Gość fidelio #8326 Napisano 22 Listopada 2017 A u mnie, póki co, z SEIKO zostało już tylko tyle Ale smutku nie ma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #8327 Napisano 22 Listopada 2017 (edytowane) Na zdjęciach petarda, ale ciekaw jestem, jak na żywo. Możliwe, że niedługo się przekonam. SRPC01J1 Edytowane 22 Listopada 2017 przez Istvan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8328 Napisano 22 Listopada 2017 Tarcza, przy najmniej w tym konkretnym modelu, faktycznie wygląda intrygująco 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #8329 Napisano 22 Listopada 2017 Tarcza, przy najmniej w tym konkretnym modelu, faktycznie wygląda intrygująco @fidelio już któryś raz to zauważyłem w Twoich wypowiedziach... Co znaczy słowo "przy najmniej"? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8330 Napisano 22 Listopada 2017 Po pierwsze nie słowo, tylko zwrot, a po drugie, to w tej konkretnej wypowiedzi ten zwrot faktycznie nie ma sensu Prostuję więc, do tego skracając wypowiedź: "tarcza w tym konkretnym modelu wygląda intrygująco". Z tą własną wypowiedzią w 100 % się zgadzam Mam przy okazji nadzieję, że Kolega @Kwiatek nie będzie tracił czasu na zajmowanie się oceną stylistycznej strony wszystkich moich wypowiedzi na tym forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #8331 Napisano 22 Listopada 2017 Spoko, nie musisz się niczego bać. Po prostu zwróciłem na to uwagę, zwyczajnie, po koleżeńsku, nic więcej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8332 Napisano 22 Listopada 2017 Spoko, nie musisz się niczego bać. Po prostu zwróciłem na to uwagę, zwyczajnie, po koleżeńsku, nic więcej.Ja się niczego nie boję Pewnych zaś zwrotów używam nawykowo, a że jestem już stary, to niestety trudno mi się ich oduczyć Miłego! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #8333 Napisano 22 Listopada 2017 To nie jest kwestia nawyku, tylko ortografii. "Przynajmniej" piszemy razem. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8334 Napisano 22 Listopada 2017 To nie jest kwestia nawyku, tylko ortografii. "Przynajmniej" piszemy razem. Ja mam taki nawyk, że piszę to rozdzielnie Mam dysortografię, ale za to pięknie śpiewam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #8335 Napisano 22 Listopada 2017 (edytowane) Nie bądźcie małostkowi, Panowie. Lepiej zobaczcie to: Głupia moda na zabójcze fotki dosięgła i zegarków. Czego to ludzie nie zrobią dla lajków, czy serduszek. Edytowane 22 Listopada 2017 przez Istvan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8336 Napisano 22 Listopada 2017 Piękne Seiko, nie ma co 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #8337 Napisano 22 Listopada 2017 (edytowane) Ja już od samego patrzenia mam zwroty głowy Ale zdjęcie robi wrażenie. Edytowane 22 Listopada 2017 przez Kwiatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #8338 Napisano 22 Listopada 2017 To zdjęcie zdaje się potwierdzać, że Seiko to wysoko pozycjonowana marka.Ale i tak Omega jest wyżej.Na Księżycu była 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Staszek60 4 #8339 Napisano 22 Listopada 2017 Dołączam do grupy.Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem SKX 009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #8340 Napisano 22 Listopada 2017 Ja mam taki nawyk, że piszę to rozdzielnie Mam dysortografię, ale za to pięknie śpiewam A to przepraszam 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #8341 Napisano 22 Listopada 2017 Nie bądźcie małostkowi, Panowie. Lepiej zobaczcie to: Głupia moda na zabójcze fotki dosięgła i zegarków. Czego to ludzie nie zrobią dla lajków, czy serduszek. A to oryginał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4470 #8342 Napisano 22 Listopada 2017 Niestety niżej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71302 #8343 Napisano 22 Listopada 2017 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #8344 Napisano 22 Listopada 2017 To zdjęcie zdaje się potwierdzać, że Seiko to wysoko pozycjonowana marka.Ale i tak Omega jest wyżej.Na Księżycu była Za to Rolex siegnal dna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8345 Napisano 22 Listopada 2017 Niestety niżejTo guma od MM? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #8346 Napisano 22 Listopada 2017 (edytowane) Słabo trochę wygląda ten pasek, nie? Edytowane 22 Listopada 2017 przez Maro66 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8347 Napisano 22 Listopada 2017 Koniec odstaje.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8348 Napisano 22 Listopada 2017 Odstaje, bo szlufki do zdjęcia nie dałem do końca jak u Burnsa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4470 #8349 Napisano 22 Listopada 2017 Po pierwsze mój od MM to guma a nie silikon, po drugie tak daję bo tak akurat pasuje na moim nadgarstku, że się blokuje przed zgrubieniami a nie do zdjecia. Po trzecie u mnie jest gumowa szlufka i mimo, że brzydsza od stalowej nie jeździ tak po pasku a po piąte sbdc ma 20mm w uszach gdy w żółwiu 22mm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4078 #8350 Napisano 22 Listopada 2017 A po czwarte, o coś chyba przegapiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach