Lestaf 560 #1826 Napisano 5 Kwietnia 2014 Lestaf można powiedzieć, że nic się nie zmieniłeś Taki byłem, taki jestem, ładny jestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #1827 Napisano 5 Kwietnia 2014 Lestaf co oni Ci zrobili? musiało być Ci naprawdę ciężko w dzieciństwie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #1828 Napisano 5 Kwietnia 2014 Trudne dzieciństwo kształtuje silny charakter 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swierszczu 2841 #1829 Napisano 5 Kwietnia 2014 najbardziej ruchliwy wont na forum sie zrobil to wobec tego i ja sie w nim przywitam 0 O i T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miś Uszatek 14 #1830 Napisano 5 Kwietnia 2014 eee !! Te 'szmaty' to dla Was specjalnie, abyśmy się wam podobały i żeby nie leciały teksty 'nie mam się w co ubrać' ! Więc doceńcie to.A zegarków przeważnie macie tyle, że większość z nich przeważnie leży i pachnie (tak przynajmniej to wygląda u nas).Co do pana, który mnie usiłował hmm.. urazić? Nigdy nie czułam się 'gwiazdą' i nikogo nie chciałam tutaj prowokować(kawałkiem stanika? czy sukienka? kurde ludzie, wiosna idzie- pelno bedzie dziewczyn na ulicy z cyckami na wierzchu i krótkich sukienkach).. i nie chciałam być tematem tego forum!No ale....podobno tylko po to tutaj się pojawiłam i uznano mnie za pustaka PRZEPRASZAM. Ja tam lubię jak moja Żonka się stroi ( oczywiście w ramach przyzwoitości-$ ),ale i tak zawsze słyszę,że nie ma się w co ubrać(myślę,że wy to macie od urodzenia w genach). ............A resztą się nie przejmuj-tylko pustak mógł Cię uznać za pustaka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #1831 Napisano 5 Kwietnia 2014 a ja tam lubie przy zakupach doradzac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1832 Napisano 5 Kwietnia 2014 ja tam zawsze mam się w co ubrać, mój ukochany nie słyszy ode mnie 'nie mam co ubrać' 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
il Dottore 31 #1833 Napisano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Z Orisem TT na jednym z archipelagów Makaronezji czyli na Wyspach Szczęśliwych (brzmi egzotycznie ale to niedaleko...).W tle poniżej La Graciosa, dalej Montaña Clara i na horyzoncie po prawej Alegranza. Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez il Dottore 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1834 Napisano 6 Kwietnia 2014 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #1835 Napisano 6 Kwietnia 2014 gotujesz w kasku, zeby ci wlosy nie wpadaly czy rozbijasz nim kapuste? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1836 Napisano 6 Kwietnia 2014 gotujesz w kasku, zeby ci wlosy nie wpadaly czy rozbijasz nim kapuste?ani jedno ani drugie.... ,skąd pomysł że tylko gotowanie mi "w głowie"? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1837 Napisano 6 Kwietnia 2014 ja cooka widzialam bez kasku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #1838 Napisano 6 Kwietnia 2014 ja cooka widzialam bez kasku I co ? owlosiony jest? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1839 Napisano 6 Kwietnia 2014 jak yeti !mowie wam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1299 #1840 Napisano 6 Kwietnia 2014 Klaudia widzę,że kilku forumowiczów już widziałaś Świetnie odnalazłaś się na forum-gratki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #1841 Napisano 6 Kwietnia 2014 Nawet była już przypisana jako Twoja żona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #1842 Napisano 6 Kwietnia 2014 cook kask nosi, bo nie dość, że nieśmiały, to jeszcze nie chce, aby Mu ktoś nogą czapkę z głowy zdjął Toć wspominał....coś.... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1299 #1843 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Nawet była już przypisana jako Twoja żona Powiem szczerze ,że dla mnie to komplement:) - znamy się osobiście z Klaudią(chłopy nie wiecie co tracicie!) Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez akism 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1844 Napisano 6 Kwietnia 2014 cook kask nosi, bo nie dość, że nieśmiały, to jeszcze nie chce, aby Mu ktoś nogą czapkę z głowy zdjął Toć wspominał....coś.... To się uśmialiśmy że hoho 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #1845 Napisano 6 Kwietnia 2014 Człowiek nie jest taki, żeby drugiemu nie pomógł...Ja się uśmiałem, to i Wy cook możecie 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1846 Napisano 6 Kwietnia 2014 Dzieki Akis! ja sie odnalazlam- ale co niektorzy i tak mnie tutaj nie zaakceptowali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1847 Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Człowiek nie jest taki, żeby drugiemu nie pomógł...Ja się uśmiałem, to i Wy cook możecie a pewnie,dzięki Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1299 #1848 Napisano 6 Kwietnia 2014 Dzieki Akis! ja sie odnalazlam- ale co niektorzy i tak mnie tutaj nie zaakceptowali [/quote Ciebie nie można nie zaakceptować,uwierz mi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #1849 Napisano 6 Kwietnia 2014 Cook to gdzie u Ciebie mozna zjeść w LBL. Zbieram się ostatnio odwiedzić znajomą, możę wpadłbym na jakis beegees 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1299 #1850 Napisano 6 Kwietnia 2014 Cook cyknie Ci golonę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach