Szyszkops 8016 #12951 Napisano 4 Listopada 2018 Po co ? Zegarek miał premierę w styczniu w 2015. Wklejałem to kilka razy. Ile razy można wałkować i prostować te same bzdury powielane przez kogoś co komuś wydaje się w danym momencie...The Super Clear Coated Glass has the effect of suppressing light reflection by 99% or more by applying unique anti-reflective film on both the front and back surfaces of the glass, making the dial look very clear. Also, since an antifouling film (water repellent film) is added to the surface, it is difficult to stain. I will introduce the maintenance method to sustain these effects. Ten film/folia został opracowany przez Seiko na potrzeby soczewek i szkieł kontaktowych. Można to porysować tak samo jak folię ochronną przyklejoną na ekran telefonu - tak w skrócie dla zobrazowania...Ale jaja - tak się bałem podwójnego AR w SMPc, a miałem podwójny w SDGMie nawet nie wiedząc o tym co ciekawe oba szkła na razie czyste, więc może nie ma co demonizować zewnetrznego AR? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4772 #12952 Napisano 4 Listopada 2018 Nic odkrywczego nie powiem, ale efekt zewnetrznego AR jest świetny. Miałem taki tylko w SMPc i naprawdę tarcza wyglądała zachwycająco. U mnie jednak pojawiło się na nim kilka rysek. Niby naprawdę drobnych, ale jakjuż je zauwazylem to nie mogłem odzauważyć i radość z zewnetrznego AR zmalała. 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #12953 Napisano 5 Listopada 2018 Monster 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #12954 Napisano 5 Listopada 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #12955 Napisano 5 Listopada 2018 Ta ramka wokol szkielka jest karbowana, czy to takie refleksy ? 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #12956 Napisano 5 Listopada 2018 Ta ramka wokol szkielka jest karbowana, czy to takie refleksy ?to nie dział Rolexa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #12957 Napisano 5 Listopada 2018 Tam nie zagladam, dlatego pytam 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #12958 Napisano 5 Listopada 2018 Ta ramka wokol szkielka jest karbowana, czy to takie refleksy ?I podobno sprzedają je też na jubilee Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #12959 Napisano 5 Listopada 2018 Ta bransoleta bardzo mi sie podoba, moze nawet bardziej ńiz sam zegarek 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #12960 Napisano 5 Listopada 2018 Ta bransoleta bardzo mi sie podoba, moze nawet bardziej ńiz sam zegarek Ta bransoleta na pewno jest kolejnym argumentem powodującym, że ten zegarek wymiata konkurencję w swoim budżecie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
surovy77 5253 #12961 Napisano 5 Listopada 2018 Bransoleta to bardzo mocny punkt tego zegarka.Mało kto chyba nawet próbuje nosić go na pasku,jeśli tak to wraca szybko do bransolety. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 724 #12962 Napisano 5 Listopada 2018 haha czyżby mod SDGMa? a bransoleta - potwierdzam, nie ma sensu zmieniać na pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #12963 Napisano 5 Listopada 2018 To gałęzie drzew. One są napewno trochę pokarbowane Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 724 #12964 Napisano 5 Listopada 2018 a już myślałem że przecinak i młotek poszedł w ruch i jest pierwszy SDGM z handmejdowym ringiem. G-shocki obtłukiwane japońskim młotkiem niezłe ceny mają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #12965 Napisano 5 Listopada 2018 (edytowane) A moze to jest wlasnie pomysl ?@Brzoza2 jak Ci sie juz opatrzy taka wersja, to juz wiesz jak go zmodowac Edytowane 5 Listopada 2018 przez 70' 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #12966 Napisano 6 Listopada 2018 Szkoda że tylko USA bo wyglądają super. Wysłano z Google Pixel 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #12967 Napisano 6 Listopada 2018 Fajne, szczególnie ten szary wpadł mi w oko Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaTo jest chyba seria "street"? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #12968 Napisano 6 Listopada 2018 Niczego sobie te „puszki”, nie przepadam szczególnie ale szarym bym nie pogardził Złom do MM dotarł upload photos 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #12969 Napisano 6 Listopada 2018 Fajne, szczególnie ten szary wpadł mi w oko Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaTo jest chyba seria "street"? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaTak to seria Street 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4387 #12970 Napisano 6 Listopada 2018 Taka zbieraninka, a że kasa idzie na Seikacze, to na przyzwoite pudło już nie stać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #12971 Napisano 6 Listopada 2018 Niczego sobie te „puszki”, nie przepadam szczególnie ale szarym bym nie pogardził Złom do MM dotarł upload photos I jak ? Bez względu na typ tych bransolet mnie na zdjęciach zawsze razi inny odcień użytej stali. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #12972 Napisano 6 Listopada 2018 Klasycznie Kolorowe koperty chyba tylko dla koneserów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #12973 Napisano 6 Listopada 2018 Taka zbieraninka, a że kasa idzie na Seikacze, to na przyzwoite pudło już nie stać Fajna zbieraninka. Kilka mógłbym przytulić w zamian za przyzwoite pudło 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #12974 Napisano 6 Listopada 2018 I jak ? Bez względu na typ tych bransolet mnie na zdjęciach zawsze razi inny odcień użytej stali.Nie jest idealnie, endlink tylko taki sobie, kolor nieznacznie się różni. Wygoda za to na wysokim poziomie,krótkie ogniwa robią swoje - dobrze się układa choć ciężar spory. Na żywo całość zyskuje w mojej opini. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #12975 Napisano 6 Listopada 2018 Na oko właśnie endlink nie pasuje do całej reszty. Wysłano z Google Pixel 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach