Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #9676 Napisano 7 Lutego 2018 Raczej chcę spróbować OSa. Myśle o tym co kolega kupił w temacie Orientow, tylko że niebieski.Jest czarny OS Standard Date z tarcza ala karbon na OLX. Kolega z czasoholikow. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gunit82 63 #9677 Napisano 7 Lutego 2018 Dzięki, ale widziałem tego OSa na żywo i średnio mi podchodzi . Miałem już kiedyś też podobna tarczę w Revue T wiec czas na coś innego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #9678 Napisano 8 Lutego 2018 Co do PADI, to nie widziałem Sumo na żywo, ale wg mnie chyba najlepiej im ta kolorystyka wyszła w Żółwiach. Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1347 #9679 Napisano 8 Lutego 2018 Nurkowi najlepiej na gumie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość raphael1215 #9680 Napisano 8 Lutego 2018 A mi chyba sprzedano podróbe nie dość, że nie znalazłem wad to od wtorku zrobił zaledwie 1 sek na - 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #9681 Napisano 8 Lutego 2018 Ewidentnie podróba. Pod walec go. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość raphael1215 #9682 Napisano 8 Lutego 2018 (edytowane) Na dodatek ma jeszcze jedną nie wadę. W Omegach, które mi się przewinęły przez ręce po ustawieniu godziny i wciśnięciu koronki wskazówka minutowa samoistnie przeskakiwała o pól minuty. Nie ważnie czy wałek był "naciągnięty" czy "zluzowany" To było strasznie fajne w zegarkach za 20k lubiłem ten efekt . W Seiko ani nie drgnie ( zaznaczam, ze już 5 raz w Seiko zdarza mi się ten feler ) Ogólnie jestem rozczarowany. Nie wiem teraz czy reklamować czy może podskoczyć do zegarmistrza, żeby zrobił jakieś luzy na wałku/mechanizmie ? ile taka usługa może kosztować ? Martwię się że będzie drogo skoro ta wada występuje tylko w zegarkach 20k + A słyszałem, że jakość musi kosztować Edytowane 8 Lutego 2018 przez raphael1215 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4447 #9683 Napisano 8 Lutego 2018 Na dodatek ma jeszcze jedną nie wadę. W Omegach, które mi się przewinęły przez ręce po ustawieniu godziny i wciśnięciu koronki wskazówka minutowa samoistnie przeskakiwała o pól minuty. Nie ważnie czy wałek był "naciągnięty" czy "zluzowany" To było strasznie fajne w zegarkach za 20k lubiłem ten efekt . W Seiko ani nie drgnie ( zaznaczam, ze już 5 raz w Seiko zdarza mi się ten feler ) Ogólnie jestem rozczarowany. Nie wiem teraz czy reklamować czy może podskoczyć do zegarmistrza, żeby zrobił jakieś luzy na wałku/mechanizmie ? ile taka usługa może kosztować ? Martwię się że będzie drogo skoro ta wada występuje tylko w zegarkach 20k + A słyszałem, że jakość musi kosztować jedna jaskółka wiosny nie czyni!!! W Seiko jest tak samo z tą małą różnicą, że musisz kupić kilka zegarków Seiko za łączną kwotę 20k -to jest japońskie odwrotne podejście do tej samej kwestii (ruch samochodowy też mają od du_py strony) *powyższa oferta nie obowiązuje na linię GrandSeiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość raphael1215 #9684 Napisano 8 Lutego 2018 (edytowane) A zmieniając temat tak się zastanawiam czy do SSA303 dobrze by wyglądał pasek komiksowy czy to jednak zbyt ekstrawaganckie ? ( zdjęcia Pawła z czasoholi) ewentualnie korek (granatowy) albo czacha (pasek czarny) ale tu już chyba popłynąłem z fantazją jeszcze rozważam ciemny jeans Edytowane 8 Lutego 2018 przez raphael1215 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #9685 Napisano 8 Lutego 2018 (edytowane) Za moją odpowiedź czy pasuje niech będą słowa z dymku na pierwszym pasku Korek ew. Edytowane 8 Lutego 2018 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość raphael1215 #9686 Napisano 8 Lutego 2018 (edytowane) Od jakiegoś czasu ciągnie mnie na taki mniej poważny wakacyjny set. Pierwotna koncepcja była żółw (pepsi) na niebieskim pasku z logotypem pepsi. ale kusi mnie żeby też pobawić się paskami z SSA303 Edytowane 8 Lutego 2018 przez raphael1215 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9687 Napisano 8 Lutego 2018 (edytowane) Jak dla mnie, to ta pierwsza propozycja paskowa chyba nie do końca pasuje do charekteru tego zegarka. Ale już gdy chodzi o pozostałe, to "why not", jak mawiali starożytni rosjanie ;-) Edytowane 8 Lutego 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość raphael1215 #9688 Napisano 8 Lutego 2018 Czyli na wakacje jeśli chodzi o presage pozostaje spróbować jeans. A komiks spróbować z jakimś chrono 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9689 Napisano 8 Lutego 2018 Sam się zacząłem zastanawiać, do jakiego zegarka ten komiks będzie pasujący... A jeans na lato to zawsze dobry pomysł ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość raphael1215 #9690 Napisano 8 Lutego 2018 (edytowane) Taki set SSC+komiks na wakacje mógłby być nie głupi. tylko kolor paska i grafikę lepiej dobrać Edytowane 8 Lutego 2018 przez raphael1215 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15730 #9691 Napisano 8 Lutego 2018 Powracam do klubu Seiko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9692 Napisano 8 Lutego 2018 No i pięknie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
user123401 2 #9693 Napisano 8 Lutego 2018 Te paski komiksowe kompletnie nie pasują do SSA303. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość raphael1215 #9694 Napisano 8 Lutego 2018 Te paski komiksowe kompletnie nie pasują do SSA303. Ogólnie zastanawiam się teraz czy jakiekolwiek paski mu pasują. Jedynie chyba ciemny brąz ze skóry w takim sportowym wydaniu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #9695 Napisano 8 Lutego 2018 Źle? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11499 #9696 Napisano 8 Lutego 2018 Źle? Jakoś dziwnie, jak dla mnie. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9697 Napisano 8 Lutego 2018 Też mi nie pasuje. Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #9698 Napisano 8 Lutego 2018 Słabo 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #9699 Napisano 8 Lutego 2018 Oglądałem dzisiaj te Presage, ale to kloce są...Kurde, czemu takie grubasy robią? Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12783 #9700 Napisano 8 Lutego 2018 (edytowane) Oglądałem dzisiaj te Presage, ale to kloce są...Kurde, czemu takie grubasy robią? Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu TapatalkaTeż nad tym ubolewam. Chciało by się powiedzieć, że „nie umio” cieńszych robić. Ale 40 lat temu „umili”A mi się chyba podróbka trafiła ???? Edytowane 8 Lutego 2018 przez rafi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach