marcin s 137 #8126 Napisano 8 Listopada 2017 ten z jasną tarczą poezjaaaaa nie chce się wygłupić ale coraz częściej przy Seiko czytam hasło kastrat o co chodzi??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8127 Napisano 8 Listopada 2017 W kwestii "kastratów", to są lepsi apwcjaliści ode mnie, więc się nie wypowiem. Podoba mi się ten z jasną tarczą. Ten z niebieską/granatową też jest ok, ale tarcza w ssa347j1 podoba mi się bardziej, ale jak zwykle to kwestia gustu :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8128 Napisano 8 Listopada 2017 A wam się podobają te nowości ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Przeca wrzuciłem to stronę temu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #8129 Napisano 8 Listopada 2017 Przeca wrzuciłem to stronę temu Wrzuciłeś a ja pierdoła nie zauważyłem. Ale zazwyczaj na telefonie przeglądam więc przegapiłem . Wstyd mi Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8130 Napisano 8 Listopada 2017 Ale samokrytyka złożona, więc jest ok Tak czy inaczej, do wyjaśnienia Koledze @marcin s pozostaje kwestia "kastrata" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70897 #8131 Napisano 8 Listopada 2017 Wyjdzie na to, że przemawia przeze mnie merkantylizm , ale - jak to mówią politycy - całkiem szczerze odpowiem: mnie się faktura tych tarcz akurat nie podoba. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8132 Napisano 8 Listopada 2017 No to chyba oczywiste, co przez Ciebie przemawia Do mnie ten granatowy nie przemawia. Zdaje mi się, że to właśnie przy okazji ssa347j1 można więcej zaobserwować na tarczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41514 #8133 Napisano 8 Listopada 2017 Czasem trzeba umieć przyznać się do błędu.Dziś legenda powraca w wersji black.Proszę Kolegów o przyjęcie do Klubu.Czytając Twoją stopkę widzę jak jesteś w błędzie. Oczywiście graty Sumo. To najlepszy nurek w tym przedziale cenowym. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #8134 Napisano 8 Listopada 2017 Dzięki.Sumo już miałem,tak więc wiem,że to świetny zegar.Przez pomyłkę sprzedałem.Co do sygnatury to nie mogę być w błędzie.Żonie obiecałem- tylko dwa 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8135 Napisano 8 Listopada 2017 Szacun dla Kolegi @golumiasty! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8136 Napisano 8 Listopada 2017 Mnie się nowe Koktajle zdecydowanie bardziej podobują. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #8137 Napisano 8 Listopada 2017 Szacun dla Kolegi @golumiasty! Szacun dla żony... że go tak ułożyła 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8138 Napisano 8 Listopada 2017 Szacun, że się tak dał ułożyć ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #8139 Napisano 8 Listopada 2017 Szacun dla żony... że go tak ułożyła Ciepłe papuchy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #8140 Napisano 9 Listopada 2017 Szacun dla żony... że go tak ułożyła Nie no teraz tak okrutnie pojechane publicznie,że chyba będę jednak musiał coś dokupić ps.spróbuj kiedyś przeskoczyć próg dwóch zegarków w miesiącu.Moim zdaniem to raczej cechy twardziela z super mega zdolnościami negocjacyjnymi.Tak to widzę 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #8141 Napisano 9 Listopada 2017 Typowy garniturowy musi być, na wizyty u teściów, no i jakiś toolwatch do tyrania tam gdzie szkoda sumo. A wiosną coś kolorowego na wakacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robbs 146 #8142 Napisano 9 Listopada 2017 ps.spróbuj kiedyś przeskoczyć próg dwóch zegarków w miesiącu.Moim zdaniem to raczej cechy twardziela z super mega zdolnościami negocjacyjnymi.Tak to widzę Chyba że cichaczem i w dogodnym momencie uprawomocnienie zakupu w rodzaju: "O, zobacz co znalazłem w pudełku z gwoździami" albo "O, tyle go szukałem, a był cały czas w piwnicy" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8143 Napisano 9 Listopada 2017 Chyba że cichaczem i w dogodnym momencie uprawomocnienie zakupu w rodzaju: "O, zobacz co znalazłem w pudełku z gwoździami" albo "O, tyle go szukałem, a był cały czas w piwnicy" Oj, śliska sprawa Osobiście nie szedłbym w tym kierunku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8144 Napisano 9 Listopada 2017 Juz pisałem..Do żony się mówi: Nie narzekaj na moje wybory, Ciebie też wybrałem......... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #8145 Napisano 9 Listopada 2017 Juz pisałem..Do żony się mówi: Nie narzekaj na moje wybory, Ciebie też wybrałem......... Master i to jest dobry kierunek,co więcej otwiera pole do dalszych negocjacji.Moda to dobrze czasem posłuchać 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70897 #8146 Napisano 9 Listopada 2017 No to chyba oczywiste, co przez Ciebie przemawia Do mnie ten granatowy nie przemawia. Zdaje mi się, że to właśnie przy okazji ssa347j1 można więcej zaobserwować na tarczy Ale serio, przecież wiesz, że mogę i te nowe koktajle komuś zaserwować. Jednak ja generalnie tego typu faktury tarcz nie lubię. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8147 Napisano 9 Listopada 2017 Dlatego że wiem, nie mam wątpliwości ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #8148 Napisano 9 Listopada 2017 Prawie jak Suunto, a nie Sumo. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #8149 Napisano 9 Listopada 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #8150 Napisano 9 Listopada 2017 Tylko ten x.Dlaczego ? 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach