Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
eye_lip

Co nam w ....CD (i nie tylko) gra?

Recommended Posts

Polecam ,naprawdę polecam tym bardziej, że dziewczyna ma fenomenalny głos i dopiero 15 lat

Edited by Pionier

Wojtku, jeśli masz chwilkę to prześlij mi te wszystkie covery w mp3. Jeśli je oczywiście posiadasz w tym formacie. Wiesz ja jestem straszny "zadek" w komputerowych cudach.........

mp3 nie posiadam, niestety wszystko przesłuchałem właśnie na youtube i czekam na płytę - wyszła 25 października

caly wieczor za mna chodzi ten utwor :) to tylko intro :) polecam

[media]

[/mediathat

that shit is dope :)

Edited by Yenjay

Pozdrawiam. Jedrzej 

A tego słuchać na full głośności ! ! ! ...

Edited by michu

Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos...

Mam dzisiaj wolne i wziąłem się za sprzątanie, w cd załączyłem muzykę, na której się wychowałem, a dokładnie Moleste, pierwszą płytę (klasyka nad klasykami) - "SKANDAL" Ehh co to były za kawałki, co za zakręcone wspaniałe czasy - beztroskie życie, ciągłe wyjazdy, non stop jointy, alkohol, dziewczyny, imprezy... Zatęskniło mi się do tamtych lat, ależ ja byłem wariat :) Szkoda, że młodość tak szybko przemija.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Dla wielu szokująca informacja. Kompozytor Depeche Mode Martin L.Gore oraz były członek ( współzałożyciel tej formacji ) Vince Clarke nagrywają wspólnie płytę pod szyldem VCMG o roboczej nazwie SPOCK. To pierwszy po 30 latach wspólny projekt tych jegomości. Miałem okazję odsłuchać pierwszy utwór z tego projektu. Jeśli ktoś lubi minimal-electro , klimaty rodem z Kraftwerk czy nowinki ze sceny techno. Powinien być zachwycony.

Natomiast informacje z obozu samego Depeche Mode są takie, że panowie Gore, Gahan i Andy spotykają się w styczniu 2012 aby posłuchać dema przygotowane przez Gora i od marca 2012 biorą się do roboty nad kolejną , już 13 studyjną płytą w swoim 32 letnim dorobku. :)

Yenjay na przełomie lat 80 i 90 z ekipą WYP3 tj Zajką, Borygo i Wojtasem często spożywałem wstydliwe trunki w postaci wina m-ki Okęcie. Piotrek Marzec zwane dalej Liroyem także tam się pojawiał. Ja obcowałem tam jako chłopak z tzw "lotniskiem na głowie" i butami z "blachami" jako zatwardziały "depechowiec". Ech....... stare dzieje..... :)

A propos, wcześniej z WYP3 nawijał Radoskór, którego zastąpił Borygo. Obecnie chyba Borixon. :)

Edited by onkyo05

Kojarzy ktoś ten utwór, niesamowicie mi się podoba :)

Edited by Dmn

polecam! i ostrzegam - po 2,3 przesłuchaniu tak wpada w ucho, że... aaa sami zobaczcie! :D

Duffy - świetna laska...i jaki GŁOS !!! :D

Edited by michu

Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos...

Czy ktoś z Was posiada soundtrack Michała Lorenca do filmy Psy II????? Obojętnie w jakim formacie CD lub Mp3.

Jeśli ktoś ma i poświęci odrobinę czasu to baaaaardzo proszę o przesłanie na PW :D

Kurcze nigdzie nie mogę tego dostać. :D