Bartheck 10 #476 Napisano 21 Listopada 2006 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #477 Napisano 21 Listopada 2006 Widzę Bartku, że same nowości :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #478 Napisano 21 Listopada 2006 Jaki słuchacz takie nowości 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #479 Napisano 22 Listopada 2006 Z onetu doszły dziś głosy że JMK z Toola coś kombinuje wspólnie z panam ze ś.p.RATM, co zapewne również zaoowocuje kawałkiem dobrej muzyki. Ale to tylko jakiś jednorazowy projekt, w którym muzycy Audioslave mają uczestniczyć jako zaproszeni do współpracy goście. Pojawią się też muzycy z innych kapel. I dobrze, bo szkoda by było gdyby coś się w Audioslave posypało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 974 #480 Napisano 22 Listopada 2006 Odwiezam sobie Edit: ale mnie naszlo dzisiaj :twisted: :twisted: :twisted: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 14 #481 Napisano 22 Listopada 2006 W ogóle nie wiem o czym Wy piszecie, dla mnie to jakieś deathmetalowe horrory. Ja się na Kiepurze zatrzymałem :oops: 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 28968 #482 Napisano 30 Listopada 2006 Tom Waits - słuchacie?Kumpel mi ostatnio puścił jakiś mocno bluesowy kawałek, bardzo mi się spodobał. Która jego płyta jest w takich klimatach? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #483 Napisano 30 Listopada 2006 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #484 Napisano 2 Grudnia 2006 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #485 Napisano 3 Grudnia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 974 #486 Napisano 3 Grudnia 2006 Dio tez rox! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #487 Napisano 3 Grudnia 2006 ... no i niedawno pojawiła się nowa: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #488 Napisano 3 Grudnia 2006 Fragmenty z: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #489 Napisano 4 Grudnia 2006 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #490 Napisano 4 Grudnia 2006 Neuro jak zwykle miło :twisted: się robi jak wklejasz czego słuchasz 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #491 Napisano 4 Grudnia 2006 Jakiś taki dzień dzisiaj 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 232 #492 Napisano 5 Grudnia 2006 do tej pory się w tym temacie raczej nie wypowiadałem , ale dziś przyszło - dość stare, co jednak w żaden sposób nie pomniejsza radości ze słuchania (i oglądania) poza tym słucham jeszcze tylko starych klasyków:Black Sabath, Motorhead, Metallica , Megadeath piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #493 Napisano 5 Grudnia 2006 neuro, brawo :!:. Granie rodem z Seattle to jest to co lubię. Ja ostatnio katuję Audioslave. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tool 3 #494 Napisano 5 Grudnia 2006 Aktualnie u mnie w słuchawkach Alan Parsons Project "Tales of Mystery and Imagination by Edgar Alan Poe" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #495 Napisano 5 Grudnia 2006 Mariusz, Audioslave jest super. W ogóle fajnie że niektórzy muzycy szukają nowych dróg a nie ciągną w nieskończoność starych patentów. a tak btw - gdzie te czasy jak się jedną płytkę brało na warsztat i przez miesiąc nie słuchało się niczego innego :roll: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #496 Napisano 5 Grudnia 2006 a tak btw - gdzie te czasy jak się jedną płytkę brało na warsztat i przez miesiąc nie słuchało się niczego innego :roll: :twisted: Ja mam takie czasy :!: Non Stop :arrow: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #497 Napisano 7 Grudnia 2006 dziś znowu powrót do czasów dawnych: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nicckus 1 #498 Napisano 7 Grudnia 2006 DT RLZ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #499 Napisano 9 Grudnia 2006 Odkryłem polskie reagge 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #500 Napisano 10 Grudnia 2006 DT RLZ A u mnie 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach