Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

Dżizas, fenomenalna bramka Ronaldo, normalna walka w polu karnym i... czerwona kartka dla Cristiano za nic. Sędzia - debil.

EDIT: No i pięknie Marco Asensio. :)

Edytowane przez Lincoln Six Echo

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Truskawka na torcie

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Sędzia nie powinien był dziś wychodzić z domu. To nie był jego dzień. Najważniejsze, że Real do przodu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Teraz widać jak wiele Neymar znaczył dla Barcy. Przegraliśmy 3:1 i to przy karnym z kapelusza. Sergi Roberto nie radził sobie na pozycji Iniesty natomiast pozytywnie zaskoczył mnie Denis Suarez. Priorytety w tym miesiącu - sprowadzenie Coutinho na środek pomocy i na skrzydło Dembele. Jeżeli to się nie uda, to marnie widzę sezon 2017 / 2018.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomnij.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Zapomnij.

Z niewolnika nie ma pracownika. Dembele poszedł na noże z BVB (za co został zawieszony), a Coutinho odmawia gry zgłaszając ból pleców. Barca położyła na stół bardzo poważne pieniądze tak więc biorąc te okoliczności pod uwagę, mam nadzieję, że jeszcze nie wszystko stracone. Mamy duże braki, które musimy jakoś uzupełnić.

Dodam jeszcze, że czytałem w niedzielę prasę brytyjską, która informuje, że z oficjalnego sklepu Liverpoolu usunięto plakaty Coutinho. Może jest coś jednak na rzeczy?

Edytowane przez McIntosh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie byłem, boję się latać samolotami :);) jedynie autem...

a Ty byłeś ?

Nie, niestety nie. Znajomych nie namówię, a organizować wyjazd z obcymi jakoś mi też nie po drodze... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Nawiązując do mojego poprzedniego wpisu, Fox Sports wyjaśnia temat materiałów reklamowych z Coutinho.

LIVERPOOL’S season could be destroyed by Philippe Coutinho, claims a UK journalist as Reds fans panicked at the sight of their star man being whitewashed from club advertising. As video emerged of Coutinho billboards being removed from official Liverpool stores, word quickly spread that this was the surest sign yet the Brazilian was off to Barcelona.

Instead, it was clarified that ALL Liverpool clubs stores were updated with new posters and billboards after a new sleeve sponsorship was announced and to bring in a new Autumn fashion line.

Czyli lipa. Portal podaje też (powołując się na The Times), że Barca przygotowuje jeszcze jedną ofertę. Kataloński klub jest skłonny zapłacić 225 mln $ za Coutinho. Jeżeli taka kwota nie przekona amerykańskiego właściciela Liverpoolu, to trzeba będzie temat odpuścić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

225 mln? Chyba lekka przesada, to nie jest zawodnik na miarę największych gwiazd, w sensie marketingowym również.

No ale to Barcy kasa, ja jestem zadowolony z obecnego składu Realu :) No może jeszcze tylko bym Bale'a sprzedał i kupił jakiegoś napastnika.

Widać wczoraj było klasę Realu w paru momentach. Tak samo jak z MU kiedy przez pół godz. MU właściwie nie istniał. Jest dobrze :)

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

225 mln? Chyba lekka przesada, to nie jest zawodnik na miarę największych gwiazd, w sensie marketingowym również.

No ale to Barcy kasa, ja jestem zadowolony z obecnego składu Realu :) No może jeszcze tylko bym Bale'a sprzedał i kupił jakiegoś napastnika.

Widać wczoraj było klasę Realu w paru momentach. Tak samo jak z MU kiedy przez pół godz. MU właściwie nie istniał. Jest dobrze :)

Masz rację, ale rynek transferowy kompletnie oszalał. BVB nie sprzeda Dembele za kwotę mniejszą niż 150 mln euro. Nawet Paulinho pozyskany z ligi chińskiej kosztował Barcę 40 mln euro. Nie wiem ile w tym prawdy, ale czytałem, że PSG jest skłonne zapłacić Monaco za Mbappe jeszcze więcej niż Barca zarobiła za Neymara. Mówi się o kwocie około 223 mln euro. W ogóle katarski właściciel PSG przeznaczył w tym roku na transfery kwotę miliard euro. Kosmos. Oczywiście zalecenia UEFA w kontekście finansowego Fair Play, stały się fikcją. A co do Realu, to szkoda, że nie udało się wyrwać Isco do Barcy. Jeszcze przed oknem transferowym było o tym głośno w Hiszpanii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe, swoją drogą, co odpowiedziałby taki np. katarski właściciel PSG lub MC, gdyby go zapytać o motywy wydawania tak absurdalnych pieniędzy na piłkarzy. Bo o biznes tu raczej nie chodzi...

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znowu karny dla Barcy z kapelusza... (nie, nie jestem fanem Realu).

I znowu Suarez !!  Temu piłkarzowi powinna się przypatrzyć bliżej jakaś komisja dyscyplinarna , przestał gryźć to znalazł sobie nową specjalizację . 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe, swoją drogą, co odpowiedziałby taki np. katarski właściciel PSG lub MC, gdyby go zapytać o motywy wydawania tak absurdalnych pieniędzy na piłkarzy. Bo o biznes tu raczej nie chodzi...

Jak zawsze przy nieadekwatnych , wysokich kwotach pytanie o źródło tak legalizowanej gotówki...ropa, ropą ale bogate kraje arabskie od lat są oskarżane o bycie sponsorem różnych niepokojów na świecie.

Chichotem historii byłby hipotetyczny zamach na meczu PSG "sponsorowany" przez właścicieli klubu.

W przypadku Kataru jest to pewnie także próba poprawy wizerunku wobec kwestionowanej ostatnio reputacji tego kraju wyrażonych choćby blokadą. To także robienie gruntu / dorabianie piłkarskiej historii pod przyszłe mistrzostwa świata.

Edytowane przez desmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Dżizas, fenomenalna bramka Ronaldo, normalna walka w polu karnym i... czerwona kartka dla Cristiano za nic. Sędzia - debil.

Na czerwonej kartce się nie skończyło. Ronaldo został zawieszony na pięć meczów i jeszcze dostał skromną karę finansową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jaką karę dostanie sędzia za wydrukowanie karnego i niezasluzoną kartkę dla Ronaldo i jaką Suarez za padolino.

Wysłane z mojego SM-T715 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie liga angielska, żeby ukarali tą gnidę bez honoru za symulkę. Niestety...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nie mogę zdzierżyć tego człowieka. Jest świetnym piłkarzem, ale szmaci się takimi akcjami. Mam wrażenie, że jeśli tylko w La liga wprowadzą powtórki Barcelona zacznie walczyć o LM, a nie tytuły mistrza...

Żeby nie było jednostronnie - CR7 też nie raz przeginał...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cała piłka przypomina teraz " teatr za pieniądze", a LM to taki Broadway lub West End...

A sędziowie to "pomocnicy reżysera", od koncepcji oczywiście :D

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Został zawieszony za popchnięcie sędziego (czego, naturalnie, nie powinien był robić), a nie za to, że ten sędzia-kretyn pokazał mu czerwoną kartkę za nic.

Nic takiego nie sugerowałem. Odniosłem się do całokształtu sytuacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krystynie we łbie się kiełbasi , lekkie przytarcie "noska" może go trochę ostudzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba Hiszpania przestała mu się podobać - kibice, wymiar sprawiedliwości a teraz jeszcze sędziowie są "przeciw" niemu. Podobno Legia szuka napastnika ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i się trochę kiełbasi, ale przynajmniej dostaje kartki za normalne, a nie udawane sytuacje, jak np. Suarez, który wg mnie może i piłkarzem jest dobrym, ale honoru nie ma za grosz. Boiskowe cwaniactwo - tak, ale nie w tym wymiarze...

Sędzia w superpucharze nie sprostał stawce meczu i to jest przykre, bo pomylił się zbyt dużo razy, do tego - jednak - sprzyjając Barcelonie.

Na szczęście na boisku piłkarze Realu pokazali kto obecnie jest w lepszej formie.

A co do Legii - kto by tam mu podawał? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No akurat podawaczy jest kilku , brakuje egzekutora ;-)

Edytowane przez desmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 24h rewanż na Santiago Bernabeu - liczę na dobry mecz.

A tu, dla niewtajemniczonych, próbka "możliwości" Suareza z pierwszego meczu ;)

http://videos.marca.com/v/0_olcpqtd7-las-otras-dos-acciones-de-luis-suarez-que-indignaron-al-vestuario-del-real-madrid?uetv_pl=futbol&count=2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi