Burns 4515 #13026 Napisano 13 Listopada 2018 (edytowane) Pozwól, że tego jegomościa nie włączę i nie skomentuję Naprawdę nie masz już co oglądać ? W takim razie daj mi znać jak koleś nakręci uzasadnienie dlaczego Ziemia jest płaska ... to takie modne ostatnio. To opinia widza jednego z youtuberów zegarkowych. Edytowane 13 Listopada 2018 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
surovy77 5253 #13027 Napisano 13 Listopada 2018 pozwól, że tego jegomościa nie włączę i nie skomentuję naprawdę nie masz już co oglądać ?Dużo filmów oglądam zegarkowych na yt.Zwróć uwagę,że to opinia widza,a może to teoretycznie pisać osoba o większym zasobie wiedzy niż sam youtuber.A nawiasem mówiąc ten młodzieniec strasznie „nakręcony” jest właśnie na Seiko.Więc kto jak kto,ale Ty powinieneś obejrzeć czasem coś jego autorstwa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #13028 Napisano 13 Listopada 2018 jesteś jego patronem ? - ja nie będę ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
surovy77 5253 #13029 Napisano 13 Listopada 2018 jesteś jego patronem ? - ja nie będę !Nie,nie jestem i raczej nie zostanę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #13030 Napisano 13 Listopada 2018 Sponsorem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #13031 Napisano 13 Listopada 2018 Sponsorem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkhttps://patronite.pl/TikTalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmedela 14 #13032 Napisano 13 Listopada 2018 Dzięki wszystkim za odpowiedź i ostrzeżenie przed ryżem! :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #13033 Napisano 13 Listopada 2018 https://patronite.pl/TikTalkNo wiem, wiem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42225 #13034 Napisano 13 Listopada 2018 Ten gość ma tak irytujący głos, że po pierwszym obejrzanym filmiku nastepnego nie dałem rady zdzierżyć. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #13035 Napisano 13 Listopada 2018 Najstraszniejszy jest montaż - cięcie po niemal każdym zdaniu. Chociaż jakiś czas temu włączyłem coś z jego nowszych wypustów i chyba coś idzie ku lepszemu. Tnie już co 2 zdania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #13036 Napisano 13 Listopada 2018 Najgorsze jest to, że dużo ludzi bez pojęcia, bierze go za specjalistę od zegarków... 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 724 #13037 Napisano 14 Listopada 2018 pawelb29, Twój Claas? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2261 #13038 Napisano 14 Listopada 2018 Nie wiem co się tak czepiacie Humeniuka, on jest przecież zwykłym miłośnikiem, któremu się chce. Do tego ziomek jest sympatyczny. A głos ma imho normalny. Co do montażu, to polecam nagrać samemu taki materiał bez cięć, żeby to jakoś wyglądało bez yyy...eeee...itp. Dla kompletnych laików ma sporo filmów wyjaśniających pewne sprawy i propagatorsko jeżeli chodzi o zegarki się to sprawdza. Wielu po obejrzeniu jego filmów już nie nazwie koperty obudową itp. Poza tym #seikolepsze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16041 #13039 Napisano 14 Listopada 2018 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7155 #13040 Napisano 14 Listopada 2018 Najgorsze jest to, że dużo ludzi bez pojęcia, bierze go za specjalistę od zegarków... Moim zdaniem lepsze to, niż gdyby mieli kupić jakiś zegarek majtkowej marki, lub podróbkę.Ile wie, tyle przekazuje 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #13041 Napisano 14 Listopada 2018 Dzisiaj sprzedałem swój ostatni zegarek z napisem Seiko na tarczy. Na razie będę wydawał swoje pieniądze na zegarki producentów mających lepszą kontrolę jakości i precyzję wykonania. To nie jest żaden bunt. To ewolucja zegarkowego entuzjasty.Wiem że nikt w Seiko nie będzie po mnie płakał, więc tym lżej mi było się rozstać. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #13042 Napisano 14 Listopada 2018 Masz już jakieś konkretne typy, gdy chodzi o producentów z lepszą kontrolą jakości i precyzją wykonania? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #13043 Napisano 14 Listopada 2018 Masz już jakieś konkretne typy, gdy chodzi o producentów z lepszą kontrolą jakości i precyzją wykonania?Większość microbrandów 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #13044 Napisano 14 Listopada 2018 (edytowane) Większość microbrandów To tak do końca od Seiko się nie odetniesz, skoro sporo microbrandów używa ich werków :-) Edytowane 14 Listopada 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #13045 Napisano 14 Listopada 2018 To tak do końca od Seiko się nie odetniesz, skoro sporo microbrandów używa ich werków :-)Moje wszystkie moje zegarki tykają 28800 razy na godzinę i chcę także przy tym pozostać. W tym temacie Seiko też nie ma za wiele do powiedzenia. Żeby nie było, szacunek do firmy pozostał, ale aktualnie szukam czegoś innego. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #13046 Napisano 14 Listopada 2018 Moje wszystkie moje zegarki tykają 28800 razy na godzinę i chcę także przy tym pozostać. W tym temacie Seiko też nie ma za wiele do powiedzenia. Żeby nie było, szacunek do firmy pozostał, ale aktualnie szukam czegoś innego.Spoko, argument o kontroli jakości trafia do mnie :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #13047 Napisano 14 Listopada 2018 Spoko, argument o kontroli jakości trafia do mnie :-)Bph to fanaberia i nic więcej. Ale kontrola jakości już nie 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #13048 Napisano 14 Listopada 2018 Większość microbrandów Do czasu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #13049 Napisano 14 Listopada 2018 Do czasu Rozwiniesz dlaczego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #13050 Napisano 14 Listopada 2018 Do czasu Możliwe, ale jak mógłbyś wyjawić źródła tego przebłysku jasnowidzenia to byłoby świetnie.Z resztą jak jakość spadnie to poszukam czegoś innego. Na tą chwilę kupno Seiko wiąże się ze sporym ryzykiem bólu oczu. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach