochodzi z tym zegarkiem do etapu miłości i u wielu nie gości on zbyt długo. Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4511 #7932 Napisano 28 Października 2017 Zobacz temat na WUS. Polska jest wyznacznikiem niczago a poważniej takie czasy, że wielu ma parcie na szkło czyli szybko kupić, szybko sprzedać. Nie wiązać się z rzeczami materialnymi bo trzeba gonić kroliczka - hahaha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #7933 Napisano 28 Października 2017 Burns zgadzam się z Tobą. Miłość jest wprost proporcjonalna do zachwytów . Dużo zachwytów to może zostanie. A jak mało , to do ludzi ,niech go inni kochają. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7934 Napisano 28 Października 2017 No ameryki nie odkryłeś, bo o tym czym jest w temacie zegarków Polska, a już na pewno nasze forum pisałem sto razy. Niczym. No, ale ja tu mieszkam, tu obserwuje. A u nas się nie przyjmuje ten zegarek kompletnie. No, może poza Tobą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7935 Napisano 28 Października 2017 Znakiem tego, może być ciekawą opcją na rynku wtórnym, dla kogoś nim zainteresowanego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #7936 Napisano 28 Października 2017 Taki zupełnie sam, to Burns nie jest. A zegarek przynajmniej jest jakiś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #7937 Napisano 28 Października 2017 Ja myślę, że nawet w naszym pięknym kraju jest więcej posiadaczy MM, którzy nie patrzą na koniunkturę i nie prą ślepo ku jedynie słusznej marce na R .. dla Marinemastera ,,poświęciłem" sumo, żółwia itd i uważam, że błędu nie popełniłem. Każdemu podoba się co innego .... i fajnie ...ale pisanie, że jakość materiałów, dbałość o szczegóły i wykonanie sbdx'a nie stoi na najwyższym poziomie, to myślę .... z resztą nie ważne , co myślę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7938 Napisano 28 Października 2017 A kto napisał, że "pisanie, że jakość materiałów, dbałość o szczegóły i wykonanie sbdx'a nie stoi na najwyższym poziomie"? Ja uważam, że jakością w tej cenie nie powala, a kajdan jest tragiczny. Każdy ma prawo do własnego zdania c'nie. Tobie się podoba, jesteś może nawet zachwycony i o to chodzi. To jest Twój zegarek nie mój. Mnie się nie podoba, nie jara mnie kompletnie. Nie kupiłbym, głównie przez bransoletę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4511 #7939 Napisano 28 Października 2017 Na WUS ci co mają Rolka strzelają w MM i nie mają uprzedzeń. Zresztą to juz kiedyś napisał Jukek aka Publo... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7940 Napisano 28 Października 2017 A to użytkownicy Rolexa są czegoś wyznacznikiem? Jak zaczną strzelać w przykładowo SKX, Żółwia, czy sumo to zyskają na jakości, albo prestiżu czy o co Ci chodziło? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7941 Napisano 28 Października 2017 (edytowane) Chodzi raczej o typ zegarka " Sub", i porównanie, a ten od Rolexa jest najbardziej znany, wiec wpis @Burnsa, trafny. Edytowane 28 Października 2017 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DubiBubi 0 #7942 Napisano 28 Października 2017 Wiecie moze od czego zalezy kolor napisu w water resistant? Widzialem dzis zegarek , ktory wygladal jak skx007 ale podpisany jako skx009 i jubiler twierdzi ze to nie 007 i wlasnie z zoltym "water resistant " . Co to je to to ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4511 #7943 Napisano 28 Października 2017 A to użytkownicy Rolexa są czegoś wyznacznikiem? Jak zaczną strzelać w przykładowo SKX, Żółwia, czy sumo to zyskają na jakości, albo prestiżu czy o co Ci chodziło?Masz zdjęcia, odpowiedz sobie sam. Mi na niczym nie zależy. Ma jednego i drugiego. Nie mam parcia na szklo. Pokazuję porównanie Wiecie moze od czego zalezy kolor napisu w water resistant? Widzialem dzis zegarek , ktory wygladal jak skx007 ale podpisany jako skx009 i jubiler twierdzi ze to nie 007 i wlasnie z zoltym "water resistant " . Co to je to to ?POpis wskazuje na frankenaRolex to niezawodny cep, ale Seiko też, reszta to kwestia prestiżu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #7944 Napisano 28 Października 2017 Ja mam MM i Submarinera 16610, i uważam, że Seiko nie ma absolutnie powodów do kompleksów. Dla mnie ten zegarek w swoim budżecie nie ma żadnej konkurencji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #7945 Napisano 28 Października 2017 Bartek, zasadniczo to można napisać, że w każdym praktycznie budżecie ani Seiko, ani GS nie ma konkurencji w pewnym sensie. Każdemu zegarkowi czegoś brakuje, nie ma idealnego. Nie mniej mi nie o to chodziło. On mnie po prostu nie porywa, nie ma tego "czegoś". Ma to Submariner, ma to SLA017. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41964 #7946 Napisano 28 Października 2017 ...Na miłość od pierwszego wejrzenia nie ma co liczyć. ...Ja zakochałem się od pierwszego wejrzenia, jak u Julka go widziałem. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #7947 Napisano 28 Października 2017 (edytowane) Bartek, zasadniczo to można napisać, że w każdym praktycznie budżecie ani Seiko, ani GS nie ma konkurencji w pewnym sensie. Każdemu zegarkowi czegoś brakuje, nie ma idealnego. Nie mniej mi nie o to chodziło. On mnie po prostu nie porywa, nie ma tego "czegoś". Ma to Submariner, ma to SLA017.I dobrze że się w gustach różnimy, bo byśmy wszyscy w jednym latali. )Mnie tam akurat Submariner i SLA nie chwyta a MM tak. Edytowane 28 Października 2017 przez Meches 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #7948 Napisano 29 Października 2017 (edytowane) Niedzielnie Edytowane 29 Października 2017 przez Macmac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarecky9 0 #7949 Napisano 29 Października 2017 Dodajcie mu "5" na blat, zmieńcie napis z MM na Sports i symbol na SK....a czar pryśnie.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41964 #7950 Napisano 29 Października 2017 Dodajcie mu "5" na blat, zmieńcie napis z MM na Sports i symbol na SK....a czar pryśnie..Miałeś MM na ręce ❓ 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach