Burns 4515 #12176 Napisano 26 Sierpnia 2018 Wyjdź sobie do parku to zobaczysz. Qpa to qpa dobra poważnie, ten zegarek nie reprezentuje sobą nic, jest poskładany z tego co Seiko miało w kuwetach, dodatkowo brak szlifu bocznego obniża jego loty. Obecna Cena to ostre przegięcie. Jak stanieje między Sumo a biedamas to może ktoś go kupi z przypadku. To tylko moje zdanie, ja go nie kupię i nawet nigdy nie będę już wracał do tego tematu w myślach, czyli nawet za darmo go nie potrzebuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnfd 105 #12177 Napisano 26 Sierpnia 2018 Ńdobry, czy można ? ( zdjęcia nie są nie z dzisiaj, raczej z 8 mcy użytkowania) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #12178 Napisano 26 Sierpnia 2018 Koledzy, czy ktoś już widział na żywo SPB077J1? Wiedziałem większość nowości od Seiko. Powiem tak - okropny. Wtóry design. Zupełnie niczego nie wnosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #12179 Napisano 26 Sierpnia 2018 Wiedziałem większość nowości od Seiko. Powiem tak - okropny. Wtóry design. Zupełnie niczego nie wnosi.Wtórny dla nas nie dla 99% kupujących. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #12180 Napisano 26 Sierpnia 2018 Wiedziałem większość nowości od Seiko. Powiem tak - okropny. Wtóry design. Zupełnie niczego nie wnosi.Muszę gdzieś sprawdzić, czy można zobaczyć we Wrocławiu. Niestety odkąd nie pracuję w salonie z zegarkami, nie mam zupełnie styczności z Seiko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42271 #12181 Napisano 26 Sierpnia 2018 A z jakimi markami masz styczność❓ 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #12182 Napisano 26 Sierpnia 2018 (edytowane) Z tymi samymi co zawsze, tyle że od pół roku pracuje w biurze w centrali, więc nie widuje się z kolegami z Zibi od SEIKO, a zatem nie widuje na żywo nowości, tylko na papierze To też zresztą widać w tym temacie, bo zawsze jak przyszło coś nowego to tu wrzucałem. Edytowane 26 Sierpnia 2018 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garbb 38 #12183 Napisano 26 Sierpnia 2018 Muszę gdzieś sprawdzić, czy można zobaczyć we Wrocławiu. Niestety odkąd nie pracuję w salonie z zegarkami, nie mam zupełnie styczności z Seiko.Dziś mierzyłem 077 w TT w Krakowie (Bonarka) więc może w którymś z wrocławskich też będzie (chyba na stronie TT można sprawdzić dostępność w salonie). Co do jakości i wrażeń się nie będę wypowiadał, bo ja amator to się pewnie nie znam. Przymierzam też SSC675 i... Coś chyba z tą jakością Seiko, o której piszecie coś faktycznie jest, luzy w bezelu konkretne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23182 #12184 Napisano 26 Sierpnia 2018 Z tymi samymi co zawsze, tyle że od pół roku pracuje w biurze w centrali, więc nie widuje się z kolegami z Zibi od SEIKO, a zatem nie widuje na żywo nowości, tylko na papierze To też zresztą widać w tym temacie, bo zawsze jak przyszło coś nowego to tu wrzucałem."zamieniał stryjek za siekierkę kijek ..." 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #12185 Napisano 26 Sierpnia 2018 Nie zamienił, tylko dostał awans 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #12186 Napisano 26 Sierpnia 2018 Nie zamienił, tylko dostał awans zabrać zegarkomaniakowi dostęp do fizycznych zegarków to jak pozbawić sekretarkę sexu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42271 #12187 Napisano 26 Sierpnia 2018 zabrać zegarkomaniakowi dostęp do fizycznych zegarków to jak pozbawić sekretarkę sexu Z sekretarką u mnie w pracy nie chciałbyś sexu. A nie jest starą kobietą. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #12188 Napisano 26 Sierpnia 2018 Sprowadzając go z Tajlandii bo na ten rynek jest dedykowany wyjdzie jakieś 3300zł czyli sporo. 3x wersja standard no i trochę za dużo jak na mechanizm 4r. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #12189 Napisano 26 Sierpnia 2018 (edytowane) zabrać zegarkomaniakowi dostęp do fizycznych zegarków to jak pozbawić sekretarkę sexu ależ ja mam obok siebie cały magazyn. Więcej jak w sklepie chodzi o to, że nie ma tam SEIKO.Sprowadzając go z Tajlandii bo na ten rynek jest dedykowany wyjdzie jakieś 3300zł czyli sporo. 3x wersja standard no i trochę za dużo jak na mechanizm 4r.Jest tak brzydki jak ta sekretarka kolegi Dorian06 i do tego drogi Edytowane 26 Sierpnia 2018 przez Jash Nie cytuj zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42271 #12190 Napisano 26 Sierpnia 2018 ...Jest tak brzydki jak ta sekretarka kolegi Dorian06 i do tego drogiSeiko jest dużo ładniejsze od Niej. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #12191 Napisano 26 Sierpnia 2018 Seiko jest dużo ładniejsze od Niej.Masz na mysli monstera ? 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 389 #12192 Napisano 26 Sierpnia 2018 Co do jakości i wrażeń się nie będę wypowiadał, bo ja amator to się pewnie nie znam. Przymierzam też SSC675 i... Coś chyba z tą jakością Seiko, o której piszecie coś faktycznie jest, luzy w bezelu konkretne.Odesłałem moje padi chrono z tego powodu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42271 #12193 Napisano 26 Sierpnia 2018 Masz na mysli monstera ? Nie. Monstery sa śliczne. Tego co jest w pierwszym poście na tej stronie. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1100 #12194 Napisano 26 Sierpnia 2018 (edytowane) zabrać zegarkomaniakowi dostęp do fizycznych zegarków to jak pozbawić sekretarkę sexu Jakoś mało śmieszne to porównanie i tak samo wyszukane, żeby nie powiedzieć, żałosne. Edytowane 26 Sierpnia 2018 przez Balansujący Na Osi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #12195 Napisano 26 Sierpnia 2018 Powitoł Nudziła mi się oryginalna nędzna bransola seiko i szukając czegoś na aliexpress znalazłem gumiaki do garmina fenixa 5. Kupiłem z ciekawości fikuśnego w czaszki na próbę - fajny, miękki, podoba mi się choć bardziej do monstera by pasował niż do skxa https://www.aliexpress.com/item/Ouhaobin-Skull-Head-Printing-Replacement-Silicagel-Quick-Install-Soft-Watch-Band-Strap-For-Garmin-Fenix-5/32833911467.html Fajnie się pogrubia przy uszach: Trochę się tego systemu szybkiej zmiany boję, ale się zobaczy. Są też paski bez niego. Jest tego w opór u Chińczyków: typowo gumowe, z przeszyciami, stalowe bransole, camo. Pewnie dokupię jeszcze czarnego i pomarańczę. Taki też fajny: Będą pasować do wszystkiego z tą kopertą. 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #12196 Napisano 26 Sierpnia 2018 Jakoś mało śmieszne to porównanie i tak samo wyszukane, żeby nie powiedzieć, żałosne.nie pęknij 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1100 #12197 Napisano 26 Sierpnia 2018 nie pęknijNie bój nic, nie ma po czym i właśnie w tym (twój) problem.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frugoman 60 #12198 Napisano 27 Sierpnia 2018 PowitołNudziła mi się oryginalna nędzna bransola seiko i szukając czegoś na aliexpress znalazłem gumiaki do garmina fenixa 5.Kupiłem z ciekawości fikuśnego w czaszki na próbę - fajny, miękki, podoba mi się choć bardziej do monstera by pasował niż do skxa https://www.aliexpress.com/item/Ouhaobin-Skull-Head-Printing-Replacement-Silicagel-Quick-Install-Soft-Watch-Band-Strap-For-Garmin-Fenix-5/32833911467.html Jest tego w opór u Chińczyków: typowo gumowe, z przeszyciami, stalowe bransole, camo. Pewnie dokupię jeszcze czarnego i pomarańczę. Taki też fajny: Będą pasować do wszystkiego z tą kopertą.Fajny ten skórzany, kliknąłem go właśnie i wziąłem też kilka kolorowych przy okazji od tego sprzedawcy poniżej - po 3.5$ można zaryzykować. Zobaczymy jak się sprawdzą. https://www.aliexpress.com/item/12-colors-Soft-Silicone-Replacement-wristband-Watch-Band-bracelet-strap-for-Garmin-Fenix-5-For-Smart/32826828168.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.266.4d813c00AhNQbQ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jtwrd 1 #12199 Napisano 27 Sierpnia 2018 Fajne te gumowe, zwłaszcza do założenia na wyjazd wakacyjny - dobre do wody. Jedyna wada że trzeba tyle czekać... A to mocowanie zakłada się jakoś normalnie czy trzeba kombinować? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #12200 Napisano 27 Sierpnia 2018 SBGJ005 i zabójcze makro. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach