Master Yoda 2171 #7251 Napisano 15 Września 2017 To cytat z " mysli technicznej znawcy " z FB? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70986 #7252 Napisano 15 Września 2017 Owszem. Padały tam takie "argumenty". 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7253 Napisano 15 Września 2017 Takie mamy czasy że najwięcej mówią Ci co powinni najmniej mówić bo...nic nie mają do powiedzenia.. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #7254 Napisano 15 Września 2017 Może i są dla starych, ale na pewno nie są dla pozerów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #7255 Napisano 15 Września 2017 To są zegarki dla 80-latków! włoskie poczucie humoru? 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70986 #7256 Napisano 15 Września 2017 (edytowane) Następna ofiara polskiego systemu edukacji..? To nie jest moja opinia (ta o "zegarkach dla 80-latków") - ja się z niej śmieję, a dalej jest krótka rozmowa z Master Yodą, który pyta, czy to fragment dyskusji na FB o Seiko i opinia jakiegoś z tamtejszych "ekspertów", a ja potwierdzam i <UWAGA>, w cudzysłowie używam wyrazu "argumenty" - to znaczy, że tak naprawdę pada tam mało prawdziwych argumentów. Na popularnej grupie padały takie, jak zacytowany wyżej i inne, MOIM ZDANIEM IDIOTYCZNE, zarzuty pod adresem marki Seiko. Istvan, jak zauważyłem, był jedną z osób, które starały się rzeczowo argumentować za Seiko. No właśnie - Istvan, jeżeli to o "pozerach" to do mnie, to musiałbyś chyba ze 100 razy mnie przepraszać, biorąc pod uwagę, ile razy na forum lajkowałem same tylko Twoje fotki zegarków Seiko. LUDZIE, PROSZĘ - CZYTAJCIE CAŁOŚĆ, a nie DWIE SYLABY, po których zaraz się wywiązuje gównoburza, ok? EDIT: Na screenach poniżej widać fragmenty dwóch rozmów - "Jarek" to ja. Jeżeli komuś przyjdzie do głowy, że z tych wypowiedzi wynika, iż jestem przeciwnikiem Seiko, to czas na rekolekcje. "Super" pod zdjęciem Dominika jest ode mnie. Zresztą, po moim głosowaniu w wątku RANKING ULUBIONYCH MAREK.... widać, jak "nienawidzę" Seiko... Edytowane 15 Września 2017 przez Lincoln Six Echo 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7257 Napisano 15 Września 2017 Dołączam do prośby kolegi @LSE, czytamy całość, takie są zasady przy prowadzeniu dyskusji, bo innaczej nasze wypowiedzi mogą zabrzmieć groteskowo. " Team" kolegi @ Istvan, piękny, gratuluję. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
violon05 7 #7258 Napisano 15 Września 2017 Krótki tekst o Seiko naszej klubowej koleżanki: http://kmziz.pl/artykul/kult-seiko Dodalibyście jeszcze coś do listy "za co kochamy Seiko"?Ja bym dodał, że:- na przestrzeni lat powstało tyle modeli że prawie zawsze okaże się że istnieje jakiś ładny model lub jego wariacja, o którym nie mieliśmy pojęcia - krótko mówiąc wielkie bogactwo modeli- seiko zrobiło mnóstwo modeli, które stały się kultowe, z racji gdzie i przez kogo były używane, tak dla przykładu "Pogue", 6105 (wojna w Wietnamie no i Czas Apokalipsy), 7a28 Bond, "Helmet" - Al Pacino, SKX (między innymi w tym filmie z Retfordem), "Arnie", nawet słynny dyrygent Leonard Bernstein nosił 6309 i pewnie wiele wiele innych (możecie dorzucić do listy) Envoyé de mon SM-G900F en utilisant Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7259 Napisano 15 Września 2017 http://www.thewatchsite.com/33-off-topic/208026-seiko-screen.html 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Capri #7260 Napisano 15 Września 2017 Też kiedyś byłem zauroczony seiko, ba nawet nie wyobrażałem sobie lepszego zegarka zostaje taki, bo jest punktualny i fajnie wygląda. Sprawdzałem co tam w środku siedzi, ale jednak 4R36 dziwne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Horizon 542 #7261 Napisano 15 Września 2017 Ulubiony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 287 #7262 Napisano 15 Września 2017 @Lincoln Six Echo & Master Yoda Z tego co pamiętam, chyba w "co noszą znani ludzie" lub podobnym, też tak niedawno było. Trzeba by dorzucić do regulaminu "posty czytamy w całości i ze zrozumieniem" 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70986 #7263 Napisano 15 Września 2017 @Lincoln Six Echo & Master Yoda Z tego co pamiętam, chyba w "co noszą znani ludzie" lub podobnym, też tak niedawno było. Trzeba by dorzucić do regulaminu "posty czytamy w całości i ze zrozumieniem" Tak, tak. Przykro patrzeć, kiedy, mimo kilkukrotnych wyjaśnień, ludzie brną w polemikę z opinią, której nikt nie wyraził. Najgorsze jest to, że "nie ma zmiłuj". Standardem są od razu ostre jazdy, pisanie o "głupotach", epitety, ataki ad personam, itp. Szkoda, że niektórzy nie dorastają swoim zegarkom do koronki... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
junek92 25 #7264 Napisano 15 Września 2017 o proszę nawet tutaj ta rozmowa trafiła To wrzucę jeszcze raz moje zegarki dla 80-cio latków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7265 Napisano 15 Września 2017 A co wymyślisz jak ktos jedyne co przeczytali to recenzje Harry Pottera w internecie? Wiekszosc jest pod wplywem Jankiela. * * Jankiel, grał na cymbalach. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebaa_75 43 #7266 Napisano 15 Września 2017 (edytowane) Hello, Tak, tak. Przykro patrzeć, kiedy, mimo kilkukrotnych wyjaśnień, ludzie brną w polemikę z opinią, której nikt nie wyraził. Najgorsze jest to, że "nie ma zmiłuj". Standardem są od razu ostre jazdy, pisanie o "głupotach", epitety, ataki ad personam, itp. Szkoda, że niektórzy nie dorastają swoim zegarkom do koronki... Raczej szkoda, że niektórzy odkryli co to "fejsbuk" i jeszcze zaczęli tego używać... To jeszcze zegarek dla nie wiem "ilulatka"... Pozdrawiam Edytowane 15 Września 2017 przez Sebaa_75 0 "Życie jest pasmem straconych okazji""Dzień w którym kupię karabin nadchodzi" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70986 #7267 Napisano 15 Września 2017 Słuchajcie, może wymusimy/wyprosimy zwiększenie limitu możliwych polubień. Ja może jestem próżny , ale samemu lubiąc dostawać lajki, zakładam, że przynajmniej niektórzy inni użytkownicy też to lubią - nawet jeśli zamiast albo oprócz tego dostaną fajny, pochlebny komentarz. A tu pstryknę parę razy i limit się kończy i już nie mogę nic polubić. Trochę to... głupie. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #7268 Napisano 15 Września 2017 @Seeba_75 na tarczy jest, dla pięciolatka Seiko ma zegarki dla szerokiego grona nosicieli jak widać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebaa_75 43 #7269 Napisano 15 Września 2017 To jestem już za stary na niego, lipa.. Idę założyć fejsa i napisać, że Seiko robi zegarki dla dzieci 0 "Życie jest pasmem straconych okazji""Dzień w którym kupię karabin nadchodzi" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #7270 Napisano 15 Września 2017 @Sebaa dokup tego dziadkowego i średnia wyjdzie ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #7271 Napisano 16 Września 2017 Dziadkowy 007 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70986 #7272 Napisano 16 Września 2017 (edytowane) Już ponad 15 lat po emeryturze, a czuję się, jak młodzik... :D Edytowane 16 Września 2017 przez Lincoln Six Echo 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41535 #7273 Napisano 16 Września 2017 Dzisiejsza medycyna potrafi cuda. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70986 #7274 Napisano 16 Września 2017 Właśnie nie wiem, czy dzisiejsza, czy wczorajsza, czy może jutrzejsza - bo liczyłem 80-65, a powinienem może "-67". 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 287 #7275 Napisano 16 Września 2017 Ja myślę, że Lincoln Six Echo skumał się z tym Panem. Zna sekret wiecznej młodości 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach