Centurio 3 #1451 Napisano 6 Maja 2013 (edytowane) Edytowane 6 Maja 2013 przez Centurio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #1452 Napisano 6 Maja 2013 Centurio zazdroszcze......to jedno z moich niespelnionych marzen z dziecinstwa 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Centurio 3 #1453 Napisano 6 Maja 2013 (edytowane) Po cyklu filmów Jacques-Yves Cousteau tak się napaliłem na nurkowanie że każdą wolną chwilę spędzałem blisko wody w wodzie a najchętniej pod jej powierzchnią :-) Sam już nie pamiętam od kiedy dokładnie nurkuje ale na czuja to z 42 letniego życia większą część spędziłem nurkując niż bez nurkowania :-) W moim przypadku całkowicie mnie pochłonęło nurkowanie jaskiniowe a szczególnie jaskinie Florydy. Moim marzeniem jest osiedlić się tam i spędzać każdą wolną chwilę we wnętrzu jaskiń... najlepiej jak najdalej od wejścia do nich :- ) Pierwsza fotka od góry to wyjście z jaskini Ginnie Springs na druga od góry Jackson Blue obie na Florydzie. 3 ostatnia to przy jakimś wraku prawdopodobnie carnatic na morzu czerwonym ps. na nurkowanie nigdy nie jest zbyt późno Edytowane 6 Maja 2013 przez Centurio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #1454 Napisano 6 Maja 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #1455 Napisano 7 Maja 2013 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #1456 Napisano 7 Maja 2013 Moje trochę konfidenckie (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi ) ale za to zegarkowe 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #1457 Napisano 8 Maja 2013 Po cyklu filmów Jacques-Yves Cousteau tak się napaliłem na nurkowanie że każdą wolną chwilę spędzałem blisko wody w wodzie a najchętniej pod jej powierzchnią :-) ps. na nurkowanie nigdy nie jest zbyt późno Tez zawsze ogladalem jego filmy......kiedys czesto puszczali jego wyprawy w telewizji Tez tak mysle ze kiedys sie przemoge i spelnie swoje marzenia 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1458 Napisano 10 Maja 2013 Ja znalazłem jeden. W zdjęciu po lewej kkwpk nie ma czapki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1459 Napisano 10 Maja 2013 W zimnej wodzie Sub się sprawdził jak złoto! Z resztą w saunie też z nim byłem i jest ok! Uploaded with ImageShack.us Łooo kolego, a Greenpeace nie próbował Cię wrzucić spowrotem do morza? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1319 #1460 Napisano 10 Maja 2013 . Ale Ci siadło . To opuchlizna głodowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1461 Napisano 10 Maja 2013 Nie obrażaj się, mi też po zimie przybyło trochę kilogramów, wyglądam teraz nawet trochę podobnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pantelejmon 9 #1462 Napisano 18 Maja 2013 Pan Prezes po godzinach robi w Aerofłocie? . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1463 Napisano 19 Maja 2013 Moje trochę konfidenckie (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi ) ale za to zegarkowePiotrze cóż to za sikory? 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #1464 Napisano 21 Maja 2013 No właśnie ponoć mi dobrze z włosami, ale ja się jakoś nie mogę przyzwyczaić... Nie daj się włochaczom!!! Łyse jest piękne 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1465 Napisano 21 Maja 2013 Już dawno wróciłem do łysej pały Zdecydowanie wygodniej. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1466 Napisano 21 Maja 2013 Już dawno wróciłem do łysej pały Zdecydowanie wygodniej.Potwierdzam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1467 Napisano 21 Maja 2013 Oj tam. Michał dobrze było Ci we włosach . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #1468 Napisano 21 Maja 2013 Oj tam. Michał dobrze było Ci we włosach .podobaly Ci sie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1469 Napisano 21 Maja 2013 Bardzo . Chętnie bym je odkupił . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1470 Napisano 21 Maja 2013 Już dawno wróciłem do łysej pały Zdecydowanie wygodniej. Co wygodniej? Wygodniej sieknąć komuś z baśki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1471 Napisano 22 Maja 2013 (edytowane) Co wygodniej? Wygodniej sieknąć komuś z baśki? Większa aerodynamika . Edytowane 22 Maja 2013 przez Patom 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aldreas 1 #1472 Napisano 6 Czerwca 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 14 #1473 Napisano 8 Czerwca 2013 Dzisiejszy wypad z familją nad Lac Noir (okolice Fribourga ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #1474 Napisano 15 Czerwca 2013 Na rybkach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #1475 Napisano 15 Czerwca 2013 Smacznego :-) 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach