Koen 686 #28626 Napisano 17 Stycznia Zapraszam na bazar. Turbo cena po obniżce. 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siomon 11156 #28627 Napisano 18 Stycznia 15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4760 #28628 Napisano 18 Stycznia 2 godziny temu, siomon napisał(-a): Cudo, NOS ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siomon 11156 #28629 Napisano 18 Stycznia Godzinę temu, Burns napisał(-a): Cudo, NOS ? NOS. Mam go już kilka lat, jeszcze bransolety nie skróciłem 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4760 #28630 Napisano 18 Stycznia 2 godziny temu, siomon napisał(-a): NOS. Mam go już kilka lat, jeszcze bransolety nie skróciłem Chcesz stówę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 7814 #28631 Napisano 18 Stycznia 15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 85880 #28632 Napisano 19 Stycznia 15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 21576 #28633 Napisano 19 Stycznia 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8948 #28634 Napisano 19 Stycznia 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 85880 #28635 Napisano 21 Stycznia 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 21819 #28636 Napisano 23 Stycznia Chcialbym poznac opinie grona pedagogicznego odnośnie Snxs79 i bransolety. Nosić jak fabryka przykazała czy zmienić na uncle jubilee. Oemowe blaszki mają pewien retro urok ale trochę wkurzają chwiejnoscią. 4 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7257 #28637 Napisano 23 Stycznia Obie są fajne. Jeżeli masz już jubilee to noś na zmianę. Jeżeli masz zamiar kupić to zastanów się czy warto wydać tą kasę. jubilee prawie podwoi wartość zegarka, ale wizualnie też podniesie odbiór tej fajnej piątki. Wiem, że nie pomogłem 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flightnew 13 #28638 Napisano 23 Stycznia Jestem fanem starych, lekkich bransolet ale w tym wypadku jubilee. Wygląda dużo lepiej a nie waży sto kilo. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 33632 #28639 Napisano 23 Stycznia Zdecydowanie lepiej wygląda na jubilee. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławol 1823 #28640 Napisano 23 Stycznia Jestem fanem jubilee ogólnie, ale w tym przypadku - do stylu Seiko 5 - bardziej mi pasuje bransoleta po lewej. Taka mniej właśnie "biżuteryjna", a bardziej sportowa. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vinx1978 0 #28641 Napisano 23 Stycznia Zdecydowanie jubilee. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 71615 #28642 Napisano 23 Stycznia 5 godzin temu, Funky_Koval napisał(-a): Chcialbym poznac opinie grona pedagogicznego odnośnie Snxs79 i bransolety. Nosić jak fabryka przykazała czy zmienić na uncle jubilee. Oemowe blaszki mają pewien retro urok ale trochę wkurzają chwiejnoscią. jubilee 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 21819 #28643 Napisano 23 Stycznia (edytowane) Hmmm. No sam nie wiem czy jubilee do seiko 5 to nie za biżuteryjna jest... co robić jak żyć Edytowane 23 Stycznia przez Funky_Koval 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dsz 125 #28644 Napisano 23 Stycznia te zdjęcia trochę mylą, standardowa bransa jest przedstawiona w ciemnej scenerii... ta standardowa pasuje lux do tego zegarka, jubilee absolutnie nie... ta jubilee pasowałaby , ale do mojego SARB033 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 21819 #28645 Napisano 23 Stycznia (edytowane) 21 godzin temu, dsz napisał(-a): te zdjęcia trochę mylą, standardowa bransa jest przedstawiona w ciemnej scenerii... ta standardowa pasuje lux do tego zegarka, jubilee absolutnie nie... ta jubilee pasowałaby , ale do mojego SARB033 no właśnie patrzę patrzę i stylistycznie OEMowa lepiej jest pomyślana. Jubilee nie do tego zegarka... Ale korci jak komendanta granatnik Są dwie opcje: https://longislandwatch.com/islander-19mm-brushed-and-polished-bracelet-for-seiko-snxs79-7s26-0480-watch-brac-118/ https://unclestraps.com/collections/snkl-snxs/products/executive-bracelet-seiko-5-snxs2 Edytowane 24 Stycznia przez Funky_Koval 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 33632 #28646 Napisano 24 Stycznia 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 46532 #28647 Napisano 24 Stycznia ;] 14 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTR 5293 #28648 Napisano 24 Stycznia W dniu 23.01.2026 o 11:18, Funky_Koval napisał(-a): Chcialbym poznac opinie grona pedagogicznego odnośnie Snxs79 i bransolety. Nosić jak fabryka przykazała czy zmienić na uncle jubilee. Oemowe blaszki mają pewien retro urok ale trochę wkurzają chwiejnoscią. Sam zastanawiam się nad tą 5 , bo te nowsze jakoś do mnie nie gadają. Jedyne co mnie powstrzymuje to rozmiar , ale chyba kliknę Co do samej bransy to kwestia gustu , ale dla mnie zdecydowanie na ori. Są jeszcze w sieci oyster / senator to tego modelu ( pewnie widziałeś ) , i moim zdaniem też pasują lepiej niż jubilee. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 21819 #28649 Napisano 24 Stycznia (edytowane) 15 minut temu, GTR napisał(-a): Sam zastanawiam się nad tą 5 , bo te nowsze jakoś do mnie nie gadają. Jedyne co mnie powstrzymuje to rozmiar , ale chyba kliknę Co do samej bransy to kwestia gustu , ale dla mnie zdecydowanie na ori. Są jeszcze w sieci oyster / senator to tego modelu ( pewnie widziałeś ) , i moim zdaniem też pasują lepiej niż jubilee. Ja bym ori nie tykał ale ona jest naprawdę kiepskiej jakości. cieniutkie zagniatane blaszki 😕 z tego powodu zdecyduję się chyba na jubilee Edytowane 24 Stycznia przez Funky_Koval 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTR 5293 #28650 Napisano 24 Stycznia 10 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): Ja bym ori nie tykał ale ona jest naprawdę kiepskiej jakości. cieniutkie zagniatane blaszki 😕 Domyślam się bo wcale nie wygląda źle , nadaje fajnego retro klimatu Przy okazji jaki masz nadgarstek , i jak rozmiarowo ta piątka ? Tymczasem … 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach