Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

No to trzymam kciuki za triumf Juve w finale. To byłoby piękne i należne zakończenie kariery genialnego bramkarza jakim jest Buffon.

Dużo się nie pomyliłem. Juve miało dużo szczęścia, że Real miał jakby nie patrzeć swoich czołowych zawodników, albo kontuzjowanych, albo świeżo po kontuzji ;)

Kroos jest cieniem samego siebie, Benzema dopiero wrócił, Modric, który genialnie rozprowadza i strzela kontuzjowany.

Kogo brakuje w Juve?

Wiesz nie szukamy argumentów na porażkę i przyczyn ..Wcześniej zadałem Ci pytanie czy jesteś jasnowidzem bo byłeś pewien awansu Realu jak oczywista oczywistość. Czy pomyliłeś sie niewiele hmm ..pomyliłeś się bardzo bo Real przegrał i nie miałeś racji po prostu :) ..za dużo ogladam ligi włoskiej żeby nie wiedzieć jak zorganizowaną drużyną jest Juventus....Pisałeś że 2:1 w Turynie to w miarę dobry wynik i Real u siebie wyciągnie wygraną spokojnie natomiast ja wiedziałem że dla walecznego Juve to woda na młyn i wystarczy że strzelą jedną z kontry lub stałego a potem obrona...W dodatku mają bardzo dobrego trenera ktorego ceniłem i żałuję ze Milan go spuścił w kanał bo Allegri z niczego potrafił zawsze zrobić coś. .

Koncząc ja się bardzo cieszę że Juve jest w finale...napewno szczęśliwie ale zasłużenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwróć uwagę na strategiczny błąd Realu po pierwszym gwizdku drugiej połowy, cofnęli się, oddali pole i przytulili bramkę. Kołczu dał d*py, pomijając rażązą nieskutecznośc piłkarzy z Madrytu w pierwszej połowie.

Wysłane z mojego GT-I9305

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, tak bywa, bo to futbol. W sumie to jego piękno ;)

Myślałem, że odrobią jedną bramkę straty, ale jak widać rozkojarzenie jest większe.

Niestety obawiam się, ze to oznacza znowu zmiany, a tak nie da się budować klubu na dłuższą metę :/

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Krisp1 - rok temu Real nie wygrał mistrzostwa Hiszpanii. Atletico było No 1. 

W tym roku Real jeszcze ma szanse, pod warunkiem, że Barca nie zdobędzie ani jednego punktu w dwóch ostatnich meczach a Real oba wygra.

Oczywiście masz racje kompletnie zapomniałem

Dobry meczyk był, tu obok siebie ultrasa Barceolny na kanapie, chłopak skacze ze szczęścia przekonany o zdobytym pucharze, umieram z ciekawości. Bede trzymał kciuki za Juventus.

Tez byłem pewien ze puchar zdobędzie Bayern jak grali w finale z Chelsea do tego na własnym stadionie.

Jak było chyba każdy pamięta :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ważne Krisu, że BVB wywalczy puchar Niemiec :D getry mam wyprane, koszulka wyprasowana, mocno wierzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Finał Bayernu z Chelsea uważam za jeden z najlepszych a bramke Drogby w 88 minucie na remis poezja...potem jak strzelił ostatniego karnego też poezja...ten finał strasznie utkwił mi w głowie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wtedy prawie wszyscy spodziewali się po losowaniu półfinałów El Clasico w finale ;)

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda, dobrze wyszło, tylko aby Panowi z Turynu nie byli tłem dla " Gryzaka" i spółki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ważne Krisu, że BVB wywalczy puchar Niemiec :D getry mam wyprane, koszulka wyprasowana, mocno wierzę.

Mam taka nadzieje :) bedzie fajne pożegnanie trenera z drużyna.

Szkoda ze odchodzi bo to barwna postać ;)

Finał Bayernu z Chelsea uważam za jeden z najlepszych a bramke Drogby w 88 minucie na remis poezja...potem jak strzelił ostatniego karnego też poezja...ten finał strasznie utkwił mi w głowie :)

Mnie rownież :(

Chyba tylko pamiętna końcówka finału z Man United była gorszym scenariuszem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo fanów Medilończyków z

W starci z Panami z Liverool'u by Dudek dance i poraże Milanu w finale :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz nie szukamy argumentów na porażkę i przyczyn ..Wcześniej zadałem Ci pytanie czy jesteś jasnowidzem bo byłeś pewien awansu Realu jak oczywista oczywistość. Czy pomyliłeś sie niewiele hmm ..pomyliłeś się bardzo bo Real przegrał i nie miałeś racji po prostu :) ..za dużo ogladam ligi włoskiej żeby nie wiedzieć jak zorganizowaną drużyną jest Juventus....Pisałeś że 2:1 w Turynie to w miarę dobry wynik i Real u siebie wyciągnie wygraną spokojnie natomiast ja wiedziałem że dla walecznego Juve to woda na młyn i wystarczy że strzelą jedną z kontry lub stałego a potem obrona...W dodatku mają bardzo dobrego trenera ktorego ceniłem i żałuję ze Milan go spuścił w kanał bo Allegri z niczego potrafił zawsze zrobić coś. .

Koncząc ja się bardzo cieszę że Juve jest w finale...napewno szczęśliwie ale zasłużenie.

No widzisz, a ja oglądam ligę hiszpańską i nie z takimi przeciwnikami i nie z takich opresji wychodzili.

2:1 to był idealny wynik przed spotkaniem rewanżowym, a że Real zawalił, tak czasami bywa w sporcie.

Juventus po prostu miał dużo szczęścia i nic poza tym. Taki jest football i taki jest sport, że nie zawsze wygrywa lepszy, a czasami ten kto ma więcej szczęścia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widzisz, a ja oglądam ligę hiszpańską i nie z takimi przeciwnikami i nie z takich opresji wychodzili.

2:1 to był idealny wynik przed spotkaniem rewanżowym, a że Real zawalił, tak czasami bywa w sporcie.

Juventus po prostu miał dużo szczęścia i nic poza tym. Taki jest football i taki jest sport, że nie zawsze wygrywa lepszy, a czasami ten kto ma więcej szczęścia.

No ok też to wiem i to prawda i również się z Tobą zgadzam nawet tak napisałem szczęście było po stronie Juve ale zasłużone ..

Natomiast Krystian nie odpowiedziałeś na sedno rozmowy i mojego pytania jesteś jasnowidzem czy nie bo już się pogubiłem :):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daj Chlopu spokój już hehehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet jasnowidz może się pomylić :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Real też miał dużo szczęścia, że miał karnego. 80% takich "fauli" się nie gwiżdże.

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Real też miał dużo szczęścia, że miał karnego. 80% takich "fauli" się nie gwiżdże.

Mariusz na Bernabeu 80% takich fauli się gwiżdże ;)

Ja już zacieram ręce na pojedynek Suarez vs. Chiellini w finale LM :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dziś dowiedziałem że w morzu będę, a z "grafiku" wychodziło że w domu. Puchar Niemiec też * na burcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już zacieram ręce na pojedynek Suarez vs. Chiellini w finale LM :D

Chiellini i Evra vs Suarez

Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Evra i Suarez mają sobie coś do wyjaśnienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie się działo w Berlinie, oj będzie się działo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gospodarzom to wszyscy sprzyjają no i Krystynie trzeba pomóc statystyki śrubować, bo do karnego przecież nikogo innego nie dopuści :D

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak widzicie dzisiaj szanse Dnipro na zwycięstwo/ awans? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Finał będzie Dnipro - Sevilla moim zdaniem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko na to wskazuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi