trollu 719 #4101 Napisano 6 Października 2016 ło fak, no ja rozumiem, że rodzina PADI itd ale za dużo już za dużo sumo, za dużo padiego, za dużo wszystkiego. Zaczynają się rozmieniać na drobne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #4102 Napisano 6 Października 2016 (edytowane) Biorą przykład z lepszych Ja od jakiegoś czasu skupiam się na ich produkcji JDM. Edytowane 6 Października 2016 przez Meches 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4478 #4103 Napisano 6 Października 2016 (edytowane) znaleźli dojną krowę to doją... A co do Sumo PADI to mam wątpliwości czy ono jest ładne. Chociaż jak dostanie taką tarczę jak w żółwiu ze szlifem słonecznym szafir i diashield może zrobi się ciekawiej. Powyżej to tylko skan katalogu...JDM traci już na znaczeniu i ma odzwierciedlenie do przeszłości gdzie ewidentnie w 2015 rozpoczęli produkcję na rynki Światowe gdzie wcześniej ich nie było. A żeby nadążyć z produkcją, żeby je zapchać to trzeba produkować w Chinach i cierpi jakości... Japońskie zostaną drogie od sbdx po grandS robione w małych Studiach. Tylko, że bardzo trudno dotrzeć do takich informacji, które to modele... Edytowane 6 Października 2016 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #4104 Napisano 6 Października 2016 (edytowane) Faktycznie coraz trudniej o informacje. Ani ten Padi Sumo ani MM 300 blue limitka jakoś nie robią na mnie szczególnego wrażenia, najbardziej pozytywnie odebrałem Zimbe nowego żółwia. I musimy wziąść pod uwagę że człowiek z wiekiem coraz bardziej marudny się robi Zgadzam się z Tobą że i ten bastion upada pod presją czasów co słusznie zauważyłeś choćby na przykładzie JDM. Edytowane 6 Października 2016 przez Meches 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #4105 Napisano 6 Października 2016 Nie są ultra brzydkie, wypuszczali już brzydsze, ale poczekam na PADI Montera i PADI MM300 Ten drugi np. w takiej formie jaką zwizualizowali gdzieś na hiszpańskim forum, byłby bardzo Ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4478 #4106 Napisano 6 Października 2016 ale poczekam na PADI Montera prawie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #4107 Napisano 7 Października 2016 Taki byczek do mnie zawitał, to Wam pokażę Na razie go oswajam 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #4108 Napisano 7 Października 2016 super, zawsze mi się podobał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4078 #4109 Napisano 7 Października 2016 Jest bardzo fajny, ale stosunkowo mało czytelny Ale jakie to ma znaczenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #4110 Napisano 7 Października 2016 Mi sie podoba. Dla mnie mógłby tylko mieć wskazówki stopera w innym kolorze niż sekundowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41572 #4111 Napisano 7 Października 2016 Jedyny minus tego byczka to zapięcie bransolety. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18690 #4112 Napisano 7 Października 2016 Nie miałem co prawda, ale ten zegarek tylko na rally wg mnie, więc niewielka strata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #4113 Napisano 7 Października 2016 Słusznie prawisz. Byczy łeb - najlepiej na byczej skórze 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #4114 Napisano 7 Października 2016 (edytowane) Mądrych zawsze przyjemnie posłuchać post imgoprzemysław go teraz dźwiga Edytowane 7 Października 2016 przez Meches 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #4115 Napisano 7 Października 2016 Na skórce wygląda zdecydowanie lepiej. Bullhead to ładna rzecz, ale tylko starszy model z automatycznym naciągiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4478 #4116 Napisano 7 Października 2016 widać, że pasek zarąbałeś od Gustawa zwanego P. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #4117 Napisano 7 Października 2016 (edytowane) Ładne ,ręcznie robione paski to rzeczony Gustaw u mnie zobaczył, kolego Burns. Co niestety nie zmieniło jego gustów Edytowane 7 Października 2016 przez Meches 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4478 #4118 Napisano 7 Października 2016 chciałeś dodać niestety ? ale powiem Ci tak między nami, że ostatnio publicznie poniżał twojego klekoczącego MM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #4119 Napisano 8 Października 2016 Bransulety fabrycznej w MM to nawet ja nie trawię , więc niech będzie mu wybaczone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4478 #4120 Napisano 8 Października 2016 pomidorówka czy rdza ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4121 Napisano 9 Października 2016 (edytowane) Mega brud, który przy bransolecie zmienił się jak dla mnie w rdzę. Edytowane 9 Października 2016 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #4122 Napisano 9 Października 2016 Mega brud, który przy bransolecie zmienił się jak dla mnie w rdzę.To prawie jak woda w wino. Cud, normalnie cud. 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4478 #4123 Napisano 9 Października 2016 Mega brud, który przy bransolecie zmienił się jak dla mnie w rdzę.wracając do rzeczonego zegarka, to z nr seryjnego wynika, że to model z lipca 2007, nawet jak trochę poleżał w magazynie to i tak będzie już z 8 lat użytkowania... tylko, że to raczej sam brud z brudu zardzewiał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4124 Napisano 9 Października 2016 Brud, wilgoć itp itd. Stal się poddała 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41572 #4125 Napisano 9 Października 2016 Ależ piękny jest ten GS. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach