Marak 8122 #19301 Napisano 22 Marca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dante100 186 #19302 Napisano 22 Marca 2020 (edytowane) Z nudów spróbowałem spolerować diashield na zapięciu SBP051. Jednak da się coś z tym zrobić. To tak na szybko tylko potraktowane pilniczkiem do paznokci. Jak zrobię poprawkę papierem wodnym będzie chyba całkiem oki. Edytowane 22 Marca 2020 przez dante100 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6802 #19303 Napisano 22 Marca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #19304 Napisano 22 Marca 2020 Mimo, że uznaje prawilne Monstery, to uważam że akurat pomarańcza w wersji 2 broni się. Miałem, fajny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6802 #19305 Napisano 22 Marca 2020 Pierwszego też mam i w sumie sam nie wiem który mi bardzo podchodzi. Zazwyczaj preferuję pierwsze edycje danego modelu, ale tutaj druga generacja bardzo dobrze się broni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #19306 Napisano 22 Marca 2020 Pierwszego też mam i w sumie sam nie wiem który mi bardzo podchodzi. Zazwyczaj preferuję pierwsze edycje danego modelu, ale tutaj druga generacja bardzo dobrze się broni.Jakbyś się bardzo męczył z tą „nieprawilną” dwójką, to daj znać na priv 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #19307 Napisano 22 Marca 2020 (edytowane) Z nudów spróbowałem spolerować diashield na zapięciu SBP051. Jednak da się coś z tym zrobić. To tak na szybko tylko potraktowane pilniczkiem do paznokci. Jak zrobię poprawkę papierem wodnym będzie chyba całkiem oki.Oczywiście że się da, tylko trzeba wiedzieć że powłokę usuwasz na stałe i miejsce po usunięciu powłoki będzie się różnić odcieniem od pozostałych pokrytych elementów. Edytowane 22 Marca 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #19308 Napisano 22 Marca 2020 Jakbyś się bardzo męczył z tą „nieprawilną” dwójką, to daj znać na priv Mam tylko dwie wersje pierwszej gerenacji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #19309 Napisano 22 Marca 2020 Mam tylko dwie wersje pierwszej gerenacji No widzisz, a ja jestem z bandy „tylko dwójka” 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6802 #19310 Napisano 22 Marca 2020 Jakbyś się bardzo męczył z tą „nieprawilną” dwójką, to daj znać na priv Nie męczę się z nią zbytnio, ale w razie czego będę pamiętał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #19311 Napisano 22 Marca 2020 Nie męczę się z nią zbytnio, ale w razie czego będę pamiętał Polecam się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #19312 Napisano 22 Marca 2020 No widzisz, a ja jestem z bandy „tylko dwójka” Niech każdy nosi, co jemu się podoba Pozdrówko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #19313 Napisano 22 Marca 2020 Bo to składak na bazie jakiegoś starego modelu Seiko z przeróżnych części, w tym też nieoryginalnych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frugoman 60 #19314 Napisano 23 Marca 2020 Do zestawu modów doszła bransoleta strapcode 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #19315 Napisano 23 Marca 2020 Wreszcie dojechały gacie z Azji. Narazie mam je tylko na fotkach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #19316 Napisano 23 Marca 2020 Wreszcie dojechały gacie z Azji. Narazie mam je tylko na fotkach To w końcu w którą stronę?Raz z bogatymi, a raz z biednymi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #19317 Napisano 23 Marca 2020 Piotrek, ja zawsze będę biedny mentalnie. Taki już mój los - potomka robotników i chłopów małorolnych.No i uwielbiam japońskie zegarki Teraz polowanie na Kaziki, bo już 2 Seiczaki czekają na mój powrót (i gacie też na nie czekają) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #19318 Napisano 23 Marca 2020 A ten czarny s.engineer to do czego bedzie docelowo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #19319 Napisano 23 Marca 2020 (edytowane) Piotrek, ja zawsze będę biedny mentalnie. Taki już mój los - potomka robotników i chłopów małorolnych.No i uwielbiam japońskie zegarki Teraz polowanie na Kaziki, bo już 2 Seiczaki czekają na mój powrót (i gacie też na nie czekają)A już myślałem że idąc z duchem czasu zamarzyłeś o koronie Wiesz Paweł, 2m dystansu od korony, bo może źle skończyć się Fajne bransy, dobry zakup Edytowane 23 Marca 2020 przez PiotrX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #19320 Napisano 23 Marca 2020 A ten czarny s.engineer to do czego bedzie docelowo? Do czarnego Tuńczyka.Jubilee i guma do nowego Żółwia (Great White Shark)A już myślałem że idąc z duchem czasu zamarzyłeś o koronie Wiesz Paweł, 2m dystansu od korony, bo może źle skończyć się Fajne bransy, dobry zakup Korona na razie musi poczekać, bo wpadła fura-zabawka w międzyczasie a żonie obiecałem przebudowę tarasu i podłogę w salonie (90m2) Więc na razie sporo wydatków.Ale szary DJ na oysterze mnie kusi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #19321 Napisano 24 Marca 2020 Do czarnego Tuńczyka. Poka jakieś zdjęcia jak już złożysz ten zestaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #19322 Napisano 24 Marca 2020 Poka jakieś zdjęcia jak już złożysz ten zestaw To może trochę potrwać... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #19323 Napisano 24 Marca 2020 Biorąc pod uwagę to co się aktualnie dzieje wokół nas - nie spieszy mi się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28029 #19324 Napisano 26 Marca 2020 A może właśnie powinno ;-)dzisiejsza reklama UNICEF dotycząca jak zrobić testament na nich mnie rozwaliła :-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1099 #19325 Napisano 26 Marca 2020 Może być ciekawy taki zestaw, bo brans ładny ale na pewno będzie czarno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach