Gość feleksc #651 Napisano 13 Października 2007 Rolex zerżnął od Seiko, czy na odwrót? mam podobnego Orienta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabor 33 #652 Napisano 13 Października 2007 Rolex zerżnął od Seiko, czy na odwrót? mam podobnego OrientaRolex zerżnął z Orienta? :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #653 Napisano 13 Października 2007 nie wiem ale najprawdopodobniej Rolex był pierwszy, to stary wzór 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
terao 0 #654 Napisano 16 Października 2007 Tak sobie siedzę i oglądam "monstery" w necie i mam pytanie do szczęśliwych posiadaczy. Czy to złudzenie czy rzeczywiście szkiełko jest poniżej zewnętrznej krawędzi bezela ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #655 Napisano 17 Października 2007 Tak sobie siedzę i oglądam "monstery" w necie i mam pytanie do szczęśliwych posiadaczy. Czy to złudzenie czy rzeczywiście szkiełko jest poniżej zewnętrznej krawędzi bezela ? jest poniżej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
terao 0 #656 Napisano 17 Października 2007 Dzięki za odpowiedź - jeszcze bardziej go chcę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #657 Napisano 17 Października 2007 Dzięki za odpowiedź - jeszcze bardziej go chcę masz w dziale oferuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #658 Napisano 18 Października 2007 Nowy limitowany Black-Black Moster, o którym była mowa w tym wątku jest już w sprzedaży: Cena niestety wysoka - u SeiyaSan 328$, choć przy obecnym kursie to jeszcze do zniesienia. Bo wygląda niesamowicie 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
terao 0 #659 Napisano 18 Października 2007 Dzięki, zegarek mam w dziale "oferuję" ,jak ustalę gdzie mam na niego kasę to będzie super PsTen czarny stwór-potwór w tym ujęciu wygląda bajecznie :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #660 Napisano 19 Października 2007 Nowy limitowany Black-Black Moster, o którym była mowa w tym wątku jest już w sprzedaży: Cena niestety wysoka - u SeiyaSan 328$, choć przy obecnym kursie to jeszcze do zniesienia. Bo wygląda niesamowicie cena jak za Samuraja... a wygląda jak Rado 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #661 Napisano 19 Października 2007 Nowy limitowany Black-Black Moster, o którym była mowa w tym wątku jest już w sprzedaży: Cena niestety wysoka - u SeiyaSan 328$, choć przy obecnym kursie to jeszcze do zniesienia. Bo wygląda niesamowicie cena jak za Samuraja... a wygląda jak Rado 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex74 22 #662 Napisano 19 Października 2007 Jest to PVDczy ceramika? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #663 Napisano 19 Października 2007 ceramika za 328$ to jest PVD 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #664 Napisano 19 Października 2007 Czyli można zaryzykować twierdzenie, że: (...) cena jak za Samuraja... a wygląda jak Rado i rysuje się jak Bisset :twisted: Czego nie wiem, ale jakoś mi tak pasuje 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24837 #665 Napisano 19 Października 2007 To nie jest ani ceramika ani pvd. To jest DLC jak w moim seiko i się nie rysuje (mikrotwardość (Vickers, HV 0,01): 3300). 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #666 Napisano 19 Października 2007 Czyli wyszedł mi żarcik jak lokata.... :? 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex74 22 #667 Napisano 19 Października 2007 Czyli jest to pokrycie karbitowe? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24837 #668 Napisano 19 Października 2007 Nie, to jest co innego niz pokrycie karbidem boru. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #669 Napisano 19 Października 2007 To nie jest ani ceramika ani pvd. To jest DLC ale dlc to jest wlasnie powloka pvd 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24837 #670 Napisano 19 Października 2007 No w sumie tak, ale często pvd stosuje się zamiennie do powoki TiCn, która jednak się rózni od DLC, ale nanosi się podobnie warstwowo. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex74 22 #671 Napisano 20 Października 2007 Tak czy owak ten Monster jest nieco kiczowaty...ale...... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #672 Napisano 24 Października 2007 Tak czy owak ten Monster jest nieco kiczowaty...ale...... ...ale to taki piękny kicz Doczytałem, że Czarno-czarny nie jest jednak limitowany, limitowana wersja będzie taka: Piszą o niej na Poor Man's Watch Forum: http://www.pmwf.com/cgi-bin/Forum/webbbs_c...es;read=1305995 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #673 Napisano 30 Października 2007 mam male pytanko gdzie w wawie moge dac samuraja do regulacji bo mi sie zacząl spieszyc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24837 #674 Napisano 30 Października 2007 Pracownia czasu na Brackiej. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24837 #675 Napisano 30 Października 2007 Nowy 5 diver Seiko: source:http://yeomanseiko.spaces.live.com/blog/cn...CD633!896.entry 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach