Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
eye_lip

Co nam w ....CD (i nie tylko) gra?

Rekomendowane odpowiedzi

Słitfocia z cyklu "Gwiazda rocka na dobry początek tygodnia".  ;) 

537126540_1311812853646692_600496806973278946_n.thumb.jpg.6077ef782c78fc8d0e2756abf77727ba.jpg

I, naturalnie, zupełnie bez związku, kilka miłych brzdąknięć w ten przeuroczy poniedziałek...  :)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Słitfocia z cyklu "Gwiazda rocka na dobry początek tygodnia".  ;) 

🤗🤗🤗

IMG_20250825_183515.jpg

😆😆😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.08.2025 o 02:25, McIntosh napisał(-a):

🙂

Dawno nie słuchałem Toola. Dziękuję za inspirację. Dwa pierwsze albumy miałem na kasetach w latach 90tych. Uwielbiam ten zespół, szczególnie do Lateralusa włącznie.

20250826_155507.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Końcówka sierpnia zawsze była dosyć obfita w ciekawe albumy. Zrobiłem sobie dzisiaj taką małą "retrospekcję selektywną"...  ;)

Pierwszą z góry mam na L.p.🤗🤗🤗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowa płyta Deftones bardzo fajna. Jak ktoś jest fanem, ceni sobie ich albumy takie jak White Pony, Around The Fur, Diamond Eyes, Koi No Yokan czyli te najlepsze w ich dyskografii to powinien być zadowolony :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Admof napisał(-a):

Nowa płyta Deftones bardzo fajna. Jak ktoś jest fanem, ceni sobie ich albumy takie jak White Pony, Around The Fur, Diamond Eyes, Koi No Yokan czyli te najlepsze w ich dyskografii to powinien być zadowolony :P

Ja powiem tak - dla mnie fajna, ale za delikatna, dobra do relaksu. Bardzo brakuje mi na niej "krzyku" z którego słynie Chino 😉Ale oni mam wrażenie że już od jakiegoś czasu ze strony metalowej idą bardziej w rockową. Brakuje kawałków jak np My Own Summer czy Hedup nagranych z Max Cavlera, albo wręcz wywrzeszczanych jak When Girls Telephone Boys itp. Dla mnie już od lat idzie to wszystko w złym kierunku, co nie zmienia faktu że nadal uwielbiam ich twórczość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, mariusz9a napisał(-a):

Ja powiem tak - dla mnie fajna, ale za delikatna, dobra do relaksu. Bardzo brakuje mi na niej "krzyku" z którego słynie Chino 😉Ale oni mam wrażenie że już od jakiegoś czasu ze strony metalowej idą bardziej w rockową. Brakuje kawałków jak np My Own Summer czy Hedup nagranych z Max Cavlera, albo wręcz wywrzeszczanych jak When Girls Telephone Boys itp. Dla mnie już od lat idzie to wszystko w złym kierunku, co nie zmienia faktu że nadal uwielbiam ich twórczość.

Dlatego wrzucając parę postów temu kilka numerów z tego albumu, od razu zaznaczyłem, że to kandydat do topu albumów ROCKOWYCH właśnie. I to w takim całkiem szerokim rozumieniu słowa "rock".  :) 

Tymczasem ja dzisiaj, z niewyspania i wkurwu ogólnoustrojowego :D, postanowiłem pogrzebać w dziurawych skarpetach i starych gaciach... ;) :lol:

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tego lata najczęściej słucham "Deja Vu" CSNY, ale teraz rzadko w sumie słuchany przeze mnie wykonawca:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden z niewielu muzyków młodszego pokolenia, który mnie zainteresował i nawet kupiłem płytę. Dobre rockowe granie.

IMG_20250807_155833782_HDR~2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.08.2025 o 16:21, paul221 napisał(-a):

Dawno nie słuchałem Toola. Dziękuję za inspirację. Dwa pierwsze albumy miałem na kasetach w latach 90tych. Uwielbiam ten zespół, szczególnie do Lateralusa włącznie.

20250826_155507.jpg

Super. Polecam się. 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś czas na debiut The Mars Volta "De-Loused In The Comatorium" z 2003 roku. Byłem wtedy i jestem do dzisiaj zachwycony tym albumem. Ciekawostką jest fakt, że partie basu zarejestrował sam Flea z Red Hot Chili Peppers. 

20250830_162645.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś 25 lat od premiery tej niesamowitej płyty 😍

IMG-20250904-WA0020.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi